Pamukkale Ahşap Koruyucu Vernikli 2.5 Lt Açık Meşe

206,96 TL

Ürün Bilgileri

Pamukkale Ahşap Koruyucu Vernikli 2.5 Lt Açık Meşe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlanSanslı Satıcı Ünvanı: KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0513115772200001 Vergi Kimlik Numarası: 5131157722
    Bu ürün AlanSanslı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modifiye alkid reçine esaslı, yüksek penetrasyon gücüne sahip, seffaf pigmentler içeren dekoratif ahsap koruyucudur. Kursun içermediği için sağlığına zararlı değildir.       ÖZELLİKLER   Ahsabı deforme eden  ve ahsabın rengini degistiren haserelere ve mantarlara karsı mükemmel koruyuculuk saglar. Yüksek penetrasyon gücüyle ahsaba derinlemesine nüfuz eder. Asındırıcı UV ısınlarına dayanıklı, yüksek kalitede seffaf pigmentler ihtiva ettiginden, renkleri solmaz ve ahsabın dogal görünümünü örtmez. Ahsabın mukavemetini artırdıgı gibi, üzerine gelecek olan vernik veya boya için çok iyi yapışma yüzeyi olusturur. Kısa kuruma zamanlı, nem ayarlayıcı ve mükemmel islenebilme yetenegine sahiptir. Uygulanan  malzemenin ömrünü uzatır.     UYGULAMA ALANLARI   Eski veya yeni, iç ve dıs ortamlardaki ahsap yüzeylerin üzerine güvenle kullanabileceginiz bir dekoratif ahsap koruyucudur. Ahsap evler, pencere, balkon, dıs ve iç kapılar, ahsap çit direkleri, bodrum katlarının ahsapları,ahsap tavan, lambri, kolon ve krisleri, mobilya elemanları ve benzeri ahsap yüzeyler üzerinde kullanılır.   UYGULAMA   Pamukkale  Ahsap Koruyucu kullanıma hazırdır. Uygulamadan önce ve uygulama esnasında karıstırılması önerilir. Eski boyalı yüzeyler tamamen temizlenmelidir. Yeni boyanacak ahsap yüzeylerdeki toz,kir ve eski boya vb. Kalıntılardan arındırılmalıdır.  Pamukkale Ahsap Koruyucu yüzeye fırça, rulo ile iki kat veya püskürtme sistemi ile tek kat olarak uygulanmalıdır. Uygulama yapılacak ahsap neminin %20 ’in altında olmasına özen gösteriniz. +5°C ile +30°C arasında uygulayınız. Kullandıgınız aletleri, uygulamadan hemen sonra Pamukkale Sentetik Tiner ile temizleyiniz.   İNCELTME   Kullanıma hazırdır.   KURUMA SÜRESİ  ( 20 ºC, % 65 NEM) Tam Kuruması: 8-10 saat   SARFİYAT   Ahsap cinsine ve emiciligine baglı olarak 1 kg ile tek katta ortalama 14-16 m2 alan yapar. (25 mikron kuru film kalınlıgında). Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalısması yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver