Parex Premium Tüy Toplayıcı Yedek Rulo - 4x30 Cm

118 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
1.999 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Premium Tüy Toplayıcı Yedek Rulo - 4x30 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YASİMA Satıcı Ünvanı: YASİMA TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938128150600001 Vergi Kimlik Numarası: 9381281506
    Bu ürün YASİMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30167655 - Parex Tüy Toplayıcı Rulo Yedek 4'lü Eko PaketKolay açılabilir paketi ve pratik kullanışıyla Parex tüy Toplayıcı Yede Rulosu, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA dan kapınıza kadar geliyor.Parex in satışa sunulan tüy toplayıcılarına yedek rulo olarak satılan Parex Tüy Toplayıcı Yedek Ruloları, 4 adetten oluşmaktadır. Parex in ürünleri arasında en ekonomik fiyata sahip olan bu ürün, aynı zamanda CarrefourSA dan da ekstra indirimli olarak reyonlardaki yerini almıştır. Ergonomik yapısı sayesinde koltuk, kanepe, araba döşemesi gibi geniş yüzeyleri çok kolay ve pratik bir şekilde toz, tüy gibi küçük parçalardan arındırabilirsiniz. Kirlendiğinde ise kolayca değiştirilebilen bu yedek ruloları kullanabilirsiniz. Parex e ait birçok tüy toplayıcı araç mevcuttur. Bu araçlara, ihtiyaçlarınıza göre CarrefourSA nın ürün arama kutusundan ulaşabilirsiniz.CarrefourSA nın Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarının Ev Düzenleme ve Yıkama bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Parex markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan tüy toplayıcı yedek rulo ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.
Geri Bildirim Ver