Pakmaya Glutensiz Instant Kuru Maya 3x10 gr 9 Paket

227 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pakmaya Glutensiz Instant Kuru Maya 3x10 gr 9 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asafknt Satıcı Ünvanı: İSMAİL KANTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5188956569200015 Vergi Kimlik Numarası: 4970007532
    Bu ürün Asafknt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pakmaya glutensiz instant kuru hamur mayası 3x10 gr / 9 paket
Geri Bildirim Ver

Pakmaya KURUMAYA9ADET 3 x 10 g 9 Paket Glutensiz Instant Kuru Maya

Pakmaya 9 paket 3×10 g glutensiz instant kuru maya, çölyak hastalığı bulunan kişiler ve diyet yapanlar için uygun bir üründür. Dilediğiniz an kullanıma hazır olan instant maya, bekleme süresi olmadığı için oldukça sık tercih edilen bir üründür. Kullanışlı olması sayesinde mutfaklarda kendisine kolaylıkla yer bulan bu ürün, gluten intoleransı bulunan kişileri rahatsız etmeyecek içeriğe sahiptir. Bu sayede çölyak rahatsızlığı bulunan kişilerin dahi güvenle tercih edebileceği bir maya çeşididir. Glutenli olmaları sebebiyle yenmeyen hamur işleri, bu ürün sayesinde güvenle yapılarak tercih edilebilir. Kısa sürede etkisini gösterecek formüle sahip olmasıyla bu yardımcı, hamur işlerinin yapım sürecini etkili şekilde hızlandırır. Son derece pratik kullanımıyla bu maya, un ve suyla buluşturulduğunda hamurunuzun kabarmaya başlamasını sağlar.

  • Ürün içeriği: 9 paket
  • Paket içeriği: 3x10g
  • Gluten içermez.

Pakmaya 9 Paket Glutensiz Instant Kuru Mayanın Özellikleri Nelerdir?

Pakmaya 9 Paket Glutensiz Instant Kuru Mayanın Özellikleri Nelerdir?

Pakmaya glutensiz maya, çölyak rahatsızlığı bulunan ya da diyet yapan kişiler için uygun bir içeriğe sahiptir. Bu sayede herhangi bir rahatsızlık hissedilmeden hamur işi yemeklerinin tüketilmesini sağlar. 9 adet paketi bulunan bu ürün, uzun süre boyunca mutfaklarda yardımcınız olmaya hazırdır. Her paketinin içinde 10 gramlık 3 adet ürün bulunan bu maya, oldukça iyi bir ambalaja sahiptir. Bu sayede mutfaklarınızda uzun süre güvenle muhafaza edilerek ihtiyaç olduğunda kullanıma hazır şekilde bekler. Doğal maya ve bitkisel emülgatör bulunan içeriğiyle kullanımı sağlıklı olan Pakmaya 3x10g glutensiz instant kuru maya, pek çok tarifte gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Özellikle gluten içermemesi sayesinde sıklıkla tercih edilen bu mayanın kullanımı için herhangi bir ön hazırlık gerekmez. Bu sayede mutfakta pişen nefis tariflerin hızlı şekilde hazırlanmasına yardımcı olur.

Pakmaya Glutensiz Instant Kuru Maya Nerelerde Kullanılabilir?

Pakmaya Glutensiz Instant Kuru Maya Nerelerde Kullanılabilir?

Pakmaya 9 adet 3x10g glutensiz instant kuru maya, pek çok farklı hamur işi tarifinde kullanılabilir. Ekmek, poğaça, pizza hamuru, pide gibi birçok farklı lezzetin yapılmasını sağlayan bu kuru maya, mutfakta işinizi kolaylaştıracak özelliklere sahiptir. Gluten intoleransı olan kişiler, hamur işi tariflerinin çoğunu içerdiği ürünler sebebiyle tüketemez. Bu durumu tersine çeviren Pakmaya 9 paket 3×10 g glutensiz instant kuru maya, istenen her hamur işini güvenle yapmanızı sağlar. Gluten içermeyen unlarla buluşturulan bu instant maya, sizi rahatsız etmeyecek içeriğiyle yemeklerinizi güvenle tüketmenizi sağlar. Hamura kazandırdığı şişkinlik ve yumuşaklık sayesinde oldukça beğenilen bu instant maya, fırınlarda mis gibi ekmeklerin ve diğer hamur işi lezzetlerin pişirilmesini sağlar.

Pakmaya 3x10 gr Glutensiz Instant Kuru Maya Nasıl Kullanılır?

Pakmaya 9 paket 3×10 g glutensiz instant kuru maya, oldukça kolay kullanım şekliyle sıklıkla tercih edilir. Mutfaklarda mayalanma süresini beklemenize gerek bırakmayan formülüyle bu ürün, hamurlarınızın tam kıvamlı olmasına yardımcı olur. 500g – 1kg arası unlar için 10g’lik instant maya paketinin hepsinin kullanılması önerilir. Yapılacak tarife ve hazırlanacak boyuta göre kullanım miktarı değişecek bu ürün, öneriler doğrultusunda artırılıp azaltılabilir. Suda eritmeden doğrudan una ilave edilerek kullanılan bu instant maya, bekleme süresine gerek olmaması sayesinde oldukça beğenilen ürünler arasında yer alır. Kısa sürede lezzetli tariflerin çıkarılmasına yardımcı olacak bu ürünü siz de satın almak isterseniz bahsedilen instant mayaya Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Pakmaya 9 paket 3×10 g glutensiz instant kuru maya yorumlarını da aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek bu ürünü daha önce tariflerinde deneyen kişilerin gözlemlerinden faydalanabilirsiniz. Avantajlı fırsatları kaçırmamak için her evde bulunması gereken Pakmaya 9 paket 3×10 g glutensiz instant kuru mayanın fiyatlarını site üzerinden kolaylıkla inceleyebilirsiniz.