Paşabahçe 95104 Kitchen Mini Baharatlık Kavanoz 240 Cc - 12 Adet 042oa

849 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
199 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 95104 Kitchen Mini Baharatlık Kavanoz 240 Cc - 12 Adet 042oa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emre züccaciye Satıcı Ünvanı: MEHMET METİN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3028072059600013 Vergi Kimlik Numarası: 5050251492
    Bu ürün emre züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 95104 kitchen mini baharatlık kavanoz 240cc
  • Paket İçeriği:12 Adet

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 12 Parça
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 95104 Kitchen Mini Baharatlık Kavanoz 240 cc - 12 Adet

Baharatlar, kapalı şekilde muhafaza edilmediği durumlarda lezzetinde değişimler olabilir. Malzemeler bozulabilir veya etrafa dökülebilir. Mutfakta çalışırken kullanım kolaylığı sağlaması açısından baharatların farklı saklama kapları içerisinde bir arada konumlandırılması önemlidir. Paşabahçe Kitchen mini baharatlık kavanoz 240 cc - 12 adet baharatlık seçeneği ile 12 çeşit gıda muhafaza etmek mümkündür. Kitchen kavanoz ile çeşitli baharatları farklı kaplarda muhafaza ederken baharatlıkların birbiriyle uyumu sayesinde mutfak dekorasyonunda düzen ve sadeliği yakalayabilirsiniz. Cam malzemeden tasarlanan ürün sayesinde baharatlıkların içleri rahatlıkla görülebilir ve yemek hazırlarken aranılan malzemeyi bulmak kolaylaşır. Her bir kavanoz 240 cc hacme sahiptir. Mini boyutu sayesinde mutfak tezgahında, mutfak dolaplarında ve mutfak masasında kullanımın yanı sıra kahvaltı ve akşam yemeği servisi esnasında da kullanılabilir.

  • Kaliteli cam malzeme
  • 12 adet mini kavanoz
  • Baharat muhafazası

Paşabahçe Baharatlıklar ile Yemek Pişirme Kolaylığı

Paşabahçe Baharatlıklar ile Yemek Pişirme Kolaylığı

Baharatlık, kurutulmuş otlardan kekik, nane, kimyona kadar tüm çeşnilendirme işlemleri için gerekli olan bir mutfak malzemesidir. Paşabahçe mini baharat kavanozu kolay kullanım özelliği ve zarif tasarımı ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Farklı ve estetik görünümü ile bulunduğu ortama orijinallik katan ürün sayesinde birbirinden farklı bir düzine çeşniyi muhafaza etme imkanı vardır. Baharatlıklar, mutfaklarda ve yemek odalarında dolap ve masa düzeni düşünüldüğünde akla ilk gelen malzemelerdendir. Dekoratif bir unsur olmasının yanı sıra pratik kullanım imkanı sağlaması da önem taşır. İçerisinde muhafaza edilen bitkisel malzemeler sayesinde yemeklere çeşitli aromalar katılır. Ürün, mutfakta yemek pişirirken veya misafirlere servis yaparken rahatlıkla kullanılabilir. Paşabahçe 95104 kitchen mini baharatlık kavanoz 240 cc - 12 adet kullananlar için ürün, kullanım kolaylığı ve estetik duyular göz önünde bulundurularak tasarlanır.

Paşabahçe Mini Cam Kavanozlar ile Şık Mutfaklar

Paşabahçe Mini Cam Kavanozlar ile Şık Mutfaklar

Yemeklere çeşitli tatlar eklemeyi sağlayan baharatlar, mutfaklarda kullanılırken farklı şekilde muhafaza edilebilir ve mutfak dekorasyonuna uyumlu şekilde konumlandırılabilir. İmalatında cam malzeme kullanılan Paşabahçe 95104 Kitchen mini baharatlık kavanoz 240 cc - 12 adet PAŞABAHÇEBAHARATLIK12Lİ kodlu model sağlıklı ve hijyenik bir kullanımın yanı sıra şeffaf olması sayesinde kavanoz içerisindeki bitkisel tozların rahatlıkla görünmesine olanak tanır. Mutfakta birçok işi kolaylaştıran saklama kapları, kapakları sayesinde içerisine yerleştirilen gıdaların raf ömrünün korunmasına katkıda bulunur. Bu kapaklar, baharat aromalarının kavanoz içerisine hapsolmasını sağlar ve lezzetli yemekler pişirilmesine imkan tanır. Paşabahçe 95104 Kitchen mini baharatlık kavanoz 240 cc - 12 Adet saklama kabından oluşur ve dolap içlerinin düzenlenmesinde yardımcı olur. Ürün, yemek pişirirken kısıtlı mutfak alanında fazla malzeme bulundurma ihtiyacı olanlar için düzenli çalışma alanı imkanı sağlar.

Paşabahçe 95104 Kitchen Mini Baharatlık Kavanoz Fiyatı

Paşabahçe 95104 Kitchen Mini Baharatlık Kavanoz Fiyatı

Gıda dostu cam malzemeden tasarlanan Paşabahçe baharat kavanozları ile sağlıklı ve birbirinden lezzetli yiyecekler hazırlanır. Sunulan kaliteli materyaller sayesinde sofralarda ayrıcalıklı servis imkanı oluşur. Ev kullanımı ve restoran işletmeleri için uygundur. Tezgah üzerinde bulunan dağınık malzemeler, saklama kapları ile organize edilerek düzenli bir görünüm elde edilebilir. Ürünün şık tasarımı sayesinde mutfaklarda zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yemeklerden sonra kullanılan malzemeler düzenli ve güvenli bir biçimde kaldırılabilir ve istenilen yerde konumlandırılabilir. Paşabahçe 95104 Kitchen mini baharatlık kavanoz 240 cc - 12 adet fiyatları ürün malzemesi ve sağladığı kolaylıklar göz önünde bulundurularak belirlenir. Her bütçeye hitap edecek şekilde oluşturulan fiyatları sayesinde siz de satın alabilirsiniz. Paşabahçe 95104 Kitchen mini baharatlık kavanoz 240 cc - 12 adet yorumları ve değerlendirmeler için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz.