Oppo Reno 5 Lite Kılıf Kılıf Standlı Yüzüklü Soft Silikon Kılıf

69 TL

Ürün Bilgileri

Oppo Reno 5 Lite Kılıf Kılıf Standlı Yüzüklü Soft Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknolik Bilişim Satıcı Ünvanı: ORHAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 2771377795
    Bu ürün Teknolik Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kenar kısımlarında güçlendirilmiş silikona yer veren silikon kılıf telefonunuzu darbelerden korur ve dayanıklılık sağlar.
  • Telefon kılıfını parmak izi yapmayan Oppo kılıf, cihazınıza zarif bir görünüm kazandırır.
  • Manyetik fonksiyonu bulunan Oppo Reno 5 Lite telefon kılıfı araç içi mıknatıslı telefon tutucularında kolayca kullanabilirsiniz.
  • 360 derece dönebilen yüzük halkasına sahip siyah telefon kılıfı, telefonunuzu istediğiniz açıda kullanmanıza imkan tanır.
  • 150 derece aşağı ve yukarı hareket edebilen yüzüklü telefon kılıfı kullanım kolaylığı sağlar.
  • Yüzük aparatı sayesinde standlı telefon kılıfı görevi gören model, video izlerken masa üzerine dik konumda konumlandırılır.
  • Oppo Reno 5 Lite tam koruma kılıf, cihazın her köşesini kavrayan silikon gövdeyle muhteşem bir tutuş hissiyatı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Oppo Reno 5 Lite
  • Renk Siyah
  • Uyumlu Marka Oppo Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Oppo Reno 5 Lite Standlı Yüzüklü Soft Silikon Kılıf

Kılıflar, telefonların vazgeçilmez parçalarından biri hâline gelmiştir. Oppo Reno 5 Lite standlı yüzüklü soft silikon kılıf, şık tasarımlı bir üründür. Pürüzsüz ve yumuşak dokusu sayesinde kılıfın üzerinde parmak izi kalmaz. Güçlendirilmiş silikon sayesinde kılıfın kenarları manyetik fonksiyon sağlar. Bu sayede kılıf, araç içerisinde bulunan mıknatıslı tutucular eşliğinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürün, yüzüklü tasarımı sayesinde stant olabilme özelliğine sahiptir. Yüzük halkası, öne ve arkaya doğru 150 derece hareket edebilir. Böylece kılıfı stant şeklinde kullanırken istediğiniz açıyı kolayca bulabilirsiniz. Kılıfın üretiminde kaliteli silikon kullanılır. Dayanıklı yapısıyla öne çıkan kılıf, telefonunuzu dış darbelere karşı korumayı da başarır. Donanımlı özellikleri sayesinde kılıf, güvenli kullanım imkânı sunar.

  • Materyal: Silikon
  • Tasarım: Yüzüklü-Stant
  • Uyumlu Cihaz: Oppo Reno 5 Lite

Oppo Reno 5 Lite Standlı Yüzüklü Silikon Kılıf Özellikleri

Oppo Reno 5 Lite Standlı Yüzüklü Silikon Kılıf Özellikleri

Oppo Reno 5 Lite yüzüklü silikon kılıf, akıllı cep telefonunuz için özenle tasarlanan bir üründür. Modern çizgileri dayanıklı materyalle buluşturan kap, âdeta bir tasarım harikasıdır. Siyah kılıf, farklı renklerdeki telefonlarla kolayca uyum sağlar. Ürünün orta kısmında, parmağınızı içine rahatlıkla geçirebileceğiniz bir yüzük bulunur. Kılıfı, halkadan parmağınızı geçirerek kullandığınızda telefonunuzun düşüp darbe almasını engelleyebilirsiniz. Yüzük, bir emniyet eki olmakla birlikte kılıfı stant olarak kullanabilmenizi de sağlar. Halkanın ortasında manyetik bir alan bulunur. Kılıfın mıknatıs özelliği, telefonunuzu manyetik güçleri destekleyen yerlerde kullanmanıza da olanak sağlar. Oppo Reno 5 Lite siyah yüzüklü silikon kılıf, arabasında mıknatıslı tutucu bulunanlar için uygun bir üründür. Böylece telefonu ve navigasyonu daha kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Oppo Reno 5 Lite Standlı Yüzüklü Silikon Kılıf Sağlam mı?

Oppo Reno 5 Lite Standlı Yüzüklü Silikon Kılıf Sağlam mı?

Oppo Reno 5 Lite standlı yüzüklü soft silikon kılıf son derece sağlamdır. Ürün, dayanıklılığını üretiminde kullanılan kaliteli silikon malzemeden alır. Telefon kabı, esnek bir yapıya sahip olduğu için darbelerin etkisini minimize ederek cihazınızı korur. Kabın her köşesinde güçlendirilmiş silikon bulunur. Böylece düşme sırasında cihazın zarar almaması için kılıf, yastığa benzer yumuşatıcı bir işlev görür. Kaliteli silikon, telefonun şeklini alma özelliğine de sahiptir. Bu kılıf, telefonu boşluk kalmayacak şekilde sarar. Böylelikle daha sağlıklı ve başarılı bir kullanım sunar. Parmak izi tutmayarak estetik görüntüsünden ödün vermeyen ürün, aynı zamanda dokusu sayesinde telefonun elinizden kaymasını da önler. Üst düzey teknolojiler yardımıyla üretilen kılıf, kumaş gibi su çeken bir yapıya da sahip olmadığı için gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Oppo Reno 5 Lite Standlı Yüzüklü Kılıf Kullanışlı mı?

Oppo Reno 5 Lite Standlı Yüzüklü Kılıf Kullanışlı mı?

Oppo Reno 5 Lite standlı yüzüklü soft silikon kılıf, oldukça kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Dayanıklı tasarımı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Fonksiyonel özelliklere sahip olduğu için büyük oranda kullanım kolaylığı sağlar. Kılıf, halkasının sağladığı rahatlık sayesinde de beğeni kazanır. Öne ve arkaya doğru hareket edebilen yüzük, cihazınızı istediğiniz şekilde konumlandırmanıza olanak sağlar. Halkanın kullanışlı özellikleri sayesinde sevdiğiniz içerikleri izlerken telefonu sürekli olarak elinde tutmanıza gerek kalmaz. Oppo Reno 5 Lite standlı yüzüklü soft silikon kılıf, telefon kullanımını kolaylaştıran niteliklere sahiptir. Bu sayede hemen hemen tüm kullanıcıların beğenisini kazanır. Siz de telefonunuzu daha kolay şekilde kullanmak ve şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu kabı tercih edebilirsiniz. Satın alma aşamasından önce Oppo Reno 5 Lite standlı yüzüklü soft silikon kılıf yorumlarını inceleyerek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından Trendyol'dan birkaç tıklamayla bu ürünü satın alabilirsiniz.