9
Çamaşırlık kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Perilla Dirsekli Balkon Kurutmalık

387 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
8.9
merchant-badge-image
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
327,50 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.000 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
347,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Perilla Dirsekli Balkon Kurutmalık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PERİLLA DİRSEKLİ BALKON KURUTMALIK

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Perilla Dirsekli Balkon Kurutmalık

Balkon kurutmalık ünitesi ev işlerine hız ve pratiklik katan ürünlerden bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen dayanıklı tasarımı balkon demirlerine ya da kalorifer peteklerine uyumludur. Üzerinde çamaşırlarınızı kolayca kurutabilir, üründen en yüksek performansı alabilirsiniz. Dirsekli balkon kurutmalığı ergonomik yapısıyla da dikkatleri üzerine çeker. Kullanım sonrasında kolayca katlanabilir. Böylece yerden tasarruf edebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan ürünü dolapta ya da yatağın altında muhafaza edebilirsiniz. Perilla balkon kurutmalık ünitesi son derece sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun süreli kullanımı mümkün kılarak bütçenizi korur. Her kullanımda eşsiz performans sergiler, böylece kurutma işleminin bir numaralı tamamlayıcısı olur.

  • Balkon kurutmalık ünitesi 10 metrelik çamaşır kurutma alanına sahiptir.
  • Epoksi toz boya sayesinde paslanma yapmaz.
  • 5 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Dirsekli Balkon Kurutmalığının Genel Özellikleri Nedir?

Perilla Dirsekli Balkon Kurutmalık Yorumları

Perilla dirsekli balkon kurutmalığı, 10 metrelik çamaşır kurutma alanı ile fark yaratır. İç çamaşırı, tişört ve şort başta olmak üzere pek çok çamaşırı kurutabilirsiniz. Ürün, ergonomik yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. Farklı odalara taşıyarak kullanım alanını artırabilirsiniz. İster balkon demirine isterseniz de kalorifer peteğine takabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ile bulunduğu her bölgede beklentileri karşılar. Çamaşırların düşmesini engelleyen güvenlik standartlarına sahiptir. Balkon kurutmalık ünitesi portatif tasarımıyla rahat bir kuruluma sahiptir. Kullanılmadığı durumlarda kol kısımlarından tutarak katlanabilir. Böylece dar alanlarda bile kolayca saklayabilir, yerden tasarruf edebilirsiniz. Balkon kurutmalık ünitesi evinizin en kullanışlı ürünlerinden bir tanesi olur. Dayanıklı yapısı üründen uzun süre verim almanızı sağlar.

Balkon Kurutmalık Kullanırken Nelere Dikkat Etmemiz Gerekir?

Perilla Dirsekli Balkon Kurutmalık Yorumları

Balkon kurutmalık ünitesini kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı kriterler mevcuttur. Bu kriterlerden ilki kurutmalığın doğru yere takılması gerektiğidir. Balkon demiri veya kalorifer peteğinin dışında kullanılan alanlar çamaşırların doğru şekilde kurumasını engeller. Ürünün kancalı kolları bu bölgeler için özel olarak tasarlanmıştır. Aksi hâlde ünitede devrilme, kırılma ve çatlama meydana gelebilir. Balkon kurutmalık ünitesi üzerine 5 kg’dan fazla çamaşır asmamak gerekir. Tişört, bebek kıyafetleri, şort ve iç çamaşırlarının kurutulmasında etkilidir. Bunun dışında halı, kilim ve battaniye başta olmak üzere ağır yüklerin asılmaması önerilir. Çamaşır kurutmalığının temizlenmesi de oldukça basittir. Sabunlu bez yardımıyla kolayca temizlenen ürün, dayanıklı yapısı sayesinde işlevini uzun süre korur. Paslanma yapmaz. Temizleme işleminde sert kimyasalların tercih edilmemesi gerekir. Bu kriterlere dikkat edildiği takdirde ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

Perilla Dirsekli Balkon Kurutmalık Dayanıklı mıdır?

Perilla Dirsekli Balkon Kurutmalık Yorumları

Dirsekli balkon kurutmalık yüksek teknolojiye sahip fabrikalarda üretilir. Her kullanımda kalitesini kanıtlar. Epoksi toz boya ürünün paslanmasını ve solmasını engeller. Böylece en yoğun kullanımlarda bile formunu uzun süre korur. Ürünü güvenle kullanabilir, çamaşır kurutmayı çok daha kolay hâle getirebilirsiniz. Dirsekli balkon kurutmalık ünitesi 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Bu süre zarfında teknik destek alabilir, kurutmalığı ilk günkü performansında kullanabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen kırmızı kenar korumalıkları ürünün zarar görmesini engeller. Böylece çarpma ve düşme nedeniyle hasar oluşumu en aza indirilir. Güvenli ve uzun süreli bir kullanım imkânı sunulur. Trendyol üzerinden Perilla dirsekli balkon kurutmalığı yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Hem mobil uygulamadan hem de web sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. Online platform, birbirinden kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla kullanıcılara ulaştırır. Üyeliğinizi başlatarak kampanya ve indirim haberlerini takip edebilirsiniz. Böylece dilediğiniz ürünleri çok daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.