Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı 6 Adet Bardak

595 TL
(99,17 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı 6 Adet Bardak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYBABA STORE Satıcı Ünvanı: İZZET KARATEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220670930
    Bu ürün AYBABA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VİNTAGE Modası Geçmişe Özlem Duyanlara 205CC su bardağının üzerine Kesme İşlemi Yapılmıştır. Usta ellerde özenli dekor taşları ile kesim yapılmış kristal işçiliği ile cam bardağa işlenmiştir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Tip Su / Meşrubat Bardağı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı

Güzel sofra sunumları yapabilmek için benzersiz bir ürün seti olan Paşabahçe göz dekor kristal kesme su bardağı 6 adet bardak ile lezzetli içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. İçeceğinize çekici bir sunum hali veren bu ürün, mutfaktaki ortağınız olabilir. İster restoranda ister evde, sunum pratikliği ve şıklığı ile bu güzel Paşabahçe ürünü her anınıza eşlik edebilir. Zarif ve şık tasarımı ile birbirinden farklı lezzetleri misafirlerinize ve sevdiklerinize sunabilirsiniz. Hayatınızın her noktasında düzenli olarak kullanabileceğiniz bu şık ve kaliteli su bardakları ile profesyonel bir sunum gerçekleştirebilirsiniz. Şık tasarımı ve yüksek kapasitesi ile sunumlarınızda ayrıcalıklı olan bir görünüm yaratabilirsiniz. Hafifliği sebebiyle bir yerden başka bir yere rahatlıkla bu bardakları taşıyabilirsiniz.

 
  • Paşabahçe meşrubat bardağı şık kristal tasarımlı
  • Dayanıklı cam malzemeden üretim
  • Darbelere karşı yüksek dayanıklılık özelliği

Her Beğeniye Göre Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı

Her Beğeniye Göre Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı

Çeşitli tasarımları ile zarif bir görünüme sahiptir. Bu nedenle ürün setinin farklı zevklere sahip kişiler tarafından beğenilmesi kolaydır. Düşmeye karşı oldukça dayanıklı bir cam malzemeden yapıldığından bardakların kullanım ömrü uzundur. Bunun yanında yüzde yüz orijinal olup yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Paşabahçe göz dekor kristal meşrubat bardaklarının 6 modeli arasından size en uygun olanına çeşitli avantaj ve kampanyalar sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz. Paşabahçe su bardağı çok farklı kullanım alanlarına sahiptir ve sadece evlerde değil kafe, restoran gibi farklı alanlarda da kullanılır.

 

Şık Sunumlar için Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı

Şık Sunumlar için Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı

Meşrubat bardağı Paşabahçe kalitesi ile sizin için vazgeçilmez bir parça haline gelebilir. Markanın kalitesi ile üretilen kristal formdaki meşrubat bardakları rahatlıkla kullanılabilir. Uzun yıllara dayanan deneyime sahip markanın ürettiği ürünler tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Paşabahçe 6’lı su bardağı ile her zaman mutfağınızın şıklığını ve kalitesini gösterebilirsiniz. Ürün uzun süreli kullanım için de oldukça uygundur.

 

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Göz Dekor Kristal Kesme Su Bardağı Fiyatı

rünlerde kullanılan camın kalitesi, mutfak malzemelerinin dayanıklılığı ve konforu için çok önemlidir. Uzun servis ömrü ile kaliteli ürünler sunan Paşabahçe, göz dekor kristal kesme su bardakları ile de beğeni kazanıyor. Paşabahçe kristal kesme su bardağı, misafirlerinize zevkli sunumlar yapabilmenize yardımcı oluyor. Her kullanıma uygun ve kaliteli Paşabahçe bardaklarını mutfağınızda her daim rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dayanıklı ve uygun fiyatlı Paşabahçe bardakları kolaylıkla satın alabilirsiniz. Paşabahçe göz dekor kristal kesme su bardağı yorumları ve incelemeleri ile markanın bu ürünü hakkında detaylı bir bilgi edinebilmeniz mümkündür. Paşabahçe göz dekor kristal kesme su bardağını Trendyol üzerinden hızlıca temin edebilirsiniz.