Özdilek Bornoz Takımı

1.849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
M
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.892 TL
300 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.024,22 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özdilek Bornoz Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖzTuran Mefruşat ve Giyim Satıcı Ünvanı: TURAN YANARDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360125086
    Bu ürün ÖzTuran Mefruşat ve Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Gri
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Bornoz Uzunluğu Midi

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

Özdilek Bornoz Takımı

Kişisel ihtiyaçlardan biri olan bornozlar, emicilik seviyesi ve yumuşaklığına göre tercih edilir. Ürünün şık ve zarif detaylar içermesi de beğenilmesini sağlayan diğer faktörler arasında sayılabilir. Özdilek bornoz takımı yumuşak dokusu, tahriş etmeyen havlu yapısı ve şık tasarımı ile sık tercih edilen bir modeldir. Ürünün çiftler tarafından sık tercih edilme sebebi ihtiyaca uygun özelliklerde olmasıdır. Kadın ve erkek için iki ayrı tasarımı tek pakette müşteriye sunan markanın bu zarif ürünleri özellikle çeyiz hediyesi olarak düşünülebilir kullanışlı alternatiflerdir. Uzun süre kullanıma uygun bir armağan niteliği taşıyan bu kaliteli ürün ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Kişisel bir ihtiyaç olan ve sık kullanılan bornoz takımı ile kendi evinizin banyo malzemesi alışverişini de tamamlayabilirsiniz.

  • Yumuşak pamuklu doku
  • Nakışlı şık tasarım
  • Yoğun emici özellik

Özdilek Bornoz Takımı Yorumları ve Özellikleri

Özdilek Bornoz Takımı Yorumları ve Özellikleri

Kalitesiyle sürekli adından söz ettirmeyi başaran Özdilek markası, sık tercih edilen ve uzun yıllar kullanıma uygun yumuşak dokulu bornoz takımları üretir. Su emici özelliğiyle beraber şık tasarım detayları ile öne çıkan Özdilek bornoz takımı yorumları büyük oranda memnuniyet ve tavsiye içerir. Çeyizlik olarak sık tercih edilen ve eşlerin severek kullandığı bu kaliteli bornoz takımları renklerinin uyumuyla da dikkat çeker. Pembe ürün M beden etiketi ile müşteriye sunulur ve 131x107 cm ölçüleri vardır. Gri renkli olan ve erkekler tarafından çok beğenilen L beden ürün ise 143x116 cm ölçüleriyle rahat kalıptır. Kutuda bornozlara ek olarak iki adet 50x80 cm baş havlusu ve bir adet de 45x65 cm paspas mevcuttur. Beş parçadan oluşan bu şık bornoz setine özel kutusu ile birlikte sahip olabilirsiniz.

Özdilek Bornoz Takımı ile Renkli Çeyiz Avantajı

Özdilek Bornoz Takımı ile Renkli Çeyiz Avantajı

Banyodan sonra kurulanmak için ihtiyaç duyulan ve çiftlerin genellikle takım olarak tercih ettiği bornozlar evlenirken çeyize eklenerek uzun süre kullanılır. Dayanıklı yapıda üretilerek uzun yıllar severek kullanmanız için tasarlanan Özdilek bornoz takımı, yumuşaklığı ile tercih sebebidir. Sıcak tutan ve suyu anında emerek konfor vadeden bu ürünlerin üzerinde parlak ve şık nakışlar da mevcuttur. Bu ürün set olarak çeyizinize ekleyebilmeniz için özel kutu tasarımına sahiptir. Sevdikleriniz veya kendiniz için tercih edebileceğiniz bornoz modelleri geniş kalıp olarak üretilir. Her koşulda bakımlı ve şık olmanız için tasarlanan bu setin içeriğinde bulunan paspas ise banyodan ayaklarınızı kurulayarak çıkmanız içindir. Kutuda ıslaklık yüzünden oluşabilecek kazaların önüne geçebilmek için üretilen paspasa ek olarak iki adet de baş havlusu bulunur. Bu havluların kaliteli dokusuyla saçlarınızı elektriklendirmeden kurulayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Özdilek Bornoz Takımı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Özdilek Bornoz Takımı Fiyatı

Özdilek bornoz takımı fiyatı ürünün tüm özellikleri, kalitesi ve içeriği göz önüne alınarak belirlenir. Tasarım detayları ile şıklık vadeden bu ürünün ipeksi dokunuşu ve çoklu içeriği tercih sebebidir. Uzun yıllar ilk günkü canlı ve yumuşak dokusuyla kullanabileceğiniz kaliteye sahip bu ürünü hediye olarak alabilirsiniz. Herkesin çok beğeneceği renk seçeneği ile çeyizleri taçlandırmaya aday olan bu pembe ve gri model sevdiklerinize değer verdiğinizin de göstergesi olur. Uygun fiyatıyla dikkat çeken 5 parçalı ürünün özel kutusu ve kaliteli dokusu hesaplı bir hediye alternatifi olmasını sağlar. Çeyizine hediye ettiğiniz arkadaşınız ya da akrabanızın uzun yıllar severek kullanabilmesi için uygun bir alternatif olan bu model ile hafızalara yer eden bir armağan sunabilirsiniz. 5 parçadan oluşan Özdilek bornoz takımı fiyatları ve avantajları için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.