OyuncaklarÜlkesi Roblox Welcome to Bloxburg Oyuncakları 6 Figürleri Paketi Oyun Seti Kodlu

5.899,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

OyuncaklarÜlkesi Roblox Welcome to Bloxburg Oyuncakları 6 Figürleri Paketi Oyun Seti Kodlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncaklar Ülkesi Satıcı Ünvanı: UĞUR ALPER AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1198464544600013 Vergi Kimlik Numarası: 1150616522
    Bu ürün Oyuncaklar Ülkesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OyuncaklarÜlkesi ® farkıyla. Orijinal ve Lisanslı OyuncaklarÜlkesi Roblox Welcome to Bloxburg oyun seti figürleri oyuncakları paketi karşınızda.. Roblox Çevresel Kamp Ekibi Oyun Seti ile Coeptus'un Bloxburg'a Hoş Geldiniz'indeki en iyi arkadaşlarınızla harika açık havayı keşfedin! Tüm teknolojik cihazlarınızı kapatmanın ve bunun yerine ağaçlar ve patikalarla biraz yüz yüze gelmenin zamanı geldi. Tüm ekipmanlarınız ve en önemlisi yapılmayı bekleyen s'mores ile birçok macera için iyi donanımlı olacaksınız! Ürün özellikleri: 6 Figür Aksesuarlar Koleksiyoncu Kontrol Listesi Özel Sanal Ürün Kodu. Altı ikonik karakter ve bir sürü aksesuar içeren bu benzersiz oyun setiyle en sevdiğiniz Roblox maceralarını yeniden yaşayın veya kendi maceralarınızı yaratın. Kendi benzersiz Roblox karakterinizi oluşturmak için parçaları karıştırın ve eşleştirin. Figürlerinizi birlikte verilen aksesuarlarla süsleyin. Her paket, Roblox'ta özel bir sanal öğenin kilidini açmak için kullanılabilir bir kodla birlikte gelir Roblox Welcome to Bloxburg oyuncakları, birbiriyle değiştirilebilir parçalara sahip 6 figür ve koleksiyonunuzdaki diğer karakterlerle uyumlu bir sürü aksesuar içerir. Kendi benzersiz Roblox karakterinizi oluşturmak için parçaları karıştırın ve eşleştirin Birlikte verilen aksesuarlarla figürlerinizi süsleyin Her paket, Roblox'ta özel bir sanal öğenin kilidini açmak için kullanılabilir bir kodla birlikte gelir En sevdiğiniz Roblox figürlerini bugün toplayın!

Ürün Özellikleri

  • Karakter Pokemon
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver