Paşabahçe Diamond 52998 Meşrubat, Su Bardağı 6 Lı 315cc

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
351,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Diamond 52998 Meşrubat, Su Bardağı 6 Lı 315cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tercih avm Satıcı Ünvanı: SALMAN SUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2079546953000011 Vergi Kimlik Numarası: 7820299539
    Bu ürün tercih avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 52998 - Meşrubat bardağı diamond konsept 2 hacim: 315 cc.
  • 10 1/2 oz.Yükselik: 145 mm.
  • 5 3/4 ".
  • iade koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 300 - 399 ml
  • Ürün Tipi Meşrubat Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Diamond Meşrubat Bardağı 6'lı

Eşsiz sunumlar yapmanız için harika bir ürün olan Paşabahçe meşrubat bardağı 6’lı ile lezzetli içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Kullanımı ve temizliği kolay, benzersiz dayanıklılığı ile içeceğinizi anında cezbedici bir sunuma dönüştüren bu ürün mutfaktaki en iyi arkadaşınız olabilir. İster kafede ister evde size eksiksiz bir sunum kolaylığı ve şıklığı yaşatacak bu meşrubat bardağı seti kahve keyfinize eşlik edebilir. Hazırlayacağınız lezzetli soğuk kahveleri meşrubat bardakları sayesinde misafirlerinize ve sevdiklerinize farklı desen ve görünümlerle sunabilirsiniz.

 
  • Şık tasarımı ve 315 cc’lik kapasitesi ile sunumlarınızda özel bir görünüm
  • Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı 6’lı profesyonel sunumlar için oldukça uygun tasarım
  • Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı kaliteli cam malzemeden üretim

Her Beğeniye Göre Paşabahçe Diamond Meşrubat Bardağı

Her Beğeniye Göre Paşabahçe Diamond Meşrubat Bardağı

Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı 6’lı modeli farklı tasarımı ile şık bir görünüme sahiptir. Bu da tercih sebebi olarak ön plana çıkmaktadır. Ürün %100 orijinal olup yüksek kaliteli ham maddelerden üretilmiştir. Böylelikle uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadır. Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı 6'lı modeli avantajları ve indirimlerini takip edebilirsiniz. Paşabahçe meşrubat bardağı seti, sadece evlerde değil kafe gibi diğer alanlarda da kullanılmaktadır. Bu set çeyiz alışverişi yapan kişilerin ortak tercihi olmayı da başarıyor. Keyifli sunumlar yapabilmek Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı 6’lı seti sayesinde mümkün hale geliyor.

 

Şık Tasarımlı Paşabahçe Diamond Meşrubat Bardağı 6'lı

Şık Tasarımlı Paşabahçe Diamond Meşrubat Bardağı 6'lı

Dikkat çeken tasarımı ve kolay temizliği ile herkesin favorisi haline dönüşen Paşabahçe bardakları birçok kişinin mutfakta vazgeçilmezi oluyor. Meşrubat bardağı Paşabahçe kalitesi ile rahatlıkla ve oldukça uzun ömürlü bir şekilde kullanılabiliyor. Markanın uzun yıllar içerisinde elde ettiği tecrübesi ile ürettiği bu ürün her ihtiyacınıza kolaylıkla cevap veriyor. Paşabahçe’nin diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi Diamond meşrubat bardağı 6’lı ürünü de deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından üretiliyor. Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı 6’lı oldukça kullanışlı bir ürün olmasıyla da ön plana çıkmaktadır.

 

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Diamond Meşrubat Bardağı 6'lı Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Diamond Meşrubat Bardağı 6'lı Fiyatları

Meşrubat bardağı çeşitli içeceklerin servisinde ve kahve yanında su ikram edileceği zaman kullanılmaktadır. Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı fiyatları her bütçeye uygun olacak aralıklarda şekillenmektedir. Her kullanıma uygun, doğru zamanda ve yüksek kalitede olan Paşabahçe Diamond meşrubat bardaklarını tüm içecekleriniz için tercih edebilmeniz mümkün oluyor. Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı 6’lı fiyatları her bütçeye hitap edecek bir yelpazede şekilleniyor. Böylelikle şıklık ve kalite ulaşılabilir fiyata kullanıcılara sunuluyor. Uygun fiyatlı ve dayanıklı Paşabahçe bardaklarını Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Paşabahçe Diamond meşrubat bardağı 6’lı kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.