Palmera Pa50l Hava Kompresörü

1.850 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Palmera Pa50l Hava Kompresörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kurtbay Güç Sistemleri Satıcı Ünvanı: KURTBAY JENERATÖR GÜÇ SİSTEMLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335045440100010 Vergi Kimlik Numarası: 3350454401
    Bu ürün Kurtbay Güç Sistemleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palmera PA50L 8 Bar 50 L Hava Kompresörü 50 LT KAPASİTE 50 litre depo kapasitesi bulunur. Böylece yüksek ölçüde pompalanacak hava biriktirilebilir ve kompresörün çalışmadığı anlarda dahi basınçlı havaya sahip olmanız mümkün hale gelir. Yüksek Hava Hacmi 195 litre hava hacmine sahiptir. Yüksek hava hacmi kapasitesi sayesinde uzun süreli kullanım imkânı sunar. Motor Gücü 2 HP yani beygir gücüne sahiptir. 2 HP’lik motor gücü günlük işlerinizi yapmanızda ve bağlanan mekanizmanın çalışmasında size kolaylık sağlar. Bu sayede daha hızlı ve sürekli bir şekilde hava pompalanmasına olanak tanır. ELEKTRİK GEREKSİNİMİ 220 V şehir elektriği ile çalışır. Bağlantı kablosunun fişe takılmasının ardından üzerinde bulunan on off düğmesinden açılır. Saniyeler içerisinde hava basıncı oluşturularak kullanıma hazır hale gelir. Üzerinde bulunan basınç panelinden içerisinde kaç barlık bir hava basıncı olduğunu görmeniz de mümkündür. Ağırlık 38 kilogram bir ağırlığa sahiptir. Ancak altında bulunan tekerlekler kompresörün kullanılacak alana götürmek için kullanıcıya kolaylık sağlar. Çalışma Basıncı 8 barlık çalışma basıncı sayesinde kuvvetli bir şekilde hava akışı mümkündür. Kompresör üzerinde bulunan hava çıkışına basit bir bağlama işleminin ardından bağlanan mekanizmanın çalışır hale getirilmesiyle 8 bara kadar hava basıncı sağlanabilir.
Geri Bildirim Ver