Osaka Light Led Şerit3 Çipli Ip20 Günışığı Iç Mekan Şerit Led

140 TL

Ürün Bilgileri

Osaka Light Led Şerit3 Çipli Ip20 Günışığı Iç Mekan Şerit Led

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldızhane Satıcı Ünvanı: SEZGİN TUNA VE SELMA YILDIZ ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6480612367
    Bu ürün Yıldızhane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Voltaj : 12V Güç: 14.4 WM/LED 5mt
Geri Bildirim Ver

Osaka Light Çipli IP20 Günışığı İç Mekan 5 Metre Şerit Led

Osaka Light çipli IP20 günışığı iç mekan 5 mt şerit LED evde, ofiste, eğlence ve sanayi sektöründe aydınlatma amacıyla tercih edilen esnek bir materyaldir. Küçük ve parlak LED ışıklarının esnek bir bant üzerine, belirli bir mesafe bırakılıp, sabitlenmesiyle oluşturulan ürünün nitelikleri farklılık gösterebilir. Osaka markası tarafından sunulan çipli iç mekan aydınlatması, ortamda şık bir atmosfer oluşturmanıza yardımcı olabilir. Gittiğiniz lunapark, sinema veya eğlence mekanlarında çeşitli ışıklandırma sistemlerini fark etmiş olabilirsiniz. Bu hoş görüntünün oluşturulması için destek alınan çipli sistem düşük voltajda çalışabilen, uzun ömürlü bir aksesuardır. Ürünün ideal uzunluğu ve kendinle yapışkanlı bir sisteme sahip olması sayesinde dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Günışığı rengindeki aydınlatmayı bebek odasında loş ve dinlendirici bir ortam oluşturmak için değerlendirebilirsiniz.

  • Esnek yapı
  • Canlı renkler
  • Katı cisimlere karşı dayanıklı

Osaka Light Çipli IP20 Günışığı İç Mekan LED Özellikleri

Osaka Light Çipli IP20 Günışığı İç Mekan LED Özellikleri

Osaka Light şerit LED yatak odasını, kütüphanenizi ve dilediğiniz köşeyi aydınlatmak için tercih edebileceğiniz bir üründür. Ortalama 5 metre uzunluğa sahip ürünü iç mekanlarda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Markanın sunduğu için 3 çiplidir. Bu özelliği sayesinde günışığı rengindeki aydınlatma daha canlı ve parlak bir görüntü oluşturur. Ürünü genç odasında, salonda veya yemek odasında tercih edebilirsiniz. Osaka Light çipli IP20 günışığı iç mekan 5 m şerit LED kullananlar modelin göz yormayan renginden, bükülebilir alanlarda tercih edilebilirliğinden ve ideal genişliğinden memnuniyet duyarlar. Ip20 giriş koruması özelliğini ifade eder. Sıvı ve katı cisimlere karşı gösterdiği dayanıklılık sayesinde uzun ömürlü bir cihaza sahip olabilirsiniz. Ayrıca markanın sunduğu ürünün kendinden yapışkanlığı sayesinde ayrıca bir materyale ihtiyaç duymayabilirsiniz. Işığı dilediğiniz zaman sabitlediğiniz alandan çıkarabilir, zeminde iz kalmadığını görebilirsiniz.

Osaka Light Çipli IP20 Günışığı İç Mekan LED Fiyatı

Osaka Light Çipli IP20 Günışığı İç Mekan LED Fiyatı

Aydınlatma ve aksesuar amaçlı tercih edeceğiniz ürünlerin kalitesi, markası ve boyutları fiyatları etkiler nitelikledir. Özellikle iç mekanlarda, özel etkinliklerde veya gün içerisinde aydınlatmayı desteklemek amacıyla kullanacağınız Osaka Light çipli IP20 günışığı iç mekan 5 m şerit LED fiyatı avantajlı olanaklara sahiptir. Bütçenizi zorlamadan satın alacağınız ürün, geniş kullanım alanı ile yaratıcı tasarımlara imkan sunar. Şerit LED gün ışığı iç mekan için özel olarak tasarlanır ve darbelere karşı dayanıklılık gösterir. 12 volt ile çalışan modeli metal, cam ve ahşap zeminlere pratik bir şekilde sabitleyebilirsiniz. Bükülebilir bir şerit üzerine nizami bir şekilde yerleştirilen tek renk çipler, gerekli voltaj sağlandığında şık bir görüntü oluşturur. Materyalin üzerinde 250’den fazla LED bulunur. Size daireye sarılı bir şekilde gönderilen model sayesinde ortamda sakinleştirici, loş bir aydınlatma oluşturabilirsiniz.

Osaka Light Çipli IP20 Günışığı İç Mekan LED Yorumları

Osaka Light Çipli IP20 Günışığı İç Mekan LED Yorumları

Aksesuar ve uzun dönemler kullanmak isteyeceğiniz ürünler satın almadan önce bütçenizi korumak, avantajlı fiyatlara kaliteli modeller satın almak için araştırmalar yapmanız gerekebilir. Osaka Light çipli IP20 Günışığı İç Mekan 5 m Şerit Led yorumları modelden yüksek verim almanız ve zamandan tasarruf etmeniz için sizinle paylaşılır. Bu değerlendirmeler ürünü öncesinde sipariş veren çeşitli zevklere sahip müşteriler tarafından gerçekleştirilir. Farklı bakış açılarına sahip müşterilerin değerlendirmelerini inceleyerek bilinçli tercihlerde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda geniş bir kitleye hitap eden Osaka markası bünyesinde yer alan ürünlerde dönemsel indirimler uygular. Bu indirimlerden ürüne yapılan değerlendirmeleri inceledikten sonra faydalanabilirsiniz. Müşteri memnuniyetine hassas bir şekilde yaklaşan marka sunduğu ürünlerde dayanıklılığa, renklerin canlılığına ve uzun ömürlü olmasına özen gösterir. Bu nitelikli ürünü değerlendirmek için Trendyol'dan kısa sürede sipariş verebilirsiniz.