Paşabahçe 440221 Ayaklı Gala Çay Bardağı 4'lü Fma440221

195 TL
(48,75 TL / adet)
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
188,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 440221 Ayaklı Gala Çay Bardağı 4'lü Fma440221

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adasya Home Satıcı Ünvanı: ADASYA HOME ZÜCCACİYE E-TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007150252900001 Vergi Kimlik Numarası: 0071502529
    Bu ürün Adasya Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 440221 ayaklı gala çay bardağı 4 lü
  • 125 cc

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Beyaz
  • Hacim 115 ml
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Ayaklı Gala Çay Bardağı 4’lü

Türk kültürünün vazgeçilmez içeceklerinden bir tanesi çaydır. Çay keyfinizi en üst düzeye taşımak için çay bardağı seçimi çok dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Paşabahçe markası, birbirinden farklı çay bardağı modelleri ile kullanıcıların favorisini kazanmaktadır. Paşabahçe markasına ait gala ayaklı çay bardağı ise kullanımı bakımından kolaylık sunduğu için markanın en gözde ürünlerinin başında yer alıyor.

 
  • Demli çay lezzeti
  • Keyifli içim
  • 4'lü takım

Paşabahçe Ayaklı Gala Çay Bardağı Özellikleri

Paşabahçe Ayaklı Gala Çay Bardağı Özellikleri

Paşabahçe ayaklı gala çay bardağı, 125 cc’lik hacme sahiptir. Ürünün yüksekliği 10.9 cm olmak ile birlikte genişliği ve eni 6.3 cm’dir. Bardağın taban çapı ise 6 cm’dir. 600 gram olan Paşabahçe Gala Ayaklı Çay Bardağı 4’lü takım olarak satılıyor. Yani, paket içerisinde 4 adet Paşabahçe ayaklı gala çay bardağı bulunuyor. Türkiye’de üretilen Paşabahçe Gala Ayaklı Çay Bardağı, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Ayakları olması nedeni ile kolay kullanım imkanı sunan ürün, hiçbir desene sahip değildir. Ayaklı çay bardağı yapımında cam kullanılmaktadır. Renksiz olan Paşabahçe ayaklı gala çay bardağı, her yaştan ve cinsiyetten yetişkinin kullanımına uygundur.

 

Paşabahçe Ayaklı Gala Çay Bardağı Kullanımı

Paşabahçe Ayaklı Gala Çay Bardağı Kullanımı

Paşabahçe ayaklı gala çay bardağı, şık ve estetik bir tasarıma sahip olmasına ek olarak kullanım kolaylı da sunuyor. Bu ürünün altında bulunan ayakları sayesinde olası bir dökülme riskini de aza indiriyor. Bel kısmının tutum kolaylığı düşünülerek tasarlanmış olması da Paşabahçe ayaklı gala çay bardağının kullanışlılığını arttırıyor. Böylece diğer çay bardaklarının aksine Paşabahçe gala çay bardağı, el yanmasının önüne de geçmiş oluyor. Temizlenmesi bakımından da oldukça pratik olan Paşabahçe Gala Ayaklı Çay Bardağı, ister el ile isterseniz de bulaşık makinesi yardımı ile temizlenebiliyor. Tamamen camdan yapılan bu ürün, uzun yıllar boyunca yüksek ısıya dayanıklı olarak kalabiliyor. Ayrıca temizlenmesi sırasında da epey bir süre boyunca leke tutmamaktadır.

 

Paşabahçe Ayaklı Gala Çay Bardağı Yorumları

Paşabahçe Ayaklı Gala Çay Bardağı Yorumları

Paşabahçe ayaklı çay bardağı kullanıcı yorumları, bu ürünün ne kadar kullanışlı olduğunu gösteriyor. Yapılan yorumlara göre, ayaklı çay bardağının oldukça şık olan bir tasarımı bulunuyor. Şıklığı ve zarafetine ek olarak kullanım ve temizlik pratikliği bakımından da kullanıcılardan fazlasıyla yüksek not alan Paşabahçe Gala Ayaklı Çay Bardağı, her evin çay keyfinde vazgeçilmez bir parça oluyor. Paşabahçe gala ayaklı çay bardağı yorumları da ürünün ergonomik bir tasarıma sahip olduğunu vurguluyor. Çay bardağı takımı Paşabahçe ürününü Trendyol’dan güvenli alışveriş seçenekleriyle kolaylıkla temin edebilirsiniz.