Phi Ajans Sevgili Kombini Tom Ve Jerry - Pamuklu Kapüşonlu Sweatshirt Takım-(2 Adet)4

Ürün Bilgileri

Phi Ajans Sevgili Kombini Tom Ve Jerry - Pamuklu Kapüşonlu Sweatshirt Takım-(2 Adet)4

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ACIKLAMA Ürünler ikili fiyatıdır. (Beden tercihinizi siparişten sonra "Satıcıya Sor" kısmından iletiniz) Ürünler hediye paketinde gönderilmektedir. Çamaşır makinasında 30 derecede ters çevirerek yıkayınız. Kolay Ütülenebilir kumaş. Çekme asla yapmaz. Baskılar yüksek kalitelidir. Çıkmayan ve solmayan baskı kullanılmıştır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Phi Ajans Sevgili Kombini Tom ve Jerry - Pamuklu Kapüşonlu Sweatshirt Takım-(2 Adet)

Sevgili ya da eş ile aynı model ve renkleri giymenize sevgili kombini denir. Hem kadın hem de erkekler için özel tasarlanmış kıyafettir. Sevgili kombini aşk ve sevgiyi simgeler. Birbirlerinin sevdikleri ve hoşlandıkları baskıları üzerinde görmelerini sağlar. Phi Ajans sevgili kombini Tom ve Jerry - pamuklu kapüşonlu sweatshirt takım-(2 adet) pamuktan üretilen kumaşı ile oldukça kullanışlı ve rahattır. Bu tarz kombin ile şıklık ve uyum ön plandadır. Bu sayede partnerinizle daha uyumlu görünebilirsiniz. Küçük dokunuşlar ile rahat bir şekilde kombin yapabilirsiniz. Ürün, dikkat çeken Tom ve Jerry baskısı ile birbirinize bağlılığınızı simgeler. Sokakta, evde ya da başka ortamlarda uyumlu kombininiz ile sevginizi yansıtabilirsiniz.

  • Tom ve Jerry baskılı
  • Şık ve uyumlu görünüm
  • Pamuk kumaşı ile yumuşak doku

Phi Ajans Sevgili Kombini - Sweatshirt Takım Özellikleri

Phi Ajans Sevgili Kombini - Sweatshirt Takım Özellikleri

Sevgilinizle uyumlu olmak istiyorsanız bu sweatshirt takımı tercih edebilirsiniz. Bu ürün ile sevgili kombini yaparak özel günlerinizde veya günlük hayatınızda uyumlu bir çift olarak görünebilirsiniz. Sweatshirt üzerindeki baskı ve deseni ile kullanım sağlayarak her açıdan uyumlu detaylara sahip olabilirsiniz. Kapüşonlu sweatshirt takım ile daha eğlenceli ve şık görünüm sağlamanız mümkündür. Ürün pamuk kumaştan üretilir. Üzerindeki Tom ve Jerry baskısı yüksek kalitededir. Yıkandığında kolay kolay baskısı çıkma yapmayan ve rengi solmayan bir üründür. Sonbahar ve kış mevsiminde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sevgili kombini kış sezonunda mükemmel tasarımı ve uyumu ile öne çıkar. Phi Ajans sevgili kombini Tom ve Jerry - pamuklu kapüşonlu sweatshirt takım-(2 adet) kullananların tamamlayıcı parçalardır. Ürüne dilediğiniz zaman ulaşıp satın alma işlemini kolayca tamamlamanız mümkündür.

Phi Ajans Sevgili Kombini - Sweatshirt Takım Yorumları

Phi Ajans Sevgili Kombini - Sweatshirt Takım Yorumları

Sevgili kombinleri genel olarak çiftlerin birbirleri ile eş kıyafet giymesidir. Bu sebeple birtakım nesneler bir araya gelerek bir bütün oluşturur. Ürün birbirini tamamlayan Tom ve Jerry baskısı ile çift kombini ile birleşmesinde tatlı ve eğlenceli bir romantizm ile uyum vardır. Çiftler aralarındaki uyumu giydikleri kıyafetlerle de göstermek ister. Uyumu simgeleyen sevgili kombiniyle daha modern ve tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Phi Ajans sevgili kombini Tom ve Jerry - pamuklu kapüşonlu sweatshirt takım-(2 adet) yorumlarına bakıldığında ise ürünü çok daha kolay bir şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Tasarımı ile sizi farklı kılacak ve uyumu ile başka insanlardan sizi ayıracak bir üründür. Uyumlu giyinmeniz konusunda ihtiyacınızı karşılar. Unisex oluşuyla her cinsiyete ve yaşa hitap eden kombin ile uyumu yakalayabilirsiniz. Ürünü her mevsimde kullanabilirsiniz. Kaliteli kumaş yapısı ihtiyacınız olan konforu sağlar.

Phi Ajans Sevgili Kombini - Sweatshirt Takım Kullanımı

Phi Ajans Sevgili Kombini - Sweatshirt Takım Kullanımı

Aşkınızı ve sevginizi anlatan sevgili kombinleri ile uyumu yakaladığınız ürün ile birbirinize ait olduğunuzu gösterebilirsiniz. Ürün rengi ve üzerinde baskısı ile sevginizi göstermenizi sağlar. Uyumu ve farklılığı yakaladığınız ürün ile tarz kombinler yaratmanızın katkısı olur. Phi Ajans sevgili kombini Tom ve Jerry - pamuklu takım birlikte yaptığı programlarda ürünün sunduğu şıklık, uyum ve rahatlığa sahip olabilirler. Birbirini tamamlayan tasarımıyla eğlenceli kombin oluşturabilirsiniz. Phi Ajans sevgili kombini Tom ve Jerry - pamuklu kapüşonlu sweatshirt takım-(2 adet) satın alarak hayatın her anında bir arada olduğunuzu ve birbirinize olan sevginizi gösterebilirsiniz. Ürünü sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için değerlendirebilirsiniz. Siz de sevgilinizle birlikte uyumu yakalamak istiyorsanız ürüne Trendyol güvencesiyle ulaşım sağlayarak uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.