OrsarPets Kedi Köpek Dışkı Kaka Poşeti 60 Adet "4 Rulo"

86,33 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
89,99 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,98 TL
Kurumsal Fatura
119,99 TL
8.9
Kurumsal Fatura
124,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

OrsarPets Kedi Köpek Dışkı Kaka Poşeti 60 Adet "4 Rulo"

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE PURE SHOPPING Satıcı Ünvanı: ÖRSAR KORDON TEKSTİL VE MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0661070673800001 Vergi Kimlik Numarası: 6610706738
    Bu ürün THE PURE SHOPPING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evcil Hayvan Dışkı Poşeti: Doğaya ve Evcil Dostunuza SaygıEvcil dostlarımızla birlikte yaşarken doğaya olan sorumluluğumuzun bilincinde olmak önemlidir. Örsarpets olarak, çevreye duyarlılık ve evcil hayvan sahipleri için pratik çözümler sunma misyonuyla hareket ediyoruz. Rulo halindeki evcil hayvan dışkı poşetleri, taşınabilirlik ve kullanım kolaylığıyla öne çıkar. İster parkta yürüyüş yaparken, ister seyahat ederken, bu poşetler her zaman yanınızda olacak şekilde tasarlanmıştır. Hafif ve dayanıklı malzemelerden üretilen poşetler, çantada veya cebinizde rahatlıkla taşınabilir. Örsarpets'in evcil hayvan dışkı poşetleri, kokusuz ve çevre dostu özellikleriyle öne çıkar. Kaliteli malzemelerden üretilen poşetler, güvenle kullanabileceğiniz bir çözüm sunar. Ayrıca, çeşitli renk ve desen seçenekleriyle de tarzınızı yansıtmanıza olanak tanır. Doğaya ve evcil dostunuza saygı duymanın bir göstergesi olarak, Örsarpets evcil hayvan dışkı poşetlerini tercih ederek çevreye katkıda bulunabilirsiniz. Sağlıklı bir çevre ve mutlu bir evcil dost için siz de bu pratik çözümü keşfedin! 4 rulo gönderilecektir. Her bir rulo 15 adet poşetten oluşmaktadır. Renk: Karışık Poşet boyutları 30cm x 21cm
Geri Bildirim Ver