7
Kedi Kapısı kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Petshop Patidoor Pati Xxl ///beyaz Renk/// Kedi Köpek Kapısı

799 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.185 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Petshop Patidoor Pati Xxl ///beyaz Renk/// Kedi Köpek Kapısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patidoor Pati Dostu Çözümler Ve Tic Satıcı Ünvanı: DİLARA BUSE KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5211016352
    Bu ürün Patidoor Pati Dostu Çözümler Ve Tic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PATİDOOR PATİ XXL KEDİ KÖPEK KAPISIDışarı çıkmayı seven kedi ve küçük ırk köpekler için kullanıcı dostu olarak tasarlandı. PATİDOOR kedi köpek kapısı tasarımı yuvarlak olması nedeni ile (delik çapı 225 mm) kolaylıkla camcı tarafından kesilip ısıcama kolay montaj imkanı sunar Piyasada olan kapılar genelde kare olduğundan mevcut camınızın kare kesilmesi çok zordur. Geniş bir geçiş kapısı sayesinde ( L 180 mm x H 180 mm) iri kediler ve ufak ırk köpekler rahatlıkla geçer Sessiz çalışan kapak sayesinde evcilleriniz geçerken ürkmez. 4 yöne kilitlenebilir sistemlidir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİYuvarlak tasarımı ile tüm yüzeylerde özellikle ısıcamda kolay montaj imkanı sunar. kendinden genişlik ayarlı tasarımı sayesinde (W 2 mm x 40 mm)yüzey genişliklerini herhangi bir kesim yapmadan ayarlayıp montajını 4 vida yardımı ile yapabilirsiniz. MANYETİK KAPAK SİSTEMİŞeffaf kapakta ve alt kısımda bulunan mıknatıs sayesinde evciliniz kapıyı kullandığında kapak otomatik kapanır açık kalmaz. 4 YÖNLÜ KİLİT SİSTEMİKapıda bulunan anahtar sayesinde evcilinizin içerde veya dışarda kalmasına olanak sağlayan kilitleme yapılabilir. İstendiğinde sadece evden dışarı çıkış yada dışardan eve geliş yön tuşuyla kilitlemede yapılabilir. KULLANIM ALANLARIIsıcam, PVC ,Ahşap ,Duvar Ayrıca tüm kedi ve köpek kulübelerinde RENK SEÇENEKLERİBeyaz/Kahverengi /Antrasit / Siyah RENK KOMBİNASYONLARIBeyaz / Antrasit veya tam tersi Beyaz / Kahverengi veya tam tersi TEKNİK BİLGİLERÜrünün toplam genişliği Q 245 mm ürünün kapak iç ölçüsü L 180 x H 180 mm Derinlik ölçüsü W 2 mmx40 mm Açılması gereken delik çapı 225 mm KUTU İÇERİĞİ 1 adet PATİDOOR kedi köpek kapısı 1 adet kullanım , montaj kitapcığı 1 adet kesim şablonu Toplam 12 adet vida 4 adet minik vida tek cam ve dar alanlarda kullanılır. 4 adet orta boy vida ısıcam ve PVC kalınlıklarında kullanılır. 4 adet büyük boy vida ahşap kapılarda kullanılır. 4 adet montaj vidası için plastik kapak tapası. EVCİLİNİZİN VÜCUT YAPISINA GÖRE ÖZEL TASARLANDI" PATENTLİ TASARIM PATENT NO:2021 001936
Geri Bildirim Ver