paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250g

110 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
161,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PergeOnlineCom Satıcı Ünvanı: ERKAN SAVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7530839403
    Bu ürün PergeOnlineCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gurme Tabağı olarak, her türlü gıda ihtiyacınıza yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Pirinç, makarna, un, şeker, tuz, yağ gibi temel gıdaları içerir. Sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan bu ürünler, günlük hayatın en temel ihtiyaçlarındandır. Gurme Tabağı olarak, her bir kategoride kaliteli ve güvenilir ürünler sunmaya özen gösteriyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri sunmaya devam edeceğiz.
Geri Bildirim Ver

Paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250 G

Bir çeşit yuvarlak makarna olan tortellini içerisinde peynirli ve etli gibi seçenekler bulunur. Bu makarna; genelde soslu olarak tüketilir. Kuru şekilde fazla tercih edilmez. Özellikle İtalya ve çevresinde çok yenilen bir makarna çeşididir. Türk kültüründe ise mantıya benzetilir. Pagani Tortellini seçeneği, 3 peynir çeşidine sahiptir. Pişirmesi çok pratiktir. Siz de bu ürünün tadına bayılırsınız. Hamurun dönüşebileceği değişik lezzetlerden biri olarak ön plana çıkar. Tortellini şekil olarak da diğer makarnalardan değişiklik gösterir. Bir halka şeklinde bükülerek içi dolgulu olarak yapılır. Ardından da dondurulur. Pagani Tortellini 3 peynirli 250 g; son derece lezzetli bir içeriğe sahiptir. Ürün; makarna ve 3 çeşit peynir dolgusu ile birleşerek oluşur. Daha sonra da pastörize edilerek bakteri üremesi azaltılıp kurutulur.

  • 3 peynirli içerik
  • Geniş kullanım alanı
  • Pratik ve lezzetli

Paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250 G Lezzeti

Paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250 G Lezzeti

Tortellini; makarna çeşidi olması ile birlikte yapısı itibariyle mantı türüne benzer bir yemektir. Halka şeklinde bükülerek içi dolgulu olarak yapılır. İçerisine genel itibari ile peynir ve çeşitleri ya da etli dolgu ilave edilir. İtalyan ve çevresinde sıklıkla tüketilen bu makarna çeşidi Türkiye’de de sevilerek yenilen bir yemektir. Pagani Tortellini makarna 3 peynir çeşidi ile dolgulu olarak satılır. Harika peynir dolgusu ile sizi şaşırtır. Ayrıca pastörize edilerek bakteri üremesi azaltılarak kurutulan bu seçenek, kontrollü bir ortamda tamamen fiziksel işleme tabi tutularak üretilir. Kırılmaları en aza indirilerek soğutulur. Böylelikle her ambalajda taze şekilde muhafaza edilir. Genel itibari ile sos ile tüketilir. Peynirli çeşidini veganlar da gönül rahatlığı ile tüketebilirler. Dolgulu makarna olarak doyuruculuğu ve lezzeti ile sizin için harika bir öğün yemeği halindedir.

Enfes Paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250 G

Enfes Paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250 G

Makarnanın pek çok çeşidi olduğu bilinir. Tortellini de makarna çeşitlerinden biridir. Ancak bu seçeneğin ekstra iç dolgusu vardır. Genelde peynirli ve etli dolgular ile yapılan bu yemek; yanında sos ile tüketilir. İçerisindeki 3 çeşit peynir dolgusunun tadına doyamazsınız. Pratik bir öğün yemeği olan bu seçenek; aynı makarna gibi sıcak suda haşlanarak yapılır. Çoğunlukta İtalya ve çevresinde çok tüketilen bu seçenek, pek çok kişinin damak tadına uygun yapıdadır. Pagani Tortellini 3 peynirli 250 g kullananlar ürünün paket içerisinde emniyetli muhafaza edilmesinden dolayı taze şekilde tüketebilirler. Yanına sos olarak tavuk suyu veya kremalı mantar ile de tercih edilebilir. Ayrıca sade şekilde veganlar da tüketebilir. Ailecek lezzetine doyamayacağınız çok pratik ve doyurucu bir yemektir. Pagani Tortellini 3 peynirli 250 g yorumları kısmını inceleyerek ürün memnuniyetlerine göz atabilirsiniz.

Paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250 G Fiyatı

Paganini Pagani Tortellini 3 Peynirli 250 G Fiyatı

Halka şeklinde bükülerek içi dolgulu olarak yapılan Tortellini, her dönem yoğun rağbet görür. Bu seçeneğin iç dolgusu peynir ve etli şekilde yapılır. Kuru tüketilmesinden çok sos ile yenmesi önerilir. Et suyu, tavuk suyu ya da kremalı soslarla servis edilebilir. Lezzeti ile sizi şaşırtacak olan bu ürünü keyifle deneyebilirsiniz. Sağlam paketlemesi ile her defasında taze şekilde tüketebilirsiniz. Makarna gibi suda haşlayarak basit biçimde yapabilirsiniz. Kuru ve serin yerde saklamanız önerilir. Ailecek lezzetine doyamayacağınız bu ürün porsiyon olarak da gayet doyurucu ve lezzetlidir. Pagani Tortellini 3 peynirli 250 g fiyatı açısından da uygun bir seçenektir. Pagani Tortellini 3 peynirli 250 g satın almak isterseniz Trendyol fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Bu sayede keyifli ve güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz.