Paşabahçe Colombian Latte Bardağı Dörtlü Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,67 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
390 TL314,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Colombian Latte Bardağı Dörtlü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çarşı a.v.m. Satıcı Ünvanı: HAKAN BERBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1640437533
    Bu ürün Çarşı a.v.m. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Colombia Latte Bardağı 4 ADET Kulplu Bardak Hacim: 260 cc.Yükselik: 148 mm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 200-249 ml
  • Ürün Tipi Kahve Yanı Bardağı
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Beyaz
  • Özellik Elde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 48687797 Dörtlü Latte Bardağı Set

Bardak setleri, yemek takımlarını süsleyen vazgeçilmez mutfak eşyalarından biridir. Şık tasarıma sahip olan bardaklar içeceklerin keyifle içilmesini sağlar. Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, güzel görünen yemek masalarında mutlaka bulunması gereken bir parçadır. Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, hoş tasarımı sayesinde sıklıkla tercih edilen bir bardak modelidir. 4 parça kulplu bardaktan oluşan Paşabahçe dörtlü set latte bardağı fonksiyonel bir kullanıma sahiptir. Latte bardağı olarak kullanılabilmesinin yanında farklı içecekler için de kullanılabilir özelliktedir. Şık tasarıma sahip ve kaliteli malzemeden üretilmiş olan Paşabahçe dörtlü set latte bardağı sıklıkla tercih edilen bir bardak modelidir.

  • 4 parça kulplu bardaktan oluşan bir settir.
  • Farklı içecekleri tüketmek için de kullanılabilir.
  • Şık tasarıma sahip ilgi çekici bir bardak modelidir.

Paşabahçe Latte Bardağı Dörtlü Setin Özellikleri Nelerdir?

Paşabahçe Latte Bardağı Dörtlü Setin Özellikleri Nelerdir?

Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, fonksiyonel bir kullanıma sahiptir. 260 cc hacme sahip yapısı ile içecek taşıma kapasitesi yüksek bir bardaktır. Kalın cam malzeme kullanılarak üretilen Paşabahçe dörtlü set 260 cc latte bardağı, geniş kulp bölgesi sayesinde rahat bir kullanım sunar. Zemine tam oturan yuvarlak alt kısma sahip bir modeldir. Koni geometrik şeklini andıran tasarıma sahip ağız kısmı kalın ve alt kısmı ince bir bardaktır. Kullanışlı ve şık bir görünümü olan Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, 148 mm yüksekliğe sahiptir. 4’lü set şeklinde bulunan Paşabahçe latte bardağı yer kaplamayan portatif bir boyuta sahiptir. Mutfağın her köşesinde kendine yer bulabilen Paşabahçe 4 adet latte bardağı, sıklıkla tercih edilen bir bardak setidir.

Paşabahçe Latte Bardağı Dörtlü Set Hangi Amaçlarla Kullanılabilir?

Kendine has bir şekle sahip olan Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, birçok farklı içecek için kullanılabilir özelliktedir. Portatif ve kulplu oluşu sayesinde kahvaltı sofralarında çay bardağı olarak masaları süsleyebilir. Koni şeklini andıran hoş tasarımlı Paşabahçe dörtlü set 260 cc latte bardağı, misafirlere şık sunumlar yapmak için kullanılabilir. Sade ve zarif şekli ile daha rahat hissedilen aile masalarında kullanmak için ideal bir bardak setidir. Taşınabilir ve sağlam cam malzemeden üretilen Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, piknik ve gezi gibi yerlerde rahatlıkla kullanılabilir. Benzersiz görünüm ve kullanışlı yapısı sayesinde Paşabahçe dörtlü set latte bardağını gönül rahatlığıyla kullanabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Paşabahçe dörtlü set latte bardağı fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Paşabahçe Latte Bardağı Dörtlü Set Kaliteli midir?

Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, oldukça kaliteli bir kahve bardağı setidir. Yüksek kaliteli cam malzeme kullanılarak üretilmiş bir bardak setidir. Kalın camı basit hasarlara karşı dayanıklı olmasını sağlar. Şekli dolayısıyla zemine tam oturur ve basit çarpmalara karşı dengesini koruyabilen bir modele sahiptir. Bardak kulpunun alt kısma yakın olması daha rahat ve kolay bir kullanım sunar. Paşabahçe dörtlü set latte bardağı, geniş açılı kulp boşluğu sayesinde kolay kavranabilir özelliktedir. Dayanıklı ve fonksiyonel yapıda olan Paşabahçe dörtlü set latte bardağı uzun zaman kullanılabilir bir bardak setidir. Mutfaklara hava katan modele sahip latte bardağını kendiniz kullanabilir ya da değer verdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Paşabahçe dörtlü set latte bardağı yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu bardak setini Trendyol’un web adresi üzerinden birkaç tıklamayla kolay ve hızlı bir şekilde satın almanız mümkündür.