Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı 3d White 4lü

619 TL
(154,75 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı 3d White 4lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ladin Stores Satıcı Ünvanı: GİZEM NUR NALCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6280302515
    Bu ürün Ladin Stores tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oral-B 3D White 4'lü Diş Fırçası Yedek Başlığı

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Komple Ağız Temizliği
  • Paket İçeriği 4'lü
Geri Bildirim Ver

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı 3d White 4lü

Ağız temizliği için oldukça önemli olan diş fırçası, derinlemesine arındırma sağlar. Doğru fırçayı seçmek bu noktada oldukça önemlidir. Ağız temizliği alanında popüler olan Oral-B diş fırçası, çokça tercih edilen markalar arasındadır. Seçilen diş fırçalarının uzun süre kullanılması için Oral-B diş fırçası yedek başlığı yardımcı ürün olarak seçilir. Bu ürünler kullanım süresini aşan diş fırçalarının daha uzun süre kullanımını artırmak için üretilir. Aynı zamanda farklı tasarımları olan Oral-B diş fırçası başlığı ağız çevresinde derinlemesine temizlik yapılmasına olanak sağlar. Kullanım sonrasında sağladığı avantaj ile uzun süre etkili bir hizmet sunar. Kişisel bakımın tüm ağız sağlığı için gerekli ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Oral-B fırça başlıkları yumuşak yapısıyla nazikçe temizler.

  • Hijyenik, doğal beyaz dişler
  • Ekstra yumuşak kıllar ile nazik dokunuşlar
  • Basit ve pratik kullanım

Üstün Teknolojiye Sahip Oral-B Diş Fırçası Yedeği Özellikleri

Üstün Teknolojiye Sahip Oral-B Diş Fırçası Yedeği Özellikleri

Birbirinden kullanışlı tasarımlara sahip Oral-B yedek başlığı ağız sağlığı için uygundur. Sıradan diş fırçalarına oranla daha fazla plak giderme özelliğine sahiptir. Dişlerdeki lekeleri, plakları nazikçe derinlemesine temizler ve doğal bir beyazlık sağlar. Sağlıklı gülüşler için birbirinden farklı tasarımları olan ürün, diş eti hastalıklarını iyileştirmeye yardımcı olur. Fırçanın kullanım süresinin bittiğini renginden anlayabilirsiniz. Üstün temizlik imkanı ile daha sağlıklı diş etleri ve beyaz dişlere sahip olabilirsiniz. Yuvarlak yapısıyla dişlerinizi tek tek sararken ultra ince kılları sayesinde diş köklerinize kadar temizler. Mükemmel tasarımları ile ulaşılması güç yerlere ulaşır. Oral-B diş fırçası 3D White, kauçuk haznesi sayesinde plağa karşı sertken, diş etlerine karşı yumuşak yapısıyla mükemmel temizlik sunar.

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Avantajları

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Avantajları

Yedek başlıklar ile fırçanızın ömrünü ve performansını artırabilirsiniz. Hem temizliği hem de kullanımı basittir. Ayrıca diş aralarına ve köprülerine derinlemesine girer. Bu sayede oluşabilen ağız ve diş hastalıklarına engel olur. Oral-B diş fırçası 3D White 4’lü paket alımları ile çok sayıda seçenekle geniş bir kullanım alanı sağlayabilirsiniz. Eğer diş fırçanızı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız paket içerisinde bulunan ürünleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca diş fırçası yedek başlığı seçimi yaparken diş ve diş eti özelliklerine göre hareket etmeniz gerekir. Hassas bir diş eti yapınız varsa doktorunuzdan yada bir uzmandan yardım almanız oldukça doğru olabilir. Profesyonel araçlardan esinlenen 4210201094562 serili başlık, diş mineleri üzerindeki lekeleri beyazlatır. Her bir dişi derinlemesine beyazlatırken ileri düzey bir temizlik sağlar. Ayrıca başlıktaki cilalama bölmesi oldukça avantaj sağlar.

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlık Fiyatları ve Kullanımı

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlık Fiyatları ve Kullanımı

Oral-B diş fırçası kullanımı bakımından işlevselliği yüksektir. Fırçayı sert kullandığınızda sizi uyaran akıllı sistemi sağlığınızı korumayı başarır. Diş fırçasının yedek başlıklarını basit bir şekilde değiştirebilirsiniz. Bunun için fırça başlığını hafifçe yerinden çıkarmanız gerekir. Ardından yeni paketli ürünü tekrar hafif baskı yaparak yerine takabilirsiniz. Oral-B diş fırçası yedek başlığı 3D 4’lü fiyat çoklu alımlarda daha uygun seçenekler sunar. Diş etlerine göre farklı kıl tipleri, ultra ince kıllar ve renk değiştirme gibi çok sayıda faktör fiyata etki eder. İsterseniz ikili, üçlü yada dörtlü alımlarla avantajlı fiyatlarla bu ürüne sahip olabilirsiniz. Birbirinden farklı çeşitleriyle ihtiyacınıza cevap veren ürün müşteri memnuniyetine önem verir. Klasik diş fırçalarına kıyasla daha fazla özelliklerinden dolayı belirgin fiyat farklılıkları olabilir. Ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmayı istiyorsanız Oral-B diş fırçası yedek başlığı 3D 4’lü yorumlarına erişmek için Trendyol’u takip edebilirsiniz.