Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 2 Kg

1.296,36 TL
(648,18 TL / kg)
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.390 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.437,23 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.435 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.520 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orijen Six Fish Tahılsız Balık Yavru Ve Yetişkin Köpek Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAMASEPETİ Satıcı Ünvanı: MAMASEPETİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611097931200001 Vergi Kimlik Numarası: 6110979312
    Bu ürün MAMASEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijen 6 Six Fish Tahılsız Balıklı Yetişkin Kuru Köpek Maması Ürün Bilgisi Altı cins taze dondurulmamış ve insan tüketimine uygun doğal olarak yakalanan yöresel balıklarla dopdoluchinook, Coho ve Sockeye somonu, Lake whitefish, Göl Alabalığı, Kuzey Walleye, Tatalısu Morina Balığı ve Ringa Balığıtüm cinslere ait yavru ve yetişkin köpek mamasıdır. Deniz kaynaklı taze omega 3 esansiyel yağ asitleri ile lezzetlendirilmiş Orijen köpeğinizin canlılığının dışa vuran sembolü olan tüylerin parlak ve sağlıklı olmasını sağlamak üzere EPA ve DHA açısından zengindir. İçinde tahıl bulunmayan ve karbonhidrat oranı düşük Orijen yerel meyve ve sebze ürünleri yelpazesinin tümünü temin etmektedir. Analiz Değeri: Ham protein min. 38.0, Ham yağ min. 18.0, Ham lif max. 3.0, Nem Oranı max. 10.0, Kalsiyum min./max. 1.4 / 1.6, Fosfor min/max 1.2 / 1.4, Omega-6 yağ asitleri min. 2.6, Omega-3 yağ asitleri min. 1.8 , DHA / EPA 1.0 / 0.6, Taurin min. 0.4, Glukozaminmin. 1250 mg/kg, Kondroitin min. 1000 mg/kg. Bitkisel İçerik Hindiba Kökü Cichorium intybus 700 mg/kg, Meyan Kökü Glycyrrhiza glabra 500 mg/kg, Çayır Aynisefası Calendula officinalis 350 mg/kg, Papatya çiçeği Matricaria recutita L. 300 mg/kg, Karahindiba Kökü Taraxacum officinale 150 mg/kg. Kalori Değeri: En iyi fiziksel kondisyonu sağlamak için içerdiği enerjininın proteinden, meyve ve sebzelerden ve yağdan elde eder. Hesaplanan metabolik enerjisi 250ml 120g ölçü kabı başına 480.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Balık
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver

Orijen 2 Kg Six Fish Köpek Maması

Orijen Six Fish 2 kg köpek maması, evcil hayvanınızın yüksek proteinli gıdalar ile sağlıklı beslenmesi için özel olarak hazırlanmıştır. Yavru ve yetişkin köpekler için kullanımı uygundur. Kaliteyi yüksek tutmak için avlanan hayvanların en besleyici kısımları kullanılarak hazırlanır. Köpeğinizin gelişim evresinde sağlıklı beslenmesi için idealdir. Six Fish köpek maması, çeşitli balıklardan hazırlanmış bir bileşene sahiptir. Köpeğinizin sağlıklı beslenmesi için gerekli olan protein ve yağ dengesi özel olarak düzenlenmiştir. Deri ve tüy sağlığı için gerekli miktarda omega 3 ve omega 6 yağ asitlerine sahiptir. Ek olarak hiçbir katkı maddesi bulunmadığı için köpeklerin sindirim sistemlerinde olumsuz etkilere yol açmaz.

  • Protein destekli bir diyet için özel olarak hazırlanmıştır.
  • İçeriği vitamin ve mineral açısından zengindir.
  • Köpeğinizin iştahla yemesi için karaciğer ile kaplı olarak hazırlanır.

Orijen Six Fish Köpek Mamasının İçeriğinde Neler Vardır?

Orijen 2 Kg Six Fish Köpek Maması Fiyat

Orijen Six Fish 2 kg köpek maması içeriğinde uskumru, ringa, maymun balığı, gümüş hake gibi çeşitli balıklar bulunur. Ayrıca, ayçiçek yağı, kırmızı mercimek, barbunya, yeşil bezelye, yeşil mercimek, fasulye, nohut, balkabağı, lahana, ıspanak, kara lahana, havuç, elma ve armut gibi çeşitli bitkiler mamanın içeriğinde kullanılır. İçeriği hem lezzet hem de sağlık açısından dengeli bir şekilde hazırlanan bu ürün, köpekler için yararlı olan ayçiçek yağı gibi enerji verici besinlere de sahiptir. Orijen 6 fish köpek maması, %38 ham protein, %18 ham yağ, %4 ham lif, %12 nem, %1 kalsiyum içerir. Ayrıca %2,1 omega 6, %1,8 omega 3 ve %1,1 fosfor gibi köpeğinizi için yararlı olan bileşenlere sahiptir. Köpeğinizin sağlıklı beslenirken karnını doyurması için lezzetli aroması özenle hazırlanır.

Orijen Six Fish 2 Kg Köpek Maması Kaliteli midir?

Orijen 2 Kg Six Fish Köpek Maması Fiyat

Orijen Six Fish 2 kg köpek maması, yüksek kaliteli ve oldukça besleyici bir üründür. Evcil hayvanınızın gelişim evresini sağlıklı bir şekilde geçirmesi için tüm özelliklere sahiptir. Protein ağırlıklı bir ürün olup gerekli diğer yan ihtiyaçları da karşılar. Yavru ya da yetişkin köpekler için kullanılabilir. İçeriğinde bulunan tüm bileşenler sağlıklı ve organiktir. Protein ihtiyacı çeşitli balıklar tarafından sağlanır. Balıkların en besleyici yerleri kullanılarak hazırlanır. Orijen Six Fish 2 kg köpek maması, 1-7 yaş aralığında tüm köpek ırkları için kullanımı uygun olan bir üründür. Tahılsız olarak hazırlanan içeriğe sahiptir. Lezzet olarak balık ve pisi balığı tadında olan bu ürün, evcil dostunuzun mükemmel bir şekilde beslenmesine yardımcı olur. Köpeğinizin rahat bir sindirim süreci geçirmesi için omega 6 ve omega 3 bileşenlerine sahiptir.

Orijen Six Fish Köpek Mamasının Günlük Kullanımı Nasıldır?

Orijen 2 Kg Six Fish Köpek Maması Fiyat

Orijen Six Fish 2 kg köpek maması, köpeklerin ağırlığına göre hazırlanan beslenme planı dikkate alınarak tüketilmelidir. Her öğün; 2 kg köpek için 30 gr, 3 kg köpek için 35 gr, 4 kg köpek için 40 gr olarak belirlenmelidir. Ayrıca; 5 kg köpek için 60 gr, 6 kg köpek için 65 gr, 8 kg köpek için 90 gr uygun beslenme miktarıdır. 10 kg köpek için ise 105 gram olarak belirlenen bu tabloya uymanız tavsiye edilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Six Fish 2 kg köpek maması yorumlarını inceleyerek en sadık dostunuz için hem yararlı hem de lezzetli bir seçim olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.