4
Köpek Ödülü kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Patili Mutfak Kurutulmuş Tavuk Ayağı Köpek Ödül Maması (10 adet)

Çok Al, Az Öde!
1 x  181,81 TL
%10 indirim
2 x  163,63 TL
327,26 TL
%15 indirim
3 x  154,54 TL
463,62 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Patili Mutfak Kurutulmuş Tavuk Ayağı Köpek Ödül Maması (10 adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patili Mutfak Satıcı Ünvanı: GÜLSÜM ŞEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6930103043
    Bu ürün Patili Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Tavuk Ayağından kurutulmuş köpek ve kedi atıştırmalığı. Katkısız, koruyucusuz, ilave aromasız, yalnızca Tavuk Ayağıdır. 10 adet, yaklaşık 100 gram ürün içerir. Zengin Besin Kaynağı: Tavuk ayağı, evcil hayvanınızın genel sağlığını destekleyecek temel besinlerle doludur. Bu ürün protein, vitaminler ve mineraller için harika bir kaynaktır. Bu besinler, evcil hayvanınızın bağışıklık işlevine, enerji seviyelerine ve çeşitli vücut süreçlerine katkıda bulunur. Doğal ve Tek Malzeme: Kurutulmuş bu ürünümüz tek bir bileşen içerir
  • tavuk ayağı. Evcil hayvan atıştırmalıklarımızda kaliteyi ve sadeliği ön planda tutuyor, onların hiçbir katkı maddesi veya koruyucu madde içermeyen doğal ve sağlıklı atıştırmalıklarla beslenmesini önemsiyoruz. Doku ve Çiğnenebilirlik: Kurutma işlemi tavuk ayağına evcil hayvanların genellikle keyifli bulduğu çıtır, gevrek, çiğnenebilir bir doku verir. Bu doku küçük dostunuzun sağlıklı diş ve diş etlerini destekler. Kolay Sindirim: Kurutulmuş tavuk ayağı minimum düzeyde işlenir. Bu da ürünün doğallığını korumasını ve küçük dostlarınızın sindirimini kolaylaştırırken herhangi bir sorun yaşamadan besinsel faydalardan tam olarak yararlanmalarını sağlar. İsterseniz Atıştırmalık İsterseniz Ödül: Kurutulmuş tavuk ayağı, evcil hayvan atıştırmalığı olarak özel olarak tasarlanmıştır ve tüylü arkadaşınızın eğitimleri için lezzetli bir ödül olarak da kullanılabilir. Nasıl kullanılırsa kullanılsın bu ürün küçük dostlarınızı kesinlikle mutlu edecektir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk - Hindi
  • Form Stick
Geri Bildirim Ver