Paşabahçe Colombian 263 Ml Kulplu Bardak 2'li - Latte, Limonata, Meşrubat Vb. Bardağı

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
287,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Colombian 263 Ml Kulplu Bardak 2'li - Latte, Limonata, Meşrubat Vb. Bardağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 55861 Colombian Kulplu Bardak 2'li Hacim: 263 cc, Yükseklik: 148 mm, Ağız Çapı: 76,5 mm Taban Çapı: 68 mm, Paket içerisinde 2 adet mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Tip Su / Meşrubat Bardağı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Remo15122 Colombian 2'li Latte Bardağı

Temel mutfak gereçlerinden biri olan bardaklar, farklı tercihlere ve kullanım alanlarına göre üretilir. Birbirinden şık tasarımıyla büyüleyen modellerden birini seçebilir, sofranıza renk katabilirsiniz. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Paşabahçe Colombian 2'li latte bardağı, beklentilerinizin fazlasını karşılar niteliktedir. Kaliteli ve şık görüntüsüyle büyüleyen bardak, akşam yemeklerinin ve çay saatlerinin vazgeçilmezi olur. Çok amaçlı kullanım imkânı sunan bardaklar, bu alanda oluşan maliyetleri de en aza indirir. Bu sayede bütçenize destek olmayı amaçlar. Colombian 2'li latte bardağı, Paşabahçe kalitesiyle üretilen bardaklardan biridir. Markanın yüksek teknolojiye sahip fabrikalarında tasarlanan ürün, kullanıcı memnuniyetini üst düzeylere çıkarır. Kalitesinin yanı sıra şık tasarımıyla da göz doldurur. Ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir, Paşabahçe kalitesini hissedebilirsiniz.

  • Hacim: 263 cc
  • Yükseklik: 148 mm
  • Ağız çapı: 77 mm

Paşabahçe 2'li Colombian Latte Bardağının Özellikleri

Paşabahçe 2'li Colombian Latte Bardağının Özellikleri

Paşabahçe Colombian latte bardağı hem kaliteli hem de şık yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Çok amaçlı olarak kullanılabilen ürün, genellikle latte kahveler için tercih edilir. Lattenin her katmanını görebileceğiniz bardak, şık ve göz alıcı sunumlar için idealdir. Kahve çeşitlerinde tercih edilen ürünü, farklı amaçlar için de kullanabilirsiniz. Çeşitli meşrubatlar ve kokteyller, Colombian 2'li latte bardağıyla modern bir hava yaratır. Sofralarda şık bir görüntü oluşturarak bardaktan beklediğiniz performansın fazlasını karşılar. 263 cc iç hacmiyle dikkat çeken ürün, pek çok yerde kullanılabilir. Sap kısmı sayesinde sıcak içeceklerde bile ergonomik kullanım imkânı sunar. Özel olarak geliştirilen sapı sayesinde elin yanmasını engeller. Bu sayede parti ve davet gibi organizasyonlarda tüketim kolaylığı sunar. Colombian 2'li latte bardağı ile sofralarınıza renk katabilirsiniz.

Paşabahçe 2'li Colombian Latte Bardağı Kaliteli mi?

Paşabahçe 2'li Colombian Latte Bardağı Kaliteli mi?

Paşabahçe Colombian 2'li latte bardağı, markanın yenilikçi teknolojiye sahip fabrikalarında üretilir. Tercih edebileceğiniz kaliteli mutfak gereçlerinden biri olmak için özenle tasarlanır. Yapımında cam malzeme kullanılan bardak, sağlık ve kullanım açısından fayda sağlar. Cam bardak içerisinde bulunan kahve ve meşrubatları gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Cam malzeme, içerisinde yer alan gıdaların kokusunu ve tadını korur. Bu sayede uzun süreli tüketim imkânı sunar. Paşabahçe Colombian 2'li latte bardağı, dayanıklılık konusunda da beklentileri karşılar. Özel olarak tasarlanan bardak, çizilme ve çatlama gibi risklere karşı direnç gösterir. Cam malzemenin yüksek sıcaklıklara dayanabilmesi, bardağın kalitesini artıran özelliklerdendir. Bardakları uzun süre kullanabilir, bu alanda oluşan maliyetleri azaltabilirsiniz. Pek çok yemek takımına uyum sağlayan ürün, sofralarınıza renk katmak için sizleri bekler.

Paşabahçe 2'li Colombian Latte Bardağı Nerelerde Kullanılır?

Paşabahçe 2'li Colombian Latte Bardağı Nerelerde Kullanılır?

Paşabahçe Colombian 2'li latte bardağını pek çok yerde kullanmak mümkündür. Ürünü evde, iş yerinde, lokantada ya da kafede görebilirsiniz. Kullanıldığı her alanda fark yaratan bardaklar, şık ve modern yapısıyla göz doldurur. 2’li paket avantajı sayesinde tek seferde 2 adet bardak satın alabilirsiniz. Bu sayede tekli alımların yarattığı maliyetleri azaltmak mümkün olur. Paşabahçe Colombian 2'li latte bardağı hem günlük sofralarda hem de özel davetlerde kullanılabilir. Tatlı ve dondurma sunumlarında da kullanabileceğiniz kadar şık bir üründür. Yemek takımlara uyum sağlayan yapısıyla göz doldurur. Bardak, 148 mm yüksekliğe, 77 cm ağız çapına ve 68 mm taban çapına sahiptir. Geniş ağız kısmı sayesinde tüketim kolaylığını da beraberinde getirir. Ürünü güvenle kullanabilir, Paşabahçe kalitesinden faydalanabilirsiniz. Paşabahçe Colombian 2'li latte bardağı yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.