Paşabahçe 32017 Nude Stem Zero Zarif Şarap Bardağı 650 cc 2'li

4.049,60 TL
(2.024,80 TL / adet)
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 32017 Nude Stem Zero Zarif Şarap Bardağı 650 cc 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ChefMarket Satıcı Ünvanı: OTE-SAN TURİZM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649039388000011 Vergi Kimlik Numarası: 6490393880
    Bu ürün ChefMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe 32017 Nude Stem Zero Zarif Şarap Bardağı 650 cc 2'li Tasarımcı / Nude Design Team Hafif ve orta gövdeli şaraplar için tasarlanan bu orta boy kırmızı şarap kadehi, narince kıvrılan haznesi ile saklı aromaları ortaya çıkarıyor. Koleksiyonda bir büyük boyu da yer alan bu kadeh, zarif kırmızı şarap içiminizi taçlandırıyor. Şimdi ikili set olarak karşınızda! Hafifliği ve inceliği ile fark yaratan şarap ve şampanya kadehi koleksiyonu Stem Zero, Şişecam’ın özel “Ion Shielding” teknolojisi ile iki kat daha güçlü ve esnek bir yapı kazandı. El İmalatıKurşunsuz KristalHafif ve orta gövdeli şaraplar için uygunŞarap eksperleri için ideal Ürün Özellikleri:Kapasite: 650 ccYükseklik: 225 mmÇap: 112 mmMalzeme: Kurşunsuz Kristal Paket İçeriği : 2 Adet Ürün Kodu: 32017 - 1101727 El YapımıNUDE’ u özel kılan el imalatı ürünlerindeki ustalığıdır. El imalatı, kurşunsuz kristalin alanında uzmanlaşan NUDE, ister parça üfleme ister pres üfleme olsun tüm cam eşyalara yönelik zanaatkar yaklaşımıyla gurur duymaktadır. NUDE, usta cam üfleyicileri ile dünyanın en beğenilen el imalatı cam eşyalarını üretmeye devam etmektedir. ION SHİELDİNG TEKNOLOJİSİCamın gerilme altında gösterdiği tepkiler olarak da tanımlanabilecek mekanik mukavemeti, olası yüzey hatalarının yoğunluk, derinlik, geometri ya da dağılımına oldukça bağlıdır. En küçük bir çatlak bile camın “zayıf mekanik mukavemet” göstermesine sebep olur, yani cam kırılır. Mukavemeti arttırmanın en önemli yollarından biri çatlağın ilerlemesinin önüne geçmektir. Ion Shielding teknolojisi kullanılarak yapılan güçlendirme ile cam yüzeyinde basma gerilimi oluşturulur ve bu sayede yüzeyde bulunan çatlağın ilerlemesinin önüne geçilir. Bakım Talimatları Bulaşık yıkama Tüm Stem Zero kadehleri, aşağıda belirtilen talimatlar uygulandığı sürece 2000'e kadarendüstriyel yıkama döngüsüyle* güvenli bir şekilde bulaşık makinesinde yıkanabilecek leri konusunda bağımsız olarak tasdik edilmiştir. Ürünlerinkullanımı ve bakımına yönelik talimatlarda aksi belirtilmediği sürece bardaklarınızı evinizdeki veya endüstriyel bulaşık makinelerinde dilediğinizgibi yıkayabilirsiniz. Hassas cam ev eşyalarınız için lütfen size en iyi hijyen ve görünüm performansını sunacak olan, en uygun cam yıkama programını seçin. Elle yıkama Bulaşık süngerlerinin telli olan kısmı, cam ev eşyalarının temizliği için uygun değildir. Telli olan kısımlar cam ev eşyası yüzeylerinde çiziklere neden olabilir. Süngerle temizlenen cam ev eşyaları makineye konduğunda çizikler, bulaşık makinesiyle yıkamanın ardından daha da görünür hale gelir. Lütfen ürünlerinizi temizlemek için temizlik tozu veya benzeri aşındırıcı malzemeler kullanmayın. Aksi takdirde cam ev eşyalarında çizikler ortaya çıkabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Kırmızı Şarap Kadehi
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver