Parex Premium Tüy Toplayıcı Rulo 56'lı

95 TL
(1,70 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Premium Tüy Toplayıcı Rulo 56'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OrmanaMama Satıcı Ünvanı: ÜMİT AKYÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2629011702000001 Vergi Kimlik Numarası: 0460258215
    Bu ürün OrmanaMama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendinden yapışkanlı özel dokusu ile saç, tüy, ufak parçacıklar ve evcil hayvan tüylerini kıyafetlerden, koltuklardan ve diğer tüm yüzeylerden kolayca ve anında temizler.
  • şıktır ve ergonomik tasarıma sahip yapısıyla kolay kullanım sağlar.
  • kirlendiğinde kolayca değiştirilebilen 56 yapışkan kağıda sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Parex Premium Tüy Toplayıcı Rulo 56'lı ile Temiz Evler

Evcil hayvanlarla birlikte yaşayan kullanıcıların sıklıkla ihtiyaç duyduğu malzemelerden biri olan Parex Premium tüy toplayıcı rulo 56'lı, oldukça pratik bir üründür. Kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan bu ürün, aynı zamanda kullanıcısına kolay bir kullanım sunar. Kedi ve köpek severlerin en sık karşılaştığı sorunlardan biri olan ve özellikle giysilere yapışan tüyler, Parex Premium tüy toplayıcı rulo 56'lı kullanımı ile ortadan kalkar. Çoğu durumda, kedi veya köpek tüylerinin giysilere yapışması beklenenden daha büyük bir sorundur. Çünkü bu tüyler yıkandığında çoğu zaman çıkmaz. Üstelik çamaşır makinesinde yıkanırken birlikte yıkandığı başka giysilere de tüyleri bulaştırır. Bu nedenle Parex Premium tüy toplayıcı rulo 56'lı kullanımı ile kıyafetlerinizi temizlemeniz çok önemlidir. Ayrıca bu ürünü kullanarak yatak ve koltuklarınızda toplanan tüyleri de kolayca temizleyebilirsiniz.

  • Zahmetsiz Temizlik
  • Maksimum Performans
  • Pratik Kullanım

Parex Premium Tüy Toplayıcı Rulo 56'lı GLP-P0122

Kedilerde tüy dökülmesi bir noktada çok zor bir süreç olabilir. Kediler belirli zamanlarda daha fazla tüy döktüğü için ise çoğu evcil hayvan sahibi GLP-P0122 tüy toplayıcı kullanmayı tercih eder. Parex tüy toplayıcı sayesinde dağılan tüyleri kolayca toplayabilirsiniz. Kısa sürede sonuç veren bu tüy toplayıcıları Parex premium tüy toplayıcı rulo 56'lı kullananlar tarafından da beğeni kazanmayı başarmıştır. Üstelik ürünün ergonomik tasarımı evcil hayvanınız ile yapacağınız her seyahatte ortaya çıkan tüy probleminize çözüm bulmanızı sağlar. Bu açıdan Parex tüy toplayıcıları, pratik kullanım için tasarlanmıştır. Ayrıca bu ürünün kullanımı çok kolaydır ve Parex premium tüy toplayıcı rulo 56'lı özellikleri ile size maksimum performans sunar. Bu sayede ürün, bölgede birikmiş tüyleri birkaç saniye içinde temizler.

Pratik Çözümler Sunan Parex Premium 56'lı GLP-P0122

Parex premium tüy toplayıcı rulo 56'lı içeriği esasen yapışkan dokulu bir rulodan oluşur ve birçok evde en çok kullanılan kedi tüyü toplama rulolarından biridir. Bu rulolar, özellikle koltukları ve kıyafetleri güvenli bir şekilde temizlemek isteyen kişiler için hayat kurtarıcıdır. Rulonun etrafında yapışkan bir bant bulunur. Bu açıdan silindir şeklindeki bu ürünü tüyler üzerinde hareket ettirirseniz tüyler silindire yapışır ve giysilerinizi saniyeler içinde temizleyebilirsiniz. Bu tüy toplayıcı modeli sayesinde temizleme işlemi büyük ölçüde basitleştirilmiştir. Güçlü özelliklere sahip olan bu ürün birden fazla tüyü tek seferde alır. Bu bağlamda Parex premium tüy toplayıcı rulo 56'lı avantajları ile size pratik bir temizlik sunar. Böylelikle gerektiği durumlarda bu tüy toplayıcı ruloyu alıp kıyafet ve koltuklarınızdaki tüyleri temizleyebilirsiniz.

Parex Premium 56'lı GLP-P0122 Özellikleri ve Fiyatları

Tüyler ancak bu işlem için özel olarak geliştirilmiş ürünler kullanılarak hızlı ve kolay bir şekilde temizlenebilir. Bu açıdan Parex tüy toplayıcılar, kıyafetlerin, kanepelerin, halıların ve evin diğer bölümlerinde biriken tüylerin temizlenmesini kolaylaştırır. Ayrıca bu ürün olmadan tüylerden kurtulmaya çalışmak gerçekten can sıkıcı bir iştir. Elektrikli süpürgeyle kolayca alınamayan bu tüylere sahipseniz farklı bir çözüm bulmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Ayrıca kimi zaman eşyalarınıza kalıcı olarak zarar verebilecek çeşitli kimyasal temizleyiciler kullanmanız gerekebilir. Parex tüy toplayıcı ise eşyalarınıza zarar vermeden temizlik işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Bu nedenle tüy toplayıcılar genellikle evde hayvanlarla yaşarken gerekli ürünlerden biridir. Bu ürüne ulaşmak ve Parex premium tüy toplayıcı rulo 56'lı yorumları ve değerlendirmelerini incelemek için ise Trendyol'a göz atabilirsiniz.