Omega 210t - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites)

24.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.000 TL

Ürün Bilgileri

Omega 210t - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepsireyon Satıcı Ünvanı: ERBAY BAHÇE TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0339060825600001 Vergi Kimlik Numarası: 3390608256
    Bu ürün hepsireyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omega 210t - Benzinli çapa makinesi (2+1 vites) Motor: 168f Motor gücü : 7,0 hp Yakıt : Benzinli Hava filitresi: Yağ banyolu Güç aktarımı : Şanzımanlı Vites : 2 ileri 1 geri Çalışma genişliği: 66-94 cm Ağırlık: 83 kg Garanti: 2 yıl Tekerlek ve pulluk hediye!

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
  • Beygir Gücü 6-10 hp
  • Vites Tipi 2 ileri 1 geri
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Omega 210T - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites)

Bahçe ekimi sırasında çapa yapmak önemlidir. Toprağın kalitesini artırır ve verimli hasat alınmasına sebep verir. Çapa makinesi, iyi bir motor gücüne sahip olmalı ve geniş alanda çalışabilmelidir. Özellikleri ile müşterisinin hayatını kolaylaştırmalıdır. Omega 210T - benzinli çapa makinesi (2+1 vites) de bu imkanları size sunmayı amaçlar. 7 Hp motor gücü bulunması ile hızlı ve dayanıklıdır. Benzinli çalışan makine, uzun ömürlüdür ve bu yönüyle yıllarca bahçenizde sizin önemli yardımcılarınızdan biri halini alır. Model, işinizi ve çalışmanızı kolaylaştırmak için üretilir. Toprağı verimli hale getirir ve kaliteli bir ürün almanıza yardımcı olur. Bu sebeple tercih edilen bir modeldir. Cihazın sahip olduğu estetik tasarım, her müşterinin göz zevkine uyum sağlayabilmesine yol açar.

  • 168F motor özelliği
  • Şanzımanlı güç aktarımı
  • Geniş alanda çalışma yeterliliği

Omega 210T - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites) Yorumları

Omega 210T - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites) Yorumları

Omega 210T çapa makinesinin birçok kullanışlı ve önemli özellikleri de bulunur. Bunlar, makinenin performansını artırır ve kaliteli kullanım sunarak müşterilerini memnun eder. Bu duruma Omega 210T - benzinli çapa makinesi (2+1 vites) yorumları ile de şahit olabilmek mümkündür. 7 Hp motor gücü de modelin sahip olduğu bu özellikler içinde bulunur. Bununla birlikte geniş alanda çalışabilme imkanı, müşterisini tek noktada kısıtlamaz ve farklı konumlarda iş yapabilmesine yardımcı olur. Çapa makinesinde 2 ileri 1 geri vites bulunması sayesinde ise rahat ve konforlu bir kullanım sunar. 83 kg ağırlığa sahip olan ürün, bu yönleri ile oldukça tercih edilir. Yardımcı özelliklerinin yanında şık tasarımı da bahçe dekorasyonuna uyum sağlar. Arazinin her alanında saklanabilir ve yerleştirilebilir. Varlığı ile hayatınızı kolaylaştırır ve çalışırken yardımcınız halini alır.

Omega 210T - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites) Avantajları

Omega 210T - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites) Avantajları

Omega çapa makinesi modelinin bu özelliklerinin sunduğu birçok da avantajı bulunur. Bunlar müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına hizmet verirken aynı zamanda ürünün tercih etmesinde rol oynar. Çapa makinesinin dayanıklı yapısı, bu avantajlar içinde bulunur. Uzun ömürlülüğü ile yıllarca bahçenizde kullanıma uygunluk gösterir. Yüksek motor gücü, kaliteli bir hizmet sunar ve iyi bir performans sağlar. Benzinli oluşu ve iki ileri bir geri vitesi, pratik bir şekilde çalışabilme imkanı yaratır. Bu yönüyle model, müşterilerini memnun bırakır ve onlara konforlu bir deneyim yaşatır. Toprak verimliliğini artırması ile iyi hasat almanızda da rol oynar. Bahçenizdeki otları temizleyerek, alana düzenli bir görünüm verir. Toprağın hava almasına da yardımcı olur. Şık tasarımı sayesinde herkesin göz zevkine uyum sağlayabilir ve bulunduğu alana estetik bir renk katar.

Omega 210T - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites) Fiyatı

Omega 210T - Benzinli Çapa Makinesi (2+1 Vites) Fiyatı

Omega 210T - benzinli çapa makinesi (2+1 vites) fiyatı da bu özellik ve avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Bir çapa makinesinde olması gereken her fonksiyona sahip olan bu ürün, sizin ihtiyaç ve isteklerinize hizmet eder. Kaliteli yapısı sayesinde sizi cihazdan memnun bırakır. Dayanıklı yapısının sunduğu uzun ömrü, yıllarca yanınızda sizin yardımcınız olmasını sağlar. Güçlü 168F motoru, iyi bir performans da sunar. Otlarınızı temizleyerek verimli bir toprağa sahip olmanızda rol oynar. Pratik kullanımı ile sizi yormayan bir deneyim yaşatır. Geniş alanda çalışabilmesi, ürünün bir diğer önemli artı yönüdür. Bu sayede arazinin istediğiniz bölgesinde modeli kullanabilmenizi mümkün kılar. Bu birçok özellik ve avantajı bulunan Omega benzinli çapa makinesi modelini, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz.