Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 029oa

160,48 TL
(26,75 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 029oa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELİT DÜKKAN Satıcı Ünvanı: HATİCE ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0821015358
    Bu ürün ELİT DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim: 165 cc.
  • Yükselik: 95 mm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361

Paşabahçe, Türkiye’de köklü geçmişe sahip olan ve cam ürünleri imalatında önde gelen isimler arasında yer edinen markalardan biridir. Kalitesinden şüphe ettirmeyen bu marka Türk kültürünü yakından tanıdığı için farklı içim zevklerine ve kişisel tarzlara hitap edebilecek çeşitlilikte çay bardakları üretir. Çeyiz sandıklarının baş tacı olan bu özel bardaklar, günlük ve misafirlik olarak ayrı takımlar halinde dizilir. Her evin ihtiyacı olan bu ürünler yeni üretim teknolojileri ile farklı özellikler ve formlar kazanır. Modern ya da geleneksel fark etmeksizin her mutfağın tarzına uyum sağlayabilecek joker modellerden biri olan Paşabahçe 6'lı Heybeli çay bardağı P42361 kullanışlı bir ev hediyesi olarak değerlendirilebilir. Siz de bu seti inceleyerek kendi eviniz için almayı düşünebilirsiniz.

  • Tutuş kolaylığı sağlayan tasarım
  • İdeal hacim ve boyut
  • Yüksek kalitede dayanıklı cam

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 Özellikleri

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 Özellikleri

Kullanışlı tasarımı ile dikkat çeken Paşabahçe Heybeli çay takımı 6'lı paket olarak sunulur. Ürünün materyali dünyada ilk kez Şişecam tarafından geliştirilen özel bir teknolojiye sahiptir. V-Block olarak adlandırılan bu teknoloji, ürünü antimikrobiyal bir kaplama ile buluşturarak üstün bir nitelik kazandırır. Paşabahçe Heybeli çay bardağı gibi cam olan tüm ev eşyalarına uygulanabilen V-Block teknolojisi sayesinde sağlığa zararlı olan mikro düzeydeki organizmaların bardaklar üzerinde barınması ya da çoğalması engellenir. Bu da 7/24 üstün bir hijyen ortamı sağlar. Çay bardaklarının yoğun sirkülasyon olan yerlerde kullanılıyor olması bakteri konusunda endişe yaratabilir. Bu endişeyi ortadan kaldıran bir çözüm sunan V-Block kaplama, üretim aşamasında biriktirilen buhar ile yüksek derecede sıcak olan ürünün dış kısmına uygulanan özel bir formüldür ve sürekli aktif kalan bir yapıya sahiptir.

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 Yorumları

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 Yorumları

Müşterilerini V-Block teknolojisi ile tanıştıran Paşabahçe 6’lı çay bardağı takımı ile hijyen sağlamak için ağır kimyasal deterjan kullanma zorunluluğu ortadan kalkar. Ürünün camı kafeterya, lokanta, restoran, klinik, muayenehane, hastane, okul, dershane, kantin, yemekhane, otel ve evlerde 7/24 hijyen sağlanabilecek güvenli bir materyaldir. Bu hijyen seviyesinin güvenilirliği yetkili otoritelerin yaptığı tarafsız test çalışmaları ile onaylıdır. İnce belli tasarıma sahip olan Paşabahçe 6'lı Heybeli çay bardağı P42361 yorumları ürün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Kullanım kolaylığı ve temizlik rahatlığı ile konfor sunan bu set çay saatlerindeki keyfinize zarafetiyle eşlik eder. 170 cc hacmi ile doyurucu bir boyutu olan ürünü her çeşit çay tabağı ile birlikte sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. İsterseniz elde isterseniz bulaşık makinesinde yıkayabilir ve yıllarca ilk günkü parlaklığı ile çay sunumları yapabilirsiniz.

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 Fiyatı

Paşabahçe 6'lı Heybeli Çay Bardağı P42361 Fiyatı

V-Block teknolojisi ile üretilen Paşabahçe çay bardağı takımının fiyatı müşteriler tarafından merak edilen konulardan biridir. 6 adet olarak sunulan bu modelin tasarımı, üretim teknolojisi, orijinal kutusu ile ambalajı ve marka kalitesi göz önüne alındığı zaman uygun bir fiyat bandında olduğu görülebilir. Bütçe dostu rakamlarla sunulan Paşabahçe 6'lı Heybeli çay bardağı P42361 fiyatı birden fazla takım yapabilmeniz için ekonomik bir fırsat sunar. Siz de bu fırsattan yararlanarak üründen çoklu paketlerle sipariş verebilir, evinizde, işyerinizde, ofiste ya da işletmenizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden detaylı inceleme yapma avantajından da faydalanarak ürünün müşteri yorumlarını okuyabilir ve kullanım deneyimleri ile ilgili tecrübeleri öğrenebilirsiniz. Ürün değerlendirme puanları da müşterilerin şahsi fikirlerini ortaya koyan bir parametredir. Bu parametreleri değerlendirerek satın alma konusundaki kararınızı rahatlıkla verebilirsiniz.