Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2'li Set

99,95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
139 TL99,99 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içindekiler: Yemen kahvesi, keçiboynuzu, menengiç kahvesi, sahlep, damla çikolata, krema, damla sakızı ve kakule.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver

Unutulmaz Sohbetlerde Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr

Kahve, bir bitkinin tohumlarına ve bu tohumlardan hazırlanan içeceklere verilen bir isimdir. Kısacası kahve, bir ağacın meyvesinin çekirdeğini oluşturur. Birçok kahve tohumu olsa da bilindik ve kullanılabilir birkaç tohum vardır. Kahveler pek çok farklı aromadan ve tohumdan oluşabilmektedir. Bu kahve tohumları bazen toz halde bazen ise direkt çekirdek olacak şekilde kullanılır. Kahve meyvesinin kabuklarından ayrılan çekirdek birçok işlemden geçerek son halini almaktadır. Osso Osmanlı kahvesi klasik diğer kahvelerden çok daha farklı bir üründür. Özellikle içerisinde bulunan malzemeler ve aroma konusunda farklılıklar gösterir. Bu sebeple de sıkça tercih edilmektedir. Osso Osmanlı kahvesi 200 gr çeşidi ile günlük kullanıma oldukça uygun bir üründür. 200 gramlık paketlerde satışa sunulan bu ürün, özellikle ev tipi kullanımlarda sıkça tercih edilir. Kolay ve basit bir kullanımı bulunur.

  • Etkili Aroma
  • 8 Özel Lezzet
  • Taze Kahve Çekirdekleri

Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2’li Set OSSO-KHV22 ile Etkili Aroma

Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2’li Set OSSO-KHV22 ile Etkili Aroma

Osmanlı kahvesi, kökeni yüzyıllara dayanan bir içecektir. Kahvenin özelliği, içeriği ve aroması klasik kahve çeşitlerinden farklı olacak şekilde üretilmiştir. Osmanlı kahvesinin bir diğer adı Kervansaray kahvesidir. Bu kahve birçok farklı ürünün karışımından oluşan, çeşitli aromaların birleştiği farklı ve aromatik bir üründür. Bu kahve ilk ortaya çıktığı dönemlerde klasik Türk kahvesinin önüne geçememiş ve popülerlik anlamında ardında kalmıştır. Osmanlı kahvesi çoğunlukla yüksek zümre kahvesi olarak da bilinir. Sarayda içilen bir kahve olmuştur. Osso Osmanlı kahvesi nasıl yapılır sorusuna verilecek cevap oldukça basittir. Tıpkı Türk kahvesi gibi cezve içerisinde su ve kahve karışımı ile pişirilmektedir. Osso Osmanlı kahvesi kalori açısından da son derece avantajlı bir kahvedir. Bir fincan Osmanlı kahvesi yaklaşık 20 kaloriden oluşmaktadır. Bu sebeple sıkça tercih edilir kolay, basit ve hızlı bir şekilde pişirilir.

Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2’li Set OSSO-KHV22 Yorumlar

Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2’li Set OSSO-KHV22 Yorumlar

Osmanlı kahvesi, klasik kahvelerden farklıdır. Bu farkların içerisinde kahve çekirdeğinden oluşmasının yanı sıra içerisinde ortalama 8 adet bitki veya malzeme bulunması yer almakta. Hem aroma açısından farklı bir tat sunar hem de içerisinde bulunan malzemeler açısından hiçbir kahvede olmayan ürünlerden oluşur. Osso Osmanlı kahvesi içindekiler kısmı incelendiğinde birçok malzeme ile karşılaşmaktadır. Bunlar içerisinde çikolata, damla sakızı, Yemen kahvesi, keçiboynuzu, krema, menengiç, salep ve kakule gibi değişik malzemeler bulunur. Tüm bu malzemeler birbirinden farklı aromalar içermektedir. Osso Osmanlı kahvesi yorumlar açısından incelendiğinde ürünleri daha önce kullanan kişiler tarafından çeşitli yazıların yazıldığı görülmektedir. Bu yazılar genel olarak ürün hakkında bilgi içerebilmektedir. Osso Osmanlı kahvesi 200 gr 8 karışımlı 2’li set halinde satışı da bulunmaktadır. İkili şekilde satılan ürün çoğunlukla iki aynı üründen oluşmaktadır.

Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2’li Set OSSO-KHV22 Fiyatları

Osso Osmanlı Kahvesi 200 gr 8 Karışımlı 2’li Set OSSO-KHV22 Fiyatları

Osmanlı kahvesi, ortaya çıktığı günden itibaren Osmanlı padişahları tarafından tüketilmiş olan bir kahve çeşididir. Yemen’den getirilen özel kahve çekirdeklerinin toz haline getirilip içerisine pek çok farklı malzemenin konulmasıyla oluşan, çeşitli aromalara sahip bir kahvedir. Yapılışı klasik Türk kahvesi ile aynıdır. Osso Osmanlı kahvesi 200 gr 8 karışımlı 2’li set OSSO-KHV22 ise ürünün kodunu oluşturur. Ürün kodu, istenilen ürüne daha hızlı ve daha doğru bir şekilde ulaşabilmek amacıyla üretilmiş çeşitli kombinasyonlara denilmektedir. Osso Osmanlı kahvesi faydaları açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. İçerisinde bulunan 8 farklı malzemenin minimum 8 farklı faydası bulunur. Bu sebeple besleyici ve yararlı bir kahvedir. Osso Osmanlı kahvesi fiyatı ise piyasaya sunulan gram miktarı göz önüne alınarak hesaplanmaktadır. Her bir ürünün paketlenen gramajları veya kilosu ürünün fiyatını belirler. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de hemen sipariş verebilirsiniz .