Paşabahçe Landmark Kavanoz Küçük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı 4 Adet Fma05047 020oa

586,32 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
125 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Landmark Kavanoz Küçük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı 4 Adet Fma05047 020oa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SALDEM Satıcı Ünvanı: SALİH DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2820695883
    Bu ürün SALDEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 98667 landmark Küçük boy kapaklı köşeli saklama kavanozu 4 Adet Hacim : 750cc Yükseklik : 124mm Ağız çapı : 108mm Renk: Şeffaf Ambalaj tipi: Karton kutu Ürün materyali: Cam

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500-999 ml
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Landmark Kavanoz Küçük Boy Kapaklı Cam Saklama Kabı 4 Adet

Paşabahçe Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı 4 adet FMA05047 MG-98667-4 sade ve zarif tasarımı ile camın doğallığını yansıtır. Dekoratif cam yapısıyla pratik ve sağlıklı depolama imkanı sunar. Paşabahçe Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı yiyeceklerinizi sağlıklı bir şekilde muhafaza eder. Şeffaf ve kaliteli camdan tasarlanır. Ürün, hacim olarak 750 cc saklama kapasitesine sahiptir. Yüksekliği 124 mm olup ağız çapı 108 mm’dir. Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı yeterli depolama imkanı sunar ve az yer kaplayarak pratik kullanım sağlar. Derli toplu ve şık bir kullanım alanı oluştururken mutfağınıza düzen katar. Aynı zamanda hem çeyizleriniz için tercih edebileceğiniz hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık ve beğenilen bir üründür.

  • Cam saklama kabı
  • Sağlıklı cam kavanoz
  • Dekoratif görünüm

Sağlıklı Paşabahçe Landmark Kavanoz Kapaklı Saklama Kabı

Sağlıklı Paşabahçe Landmark Kavanoz Kapaklı Saklama Kabı

Paşabahçe Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı 4 adet yiyeceklerin sağlıklı ve hijyenik koşullar içerisinde saklanmasını sağlar. Baharatlar, bakliyatlar ve tüm besinler uzun süre bozulmadan gönül rahatlığıyla muhafaza edilir. Ürünün vakumlu kapağı çok rahat açılıp kapanabilen bir forma sahiptir. Saklama kabı cam kavanoz kaliteli ve dayanıklı camdan tasarlanır. Köşeli tasarımı sayesinde az yer kaplar. Mutfak dolaplarında, kilerde, raflarda ve tezgah üstünde dekoratif bir görünüm yaratır. Kullanım alanlarının şık, temiz ve düzenli olmasını sağlar. Dekoratif ürün şıklığı ve kalitesi ile çeyizler için de tercih edilen bir parçadır. Zarif, sade, kullanışlı tasarımıyla ve sağlıklı camdan yapılan üretimi ile mutfağınıza şıklık katar. Şık tasarımıyla ve konfor sunan özellikleriyle günlük kullanıma uygundur. Ürünü dilerseniz sevdikleriniz için hediye olarak da tercih edebilirsiniz.

Dekoratif Paşabahçe Landmark Kapaklı Cam Saklama Kabı

Dekoratif Paşabahçe Landmark Kapaklı Cam Saklama Kabı

Paşabahçe Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı 4 adet FMA05047 mutfağınızın dekoratif ve şık bir tamamlayıcısıdır. Mutfağınızda şıklığı ile yerini alır ve kullanım alanına zarafet katar. Cam saklama kabı kavanoz köşeli tasarımı ve camın doğallığının sade birleşimi ile müşteriler tarafından beğenilir. Camın şeffaflığı sayesinde içindeki malzemeleri görünür kılar ve dekoratif görünüme katkı sağlar. Böylece sadece mutfak kullanımında değil minik hobi malzemelerinin saklanması ve depolanması gibi farklı amaçlar için de çok amaçlı pratik kullanım olanağı sağlar. Estetik ölçülerden oluşan 90 mm taban çapı ve 750 cc hacmiyle yeterli bir ürün saklama kapasitesine sahiptir. 124 mm yükseklik ve 108 mm ağız çapı ile kullanışlıdır. Ürün, hem minimal tasarımı ile az yer kaplar hem de yeterli saklama kapasitesi ile ihtiyacınıza cevap verir.

Uygun Paşabahçe Landmark Kapaklı Cam Saklama Kabı Fiyatı

Uygun Paşabahçe Landmark Kapaklı Cam Saklama Kabı Fiyatı

Paşabahçe Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı 4 adet FMA05047 fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün; tasarımı, şıklığı, camın doğallığı, sağlıklı oluşu ve mutfaklara kattığı estetik değer ile öne çıkar. Uygun fiyat avantajı ile müşteri memnuniyeti önemsenir. Paşabahçe Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı 4 adet FMA05047 kullananlar dekoratif görünümü, kalitesi ve uygun fiyat avantajı ile ürünü tercih eder. Ürün; tasarımı, şıklığı, kullanışlılığı açısından dekoratif bir görünüm sunar. Paşabahçe Landmark kavanoz küçük boy kapaklı cam saklama kabı 4 adet FMA05047 yorumları yapan müşteriler ürünün kalitesine, şıklığına, kullanışlılığına, boyutuna, pratikliğine, modern tasarımına beğeni ile vurgu yapar. Bu dekoratif ve kullanışlı ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.