5
Köpek Şampuanı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Pet Love Kedi Ve Köpek Okyanus Esintisi Şampuan 400 ml

120 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Love Kedi Ve Köpek Okyanus Esintisi Şampuan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETS 54 Satıcı Ünvanı: BAHAR ARSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0850451742
    Bu ürün PETS 54 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Pet Love Kedi ve Köpek Okyanus Esintisi 400 ml Şampuan

Kedilerinizin ve köpeklerinizin tüy ve deri sağlığını korumak için onları düzenli aralıklarla yıkamanız gerekir. Bu şekilde tüylerin üzerinde biriken tozu, çamuru ve yağlanmayı gidermiş olursunuz. Bunlar temizlenmediği takdirde sağlık sorunları ortaya çıkar. Pet Love okyanus esintisi 400 ml kedi ve köpek şampuanı bu ihtiyacın karşılanması amacıyla üretilmiştir. Petlove kedi köpek şampuanı tüylerin rahat taranmasına yardımcı olur. Özel nemlendiriciler ile desteklenmiştir. Sıvı formda olan şampuan, su ile birlikte kolayca uygulanabilir. Siz de evcil dostunuzun daha bakımlı ve sağlıklı tüylere sahip olmasını istiyorsanız Pet Love kedi ve köpek şampuanını tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 400 ml
  • Kullanım Alanı: Kedi/köpek şampuanı
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Pet Love Kedi Ve Köpek Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Pet Love Kedi Ve Köpek Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Kedi ve köpek sahiplerinin en çok önem vermesi gereken hususlar arasında evcil dostlarının temizliği ve bakımı gelir. Yıkama işlemi evcil hayvanınızın sağlıklı tüylere sahip olması için çok önemlidir. Pet Love okyanus esintisi 400 ml kedi ve köpek şampuanı, içeriğindeki argan yağı sayesinde cildi besler ve tüylerin bakımlı durmasını sağlar. Su bazlı olan Pet Love köpek şampuanın kullanımı son derece kolaydır. Ürün suyla ıslatılan tüylerde hızla dağılır. Sonrasında da tüyleri kirlerden arındırır. Kolayca durulanır ve temizlik sırasında derideki yağ tabakasını korur. Pet Love okyanus esintisi 400 ml kedi ve köpek şampuanı içeriğindeki gümüş iyonları ile cilt üzerinde destekleyici bir etki yapar. Bu sayede kötü kokuya neden olan etkenleri de ortadan kaldırır.

Pet Love Kedi Ve Köpek Şampuanı Kaliteli ve Güvenilir mi?

Pet Love, kedi ve köpeklerin hassas cildini gözeterek onlar için son derece kaliteli ve güvenilir bakım ürünleri geliştirir. Pet Love markası tarafından hazırlanmış olan kedi ve köpek şampuanı son derece sağlıklı ve temiz içerikli bir üründür. Pratik ve etkili bir uygulama sunan Pet Love okyanus esintisi 400 ml kedi ve köpek şampuanı evcil hayvanınızın hijyeni ve mutluluğu için geliştirilmiştir. Evcil hayvanınızın cildinde kaşıntı ve kızarıklık gibi sorunlara neden olmaz. Düzenli olarak kullanıldığı takdirde evcil hayvanınızın tüylerinin ışıl ışıl olmasını ve yumuşamasını sağlar. Evcil hayvanınızın derisinde kuruluğa neden olmaz. Aksine etkili bir nemlendirme sağlar ve cildi rahatlatır.

Pet Love Kedi Ve Köpek Şampuan Kullanım Önerisi Nasıldır?

Sürekli olarak dışarıda vakit geçiren hayvanlar genellikle 5-6 haftada bir yıkanır. Ev ortamında yaşayan kedileri ise 2-3 ayda bir yıkamak doğru olur. Evcil hayvanların daha sık yıkanması tüylere zarar verebilir. Bu noktada etkili bir şampuan tercih etmenin gerekliliği ortaya çıkar. Pet Love okyanus esintisi 400 ml kedi ve köpek şampuanı düzenli kullanıldığı takdirde evcil dostunuzun cildinin pH değerini bozmaz. Aksine doğru kullanımda ciltteki bakterilerin ve parazitlerin önüne geçer. Pet Love okyanus esintisi 400 ml kedi ve köpek şampuanı yorumlarında da ürünün hijyen sağlama konusunda oldukça etkili olduğunu ifade edilmektedir. Çok ender de olsa Pet Love kedi şampuanı deride kurumaya ve kepeklenmeye neden olabilir. Bu durumda 14-21 gün kullanımına ara verilmelidir. Pet Love okyanus esintisi 400 ml kedi ve köpek şampuanı Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturabilirsiniz. Ödemenin tamamlanmasının ardından siparişiniz adresinize teslim edilmek üzere kargoya verilir. Tüm kargo sürecini Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz.