Paşabahçe 300cc Ayaklı Cup Bardak Magnolia Dondurmalık Bardak Magnolya Bardağı 12'li

700 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 300cc Ayaklı Cup Bardak Magnolia Dondurmalık Bardak Magnolya Bardağı 12'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evsenhome Satıcı Ünvanı: EVSEN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383079158200001 Vergi Kimlik Numarası: 3830791582
    Bu ürün evsenhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • magnolia dondurmalık bardak 12 li
  • hacim: 300 cc,
  • yükseklik: 123 mm,
  • ağız çapı: 76 mm,
  • taban çapı: 68 mm,

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Tip Su / Meşrubat Bardağı
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 300 cc Ayaklı Cup Bardak Magnolia Dondurmalık Bardak 12'li

Cup bardaklar, birçok tatlının yapımında kullanılabilen zarif ürünlerdir. Bu ürünler soğuk ve sıcağa dayanıklılığı ile ilgi çeker. Kaliteli cam malzeme ile yapılan Paşabahçe 300 CC ayaklı cup bardak magnolia dondurmalık bardak magnolya bardağı, uzun yıllar boyu farklı lezzetler deneme imkanı sunar. Ürün, 12 adet cuptan oluşur. Ürünlerin hacmi 300 CC, yüksekliği 123 mm, ağız çapı 76 mm, taban çapı 68 mm’dir. Tüm ürünler aynı boyuttadır. Model, tatlı porsiyonları için ideal ölçüye sahiptir. Ürün şeffaf renkli ve camdır. Kaliteli cam malzemeden yapılan bu özel takım uzun yıllar boyu yıpranmadan kullanım imkanı sunar. Sağlam malzemesi sayesinde kolay kırılmaz. Paşabahçe 300 CC ayaklı cup bardak magnolia dondurmalık bardak bulaşık makinesinde yıkanabilir.

  • Kaliteli cam malzeme
  • Uygun porsiyon boyutu
  • Bulaşık makinesinde yıkanma

Şık Paşabahçe Ayaklı Cup Magnolia Dondurmalık Bardak

Şık Paşabahçe Ayaklı Cup Magnolia Dondurmalık Bardak

Mutfakta birden fazla kullanım seçeneği sunan ürünler avantajlıdır. Özenle tasarlanan Paşabahçe 300 CC ayaklı cup bardak, tatlı sunumlarında kullanılabileceği gibi dondurma sunumlarında da kullanıma uygundur. Bu model klasik tasarımıyla farklı tarzda mutfaklara uyum sağlar. Kaliteli Paşabahçe cam malzemesi ile sağlıklı ve güvenli bir kullanım imkanı sunar. Ergonomik ebatları ile tatlının homojen bir şekilde bardağa yerleşmesini sağlar. Geniş ağız çapı ve tabanı sayesinde hazırlık esnasında müşteriye kolaylık sunar. Kullanım kolaylığı sayesinde güzel bir sunum hazırlanır. Yeterli seviyedeki yükseklik ve genişliği ile uygun bir porsiyonun ayarlanmasına yardımcı olur. Paşabahçe 300 CC magnolia dondurmalık bardak, ayaklı olması sayesinde şık bir görüntü ortaya koyar ve sunumlarda rahatça tercih edilebilir. Uzun ömürlü olan bu ürün, klasik tasarımı ile tatlılarınızı istediğiniz gibi hazırlamanızı mümkün kılar.

Hoş Sunumlar İçin Paşabahçe Ayaklı 300 CC Cup Bardak 12'li

Hoş Sunumlar İçin Paşabahçe Ayaklı 300 CC Cup Bardak 12'li

Parça sayısı fazla olan ürünler beğeni toplar. Bu set, 12 kişilik kullanım için uygundur. Her cup bir kişilik porsiyon içerir. Ürün, kaliteli cam malzemesi sayesinde uzun yıllar hasarsız bir şekilde kullanılır. Ayaklı cup bardak, sade ve şık tasarımı sayesinde yıllar sonra bile mutfağınızla uyumlu olmaya devam eder. Paşabahçe 300 CC ayaklı cup bardak magnolia dondurmalık bardak magnolya bardağı 12'li UGR53, elde veya bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olduğundan dolayı kullanımda kolaylık sağlar. Kaliteli cam malzemesi sayesinde leke tutmaması avantajlı bir özelliktir. Ürünün ilk kullanımdan önce yıkanması tavsiye edilir. Birçok tatlının sunumunda kullanılabilen bu model, aynı zamanda içecek bardağı olarak da tercih edilebilir. Özenle tasarlanan şekli, tutuş kolaylığı sağlar. Optimum düzeydeki kalınlığı sayesinde dayanıklılık ve zarifliği mutfağınıza taşır.

Uygun Paşabahçe Ayaklı 300 CC Cup Bardak 12'li Fiyatları

Uygun Paşabahçe Ayaklı 300 CC Cup Bardak 12'li Fiyatları

Paşabahçe 300 CC ayaklı cup bardak magnolia dondurmalık bardak fiyatları setin üretiminde kullanılan malzeme ve cup sayısına göre belirlenir. Bu ürün, çok parçalı olması ve sade tasarımı sayesinde farklı mutfaklarda kullanıma uygundur. Kaliteli cam malzeme ile dizayn edilen bu ürün, uzun ömürlü kullanım ömrünün yanı sıra oldukça şık bir görüntüye sahiptir. Paşabahçe 300 CC ayaklı cup bardak magnolia dondurmalık bardak kullananların yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilir ve fotoğraflar üzerinden parçaların nasıl göründüğü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Paşabahçe 300 CC ayaklı cup bardak magnolia dondurmalık bardak yorumları incelenirken ürünün uzun ömürlü olduğu ve kullanışlı boyutu ile ilgili paylaşımların öne çıktığı görülebilir. Modelin kullanışlı ve şık tasarımı beğenilen özellikleri arasındadır. Trendyol üzerinden ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde inceleyebilir, uygun fiyat avantajıyla seti satın alabilirsiniz.