Paks Pet Kuş Oyun Parkı No:7

389 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Paks Pet Kuş Oyun Parkı No:7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAKSOY PETMARKET Satıcı Ünvanı: ÖMER FARUK PAKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7200721087
    Bu ürün PAKSOY PETMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyun Parkının Ölçüleri : 32cm x 25cm x 30cm(yükseklik) -Minik dostlarımızın doğası gereği kemirme alışkanlıklarını giderebilmesi aynı zamanda eğlenceli vakit geçirebilmesi ve gagalarının sağlığı için doğal ahşap çubuklar kullanılarak yapılmıştır. -Bu Oyun alanı sayesinde minik dostlarınızın eğlenceli aktiviteler ve egzersizler yapmasını sağlayabilirsiniz. - Mamalık,suluk veya yemlik olarak kullanılabilecek 1 adet şeffaf yemlik ve 1 adet gaga taşı ile birlikte gönderilecektir. -Oyun Parkının Temizliğini nemli bir bez yardımıyla ile yapabilirsiniz. -Oyun Parkının daha doğal ve sağlam olması için Kayın ağacı kavelası kullanılmıştır. -Siparişiniz stok durumuna göre aynı gün kargolanacaktır,aksi halde ertesi gün kargolanacaktır. -Oyun parklarının kargo taşıma sırasında zarar görmemesi için son fotoğraftaki gibi tünek kısımı demonte olarak gönderilecektir. -Görselde ki bütün aksesuarlar fiyata dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncak Tipi Salıncak
Geri Bildirim Ver