Penti Çok Renkli Falling Stars 3lü Slip Külot

87,17 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

Penti Çok Renkli Falling Stars 3lü Slip Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moda Ekru Satıcı Ünvanı: MODA EKRU E-TİCARET HİZMETLERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622239116900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222391169
    Bu ürün Moda Ekru tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Falling Stars 3'lü Slip Külot ile iç giyim stiline ışıltı katmaya ne dersin? Falling Stars 3'lü Slip Külot, üç adet siyah slip külot modelinden oluşuyor. Slip külotlardan biri, onlarca yıldız deseniyle kaplanarak şirin bir tarz kazanırken diğeri, farklı boyutlardaki yıldızlarla süslenerek dinamik bir görünüm yakalıyor. Desensiz slip külot ise minimal tasarımı sayesinde iç giyim kombinlerinle harika bir uyum yakalıyor. Slipler, esnek bel bantlarını süsleyen parıltılı şerit detayıyla göz alıcı bir şekilde tamamlanıyor. Cilt dostu pamuklu kumaştan üretilen Falling Stars 3'lü Slip Külot, yumuşacık dokusu sayesinde teninle adeta bütünleşerek daima konfor sunuyor. Esnek yapısı sayesinde de bedenini sıkmadan sararak gün boyu özgürce hareket etmene imkan tanıyor. Falling Stars 3'lü Slip Külot ile sen de rahatlığından ödün vermeden şık iç giyim ko mbinleri oluşturabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Desen Renkli
Geri Bildirim Ver