Penti Knotted Long Sleeve Tişört

129,90 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

Penti Knotted Long Sleeve Tişört

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Valens boutiqe Satıcı Ünvanı: ÖZGE KERVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450693762
    Bu ürün Valens boutiqe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Knotted Long Sleeve Tişört ile tüm gözler üzerinde! Knotted Long Sleeve Tişört ile dış modasına yeni bir soluk getirmek senin elinde! Bel hizasında biten kesimiyle trendy bir görünüm sunan Knotted Long Sleeve Tişört, dökümlü ve esnek yapısı sayesinde özgürce hareket etmene olanak tanır. Yumuşacık dokusuyla tenine nazik dokunuşlar yapan Knotted Long Sleeve Tişört sana gün boyu konfor vadeder. Minimal tasarımı sayesinde her kombinine rahatlıkla uyum sağlar böylece sporda, evde ya da sokakta sana kusursuz bir şekilde eşlik eder. Önde bulunan çıt çıt ve bağlama detaylarıyla şıklığını zirveye çıkaran Knotted Long Sleeve Tişört, girdiğin her ortamda hayranlık dolu bakışları üzerine çevirir. Sen de Knotted Long Sleeve Tişört'ü Push Up Stretchy Tayt ile kombinleyerek şıklığın keyfini çıkarabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver