Paw Paw Somonlu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

735 TL
(49 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Paw Paw Somonlu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Funnypetmarket Satıcı Ünvanı: SAFARİ AKVARYUM KÖMÜR NAKLİYE İNŞAAT TAAHHÜT PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0736057747100018 Vergi Kimlik Numarası: 7360577471
    Bu ürün Funnypetmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paw Paw Somonlu Yetişkin Köpek Maması 15 kg Paw Paw köpek maması, köpeğinizin ihtiyacı olan vitamin ve minerali içeriğinde barındırarak sağlıklı beslenmesini destekler. Günlük öğünlerini tamamlayan köpekler daha keyifli, mutlu ve hareketli zaman geçirebilir. Paw Paw Somonlu Yetişkin Köpek Maması Yararları Düzenli Beslenme Lezzetli ve besleyici köpek maması köpeğinizin öğünlerini daha iştahlı yemesini sağlayarak düzenli beslenmeye yönlendirebilir. Düzenli öğün tüketen köpekler gün içerisinde daha aktif vakit geçirerek çevrelerine enerji yayarlar. Öğünlerini zamanında tüketen köpeklerin sindirim sistemleri daha hızlı ve rahat çalışır. Köpeğinizin kolayca dışkılamasını sağlar. Sağlıklı Tüyler Köpek maması içeriğinde bulunan Omega-3 ve balık yağı, köpeğinizin daha parlak tüylerinin oluşumuna yardımcı olabilir. Tüyleri uzarken parlak ve güçlü olmasını destekler. Deri hastalıklarını engelleyerek köpeğinize katkıda bulunur. Parlak ve dolaşmayan tüylere sahip olan köpekler görünümleriyle dikkat çeker. Paw Paw Somonlu Yetişkin Köpek Maması İçindekiler Bileşim Somon, Pirinç, Mısır, İrmik altı un (ya da buğday), Tavuk yağı, Balık yağı, Bira mayası, Vitaminler ve mineraller.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Aroma Somon Balığı
Geri Bildirim Ver