Pet Love Kokulu Beyaz Sabun Pet Koku Giderici 300 ml

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Love Kokulu Beyaz Sabun Pet Koku Giderici 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CCA PET Satıcı Ünvanı: CCA PET ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203077207400001 Vergi Kimlik Numarası: 2030772074
    Bu ürün CCA PET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pet love beyaz sabun kokulu pet koku giderici 300 mlpet love beyaz sabun kokulu koku giderici sprey Kedi ve köpekler için, yaşadıkları ortamlarda oluşan kokuları gidermek için kullanılan, beyaz sabun özlü, sprey formda koku giderici. Beyaz sabun özü içeriği sayesinde uygulandığı ortamda ferah ve hoş bir koku bırakır. Petlerin yüzeylerde ve bulundukları bölgelerde oluşturduğu kötü kokuları kapsülleyerek emilime geçer. Kedi ve köpeklerin dışkılarından kaynaklanan bakteri yayılımının önüne geçerek evde oluşan kötü kokuları önler. Yoğun bakteri oluşumu olan pet yataklarında, kedi tuvaletlerinde ev içerisine püskürtülerek oda spreyi olarakta kullanılabilmektedir. olma özelliğinin yanında yüksek kalite dezenfektanlar içermektedir. Formülünde bulunan aromalar esans özlü değil yağ özlüdür, bu sebeple non-Alerjan bir üründür. Halı, ıslak zemin, parke gibi (ipek içerikli alanlar hariç) tüm yıkanabilir alanlara uygulanabilmektedir. Ürünün kullanım şekli Petinizin kullandığı alanlara, koltuk, halı, kilim, gibi yüzeylere yaklaşık yarım metre mesafeden püskürtülerek uygulanması tavsiye edilmektedir. Kedi kumlarına, yaklaşık yarım metre mesafeden kumu karıştırarak kumun topaklanmasına sebep vermeyecek şekilde uygulanması tavsiye edilmektedir.Uyarılar Çocukların ulaşamayacağı bir yerde ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir. Göz ile temasından sakınılmalıdır. Kullanılacak alanın küçük bir bölgesinde test edilerek renk değişimine neden olup olmadığı kontrol edilmelidir. Deri koltuklara ve benzeri malzemelere derideki boyar maddenin niteliğine bağlı olarak direkt kullanılmaması tavsiye edilmektedir.
Geri Bildirim Ver