Petrainer Pet998dr1 Su Geçirmez Uzaktan Kumandalı 4 Fonksiyonlu 300 M Havlama Eğitim Tasması

1.315 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Petrainer Pet998dr1 Su Geçirmez Uzaktan Kumandalı 4 Fonksiyonlu 300 M Havlama Eğitim Tasması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İTHALALEM Satıcı Ünvanı: ZÜHTÜ SECERLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2238796311200015 Vergi Kimlik Numarası: 7570055309
    Bu ürün İTHALALEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petrainer PET998DR1 Su Geçirmez Uzaktan Kumandalı 4 Fonksiyonlu 300 M Havlama Eğitim Tasması Petrainer PET998DR1, köpek eğitimi tasması deneyimi olmayan biri için mükemmel bir giriş sistemidir. Daha yüksek fiyatlı bir modelin sunduğu tüm özellikleri sağlarken, ucuz, güvenilir ve etkilidir. Petrainer PET998DR1, kullanıcıya titreşim, şk, bip ve ışık gibi e-yaka özelliklerinde en iyisini sunar. Titreşim ve şk işlevleri, 0-100 arasında ayarlanabilir bir uyarı aralığı ile birlikte gelir ve bu köpek eğitim tasmasının köpeğiniz için en iyi uyarım seviyesini belirlemesini sağlar. 300 metre menzil ile, yakanızın iç mekanda, arka bahçede ve parkta yürüyüşlerde mükemmel olacağından emin olabilirsiniz. Tasarım açısından akıllı, basit, kullanımı kolay ve öğrenme sürecini yeni bir kullanıcı için basit hale getiriyor. Tasma suya dayanıklıdır. Kumanda suya dayanıklı değildir. Özellikleri: YAKA ÖLÇÜSÜ: 35 - 60 cm aralığında ayarlanabilir. Tüm ırklar için uygundur. Kullanım Alanları: Temel Köpek İtaati, Avlanma, Kazma, Havlama, Zıplama ve Daha Fazlası Pil Tipi: Uzun Ömürlü Şarjlı Yaka Alıcı ve Uzak Verici için Şarj Edilebilir Lityum Piller Su Yetenekleri: Suya Dayanıklı Yaka Alıcı Menzil: 300 Metre Stimülasyon Seviyeleri: 100 Seviye Statik Şk, 100 Seviye Titreşim ve 1 Seviye Standart Ton Otomatik Bekleme ve Hafıza Fonksiyonu ile güç tasarrufu sağlayan tasarım Köpeğin düşük ışık koşullarında görülmesine yardımcı olmak için Işık Modu açık (yakasını aydınlatacak) Kullanımı kolay ve ergonomik verici Otomatik Koruma Modu ile etkili ve güvenli eğitim sistemi Gece kullanımı için Mavi Arka Işık özelliğine sahip LCD Ekran Hızlı ve basit eşleştirme süreci Bir yaka içerir, Uzaktan Verici iki yakaya kadar kontrol edebilir. (Ekstra yakalar ayrı satılır ) Paket içeriği: 1 x Uzaktan Verici 1 x Yaka Alıcısı 1 x Ayarlanabilir Naylon Kemer 1 x USB Şarj Kablosu 1 x Test Ampul 3 x Temas Noktası Seti 1 x Kullanım Klavuzu
Geri Bildirim Ver