Özay 20 Cm El Dövmesi Bakır Sahan, Bakır Tava, Yumurta Tavası

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,76 TL318,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431,03 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özay 20 Cm El Dövmesi Bakır Sahan, Bakır Tava, Yumurta Tavası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAVELE COM Satıcı Ünvanı: LEVENT GÖÇKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970535835
    Bu ürün KAVELE COM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 cm Bakır Sahan El Yapımı, Tamamen el işçiliği ile yapılmıştır. Tarihi Fantom işçiliği ile yılların kalitesi Dövme Bakırdan İmal Edilmiştir İçi kalaylıdır Dışı kararmaya karşı dayanıklı olması için polisajla kaplanıp parlatılmıştır Yıllarca dayanabilen aksamlar Pirinç sayesinde sıcaklığı iletmez ve antibakteriyeldir NOT: Ürünler kesinlikle kimyasal içerikli temizlik ürünleri ile silinmemeli, bulaşık makinesinde yıkanmamalıdır. Kalayı zarar görebilir. Ömrünü kısaltabilir

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Kızartma Tavası
  • Dış Materyal Bakır
  • İç Materyal Bakır
  • Boyut/Ebat 21 x 21
Geri Bildirim Ver

Özay Bakır Sahan Yumurta Tavası Çeşitleri Trendyol'da!

Özay 20 cm kaşık hediyeli el dövmeli bakır sahan, mutfaktaki işlerinizi kolaylaştıran ürünlerden bir tanesidir. Kaliteli ve kullanışlı yapısı sayesinde hazırladığınız yiyeceklere lezzet katar. Ergonomik boyutu, porsiyonluk gıdalar hazırlamanıza yardımcı olur. Ürünü kullandıktan sonra mutfak dolabına ya da çekmeceye kaldırabilirsiniz. Kaliteli tekniklerle geliştirilen Özay 20 cm kaşık hediyeli el dövmeli bakır sahan, geleneksel esintileri mutfağınıza getirir. Tamamen el işçiliği ile yapılan üründe birbirinden lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Özay 20 cm kaşık hediyeli el dövmeli bakır sahan, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da ön plana çıkar. İçi gümüş, dışı ise bakır rengine sahip olan ürün, mutfakta hoş bir görüntü sergiler. Sahanı gönül rahatlığıyla kullanabilir, sofranıza renk katabilirsiniz.

  • El işçiliğiyle üretilir.
  • 1. kalite dövme bakırdan imal edilir.
  • 20 cm boyuta sahiptir.

Özay Kaşık Hediyeli El Dövmeli Bakır Sahanın Özellikleri Nelerdir?

Özay Kaşık Hediyeli El Dövmeli Bakır Sahanın Özellikleri Nelerdir?

Özay 20 cm el dövmeli bakır sahan, kaliteli ve işlevsel yapısıyla beklentilerinizin fazlasını karşılar. İyi bir iletken olan bakır materyali, ısının dengeli bir şekilde yayılmasını sağlar. Bu sayede sahanda pişen yiyeceklerin çiğ kalması önlenmiş olur. Yemeğin pişme süresini kısaltan ürün, mutfakta geçirdiğiniz zamanı da en aza indirir. Vaktinizi diğer işlere harcayabilir, birbirinden lezzetli yiyeceklerin tadına varabilirsiniz. Özay 20 cm kaşık hediyeli el dövmeli bakır sahan, ergonomik boyutlarıyla da dikkatleri üzerine çeker. 20 cm boyuta sahip olan ürün, bir ya da birden fazla porsiyonluk yiyeceklerin hazırlanmasını sağlar. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerine renk katarak adından sıkça bahsettirir. Özay el dövmeli bakır sahan, tahta kaşık hediyesiyle kullanıcılarını mutlu eder. Sahana zarar vermeyen tahta kaşık, karıştırma ve servis gibi süreçlerde yardımcınız olur.

Özay El Dövmeli Bakır Yumurta Tavası Ne İçin Kullanılır?

Özay 20 cm el dövmeli bakır tava, geniş kullanım alanı sayesinde çeşitlilik sunar. Sahanda pişirilen yumurta, menemen ve omlet gibi lezzetlerin tadı bir başka olur. Dilerseniz kuymak gibi yöresel yemekleri de deneyebilir, kahvaltı sofralarınıza renk katabilirsiniz. Özay 20 cm el dövmeli bakır yumurta tavası, çorba ve yemeklerde kullanılan sosların pişirilmesini de sağlar. Her yiyeceğe lezzet ve aroma katarak adından sıkça bahsettirir. Özel olarak geliştirilen materyalleri, yiyeceğin her tarafına eşit ısı verir. Bu sayede yemeklerin tam kıvamında pişmesine yardımcı olur. Özay 20 cm kaşık hediyeli el dövmeli bakır sahan, tamamen el işçiliğiyle üretilir. Sap ve gövde kısmı, dikkatleri üzerine çeken detaylarla süslenir. Bu sayede ürün, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da ön plana çıkar.

Özay El Dövmeli Bakır Tavanın Malzemesi Nedir?

Özay 20 cm el dövmeli bakır sahan, kaliteli yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. Ürün, 1. kalite kalın dövme bakırdan elde edilir. Yüksek ısı iletkenliğine sahip olan bakır, yiyeceklerin sağlıklı ve dengeli bir şekilde pişmesini sağlar. İçi kalaylı olan bakır sahanın dış kısmı, polisajla kaplanmıştır. Bu özel madde, sahanın parlamasına yardımcı olur. Kararma gibi problemleri de en aza indirmeyi amaçlar. Özay 20 cm el dövmeli bakır sahan, pirinç aksamlardan elde edilir. Sıcaklığı iletmeyen parçalar, elin yanmasını da engeller. Özay 20 cm el dövmeli bakır sahanın kullanım ömrünü artırmak için ürünü elde yıkamanız önerilir. Bulaşık makinesinde yıkandığında sahanın kalayı zarar görebilir. Özay 20 cm kaşık hediyeli el dövmeli bakır sahan yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.