Penti Kız Çocuk Joy Color 2li Gömlek Set

99,98 TL
Beden:
Beden Tablosu
3-4 Yaş
4-5 Yaş
5-6 Yaş
6-7 Yaş
7-8 Yaş

Ürün Bilgileri

Penti Kız Çocuk Joy Color 2li Gömlek Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Penti Satıcı Ünvanı: PENTİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728005904800092 Vergi Kimlik Numarası: 7280059048
    Bu ürün Penti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kızların favori rengini kuşanan Kız Çocuk Joy Color LS 2'li Gömlek Takımı, sade ve şık tasarımıyla kızların beğenisini kazanacak!Minik bedenleri pamuklara saran Kız Çocuk Joy Color LS 2'li Gömlek Takımı, uzun kollu bir gömlek ile ayak bileklerine kadar uzanan bir pantolonun birleşiminden oluşur. Oldukça sade bir görünüme sahip olan pantolon, paçasında yer alan yeşil renkli ince detayla hoş bir şekilde tamamlanır. Bebe yakaya sahip gömlek ise renkli düğmeleri ve ilik kısmını boydan boya süsleyen rengarenk Joy, Peace, Love, Rainbow yazı detayıyla özgün bir tarz yakalar. Esnek yapısıyla hareket özgürlüğü sunan Kız Çocuk Joy Color LS 2'li Gömlek Takımı, yumuşacık dokusuyla da miniklerin tenini şımartır.Renkli yakasıyla gözleri üstünde toplayan Kız Çocuk Joy Color LS 2'li Gömlek Takımı, kızların huzurlu uykularına ve neşeli oyunlarına konfor k atacak!

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver