5
Kase kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Paşabahçe 9x9 Battal Boy Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti - Jumbo Kase

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
4. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 9x9 Battal Boy Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti - Jumbo Kase

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLBEY Life Satıcı Ünvanı: İSMET ÜSTÜNDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9210234199
    Bu ürün İLBEY Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün birinci sınıf camdan üretilmiştir.
  • Magnolia , Profiterol , Ve tatlı sunumlarınızın görünümüyle lezzetini artıracak
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Çok Amaçlı Kullanıma Uygundur İster Kahvaltı Sunumlarında , İster Çerez Sunumlarında , İster Tatlı Sunumlarında Sofranıza Tarzınızı Yansıtacak Şıklıkta
  • 8*8cm dir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 100 - 249 cc
  • Ürün Tipi Reçellik
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti - Jumbo Kase

Tatlı benzeri sunumlar için çok amaçlı kaseler tasarlanır. Bunlar arasında yer alan Paşabahçe cam 6'lı kare magnolia dondurmalık seti - jumbo kase karekase; son derece popüler bir üründür. Özgün ve modern detaylarıyla adından söz ettirir. Mutfaktaki ihtiyaçlara yönelik tasarlanan bu ürün, fonksiyonel özelliklere sahiptir. Tatlı, kahvaltılık veya dondurma gibi birçok farklı gıdanın sunumu için uygundur. Benzersiz estetik görseli ile magnolia gibi popüler tatlıların sunumunu kolaylaştırır. Tatlılara özel dizayn edilen kase, tüm ihtiyacı karşılar. Pek çok yiyeceğin sunumunu destekleyen Paşabahçe cam 6'lı kare magnolia dondurmalık seti, yoğun olarak tercih edilir. Aynı zamanda bu ürün, yiyecek sunumlarının yanında içecek servisinde de kullanılabilir. Kullanışlı Paşabahçe 6'lı magnolia dondurmalık modelini tatlı, dondurma veya soğuk içeceklerin servisinde güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Modern ve şık görünüm
  • Kaliteli malzeme

Paşabahçe Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti Detayları

Paşabahçe Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti Detayları

Paşabahçe cam 6'lı kare magnolia dondurmalık seti - jumbo kase, misafirlerinize özel hazırladığınız yiyeceklerin sunumunu güzelleştirir. Ürün içerisinde 6 adet kase yer alır. Modern ve şık tasarlanan bu kullanışlı kaseler, kare forma sahiptir. Böylelikle hem magnolia gibi tatlıların hem de kahvaltılık yiyeceklerin sunumu kolaylaşır. Fonksiyonel özelliği sayesinde mutfakta her zaman elinizin altında olur. Yüksek kalite standartlarına uygun şekilde üretilen bu ürün, memnuniyet garantisi verir. Paşabahçe dondurmalık magnolia, profiterol veya dondurma gibi tatlıların sunumu için oldukça idealdir. Tatlıların güzel görünüşünü destekler. Sağlıklı cam yapısıyla insan sağlığına zarar vermez. Bulaşık makinesinde yıkanabilen bu ürünün temizliği de kolaydır. Kalın yapısıyla, darbelere ve düşmelere karşı dayanıklıdır. Paşabahçe cam 6'lı kare magnolia dondurmalık seti - jumbo kase kullananlar arasında yer almak için ürünü sipariş edebilirsiniz.

Kullanışlı Paşabahçe Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti

Kullanışlı Paşabahçe Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti

Dondurmalık Paşabahçe; tatlı, kahvaltılık gibi sunumları konforlu şekilde yapmanızı sağlar. Bu set, çok amaçlı kullanımı sayesinde yoğun ilgi görür. Küçük kare boyutuyla yer kaplamaz. Son derece ideal 500 cc hacme sahiptir. Tatlı kalıbına yönelik ihtiyacı dolduran bu ürün, tatlılara lezzet katar. Magnolia gibi popüler tatlıların sunumunu kolaylaştırır. Estetik görsele sahip tasarımıyla pek çok kişinin beğenisini kazanır. Birinci sınıf kalitede cam malzemeden üretilen bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Her açıdan memnun kalan müşteriler, olumlu yönde Paşabahçe cam 6'lı kare magnolia dondurmalık seti - jumbo kase yorumları yapar. Başarılı geri dönüşler içeren bu yorumlar sayesinde bu ürünün kalitesi ve kullanışlı özellikleri kanıtlanır. Tatlıların sunumu için özel dizayn edilen Paşabahçe 6’lı dondurmalık modelini, modern görünümü ve pratik kullanımı sayesinde güvenle tercih edebilirsiniz.

Cazip Paşabahçe Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti

Cazip Paşabahçe Cam 6'lı Kare Magnolia Dondurmalık Seti

Magnolia, profiterol ya da tiramisu gibi popüler tatlıların sunumunu güzelleştiren Paşabahçe cam 6'lı magnolia dondurmalık kasesi, oldukça kullanışlıdır. Popüler tasarımıyla yoğun olarak tercih edilir. Pratik özellikleri sayesinde sunum hazırlıklarında zamandan tasarruf yaptırır. Ürün içerisindeki 6 adet kase, sunum ihtiyacını yeterli şekilde karşılar. Üstün kalitesi ve yüksek performansı ile oldukça popülerdir. Cam 6'lı kare magnolia dondurmalık kasesi, kare formu sayesinde yer kaplamaz. Kare şekliyle rahatlıkla dolaplarda veya buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Her türden yiyeceğin sunumunda kullanılan ürün, mutfakta elinizin altında olur. Sunumlarda kolaylık sağlayarak dikkatleri çeken bu ürünün kalitesine yönelik fiyatlar hazırlanır. Paşabahçe cam 6'lı kare magnolia dondurmalık seti - jumbo kase fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Magnolia ya da tiramisu gibi tatlı sunumlarının destekleyici parçası olan bu modeli Trendyol’dan inceleyip ekonomik fiyatlarla satın alabilirsiniz.