Penelope Layered Karbon Yastık

2.645 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Penelope Layered Karbon Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Penelope Satıcı Ünvanı: MAYA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613004352200053 Vergi Kimlik Numarası: 6130043522
    Bu ürün Penelope tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Layered Karbon Yastık Uyku kalitemizi belirleyen faktörler arasında, en önemli faktörlerden biri yastıklarımızdır. Doğru yastık seçimi, uyku pozisyonuna uygun destek sağlayarak vücutta oluşabilecek ağrıları azaltır ve dinlenmemize yardımcı olur. İşte bu noktada Layered Karbon Yastık, özel tasarımı ve viskoelastik dolgu malzemesi ile fark yaratıyor. Layered karbon yastık 3 farklı katmandan oluşmaktadır.Karbon katkılı viskoelastik, ped viskoelastik ve ekstra yumuşak viskoelastik katmanları sayesinde layered karbon yastık size istediğiniz yükseklikte uyuma özgürlüğü sağlar Layered Karbon Yastık, dış kılıfı yıkanabilir ve fermuarlı olan %74 Microfiber ve %26 Lyocell kumaş karışımlı dış kılıfı olan Layered Karbon Yastık, sağlıklı bir uyku deneyimi sunar. Ortopedik özelliği sayesinde uyku kalitenizi artırır ve dinlenmenize yardımcı olur. Visko Medikal yastıklarımız artık karbon katkılı. Peki neden karbon? Karbon insan sağlığı için birçok faydası olan doğal bir üründür. Antistatik özelliğe sahip karbon katkılı visko yastıklar nemi ve ısıyı hapsederek size daha konforlu bir uyku sağlar. Layered Karbon Yastık, kaliteli malzemeleri ve özel tasarımı ile sağlık açısından da oldukça önemli bir yastık seçeneği sunar. Yüksek uyku kalitesi ve konfor arayanlar için ideal bir seçimdir. Hemen sipariş verin ve uyku kalitenizi arttırın! Layered Karbon Yastık, 60*40*12+2 cm ölçülerindedir, Sırtüstü yastış ve Yan yatış pozisyonları için uygundur, Yıkama Talimatı: Visko, ıslanması halinde yapısı bozulacağından su ile temas etmemelidir. Bu sebeple ürünün sadece kılıfı yıkanmalıdır. 30?C sıcaklıkta, normal programda yıkanabilir. Visko malzemeye sıcak ütü kesinlikle dokundurulmamalıdır. Yıkanmış kılıf kurutma makinesinde kurutulabilir ve ütülenebilir. Ürün kuru temizlemeye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Mikrofiber
  • Dolgu Materyali Visko Elastik
  • Boyut/Ebat 60 x 40
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver