Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51

10.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇOTANAK MOTOR Satıcı Ünvanı: MUAMMER HOROZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4630153788
    Bu ürün ÇOTANAK MOTOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oleomac gsh 51 benzinli motorlu testere 36 diş 3.0hp Gsh 51 motorlu testere hafif yapısı, hızlı kesim performansı ve düşük devirlerde dahi yüksek tork üretebilen güçlü motoru ile budama, büyük ağaçları devirme ve parçalara ayırma uygulamaları için idealdir. Kullanım konforu ile fark yaratır. Kesilecek dal / gövde tipi : Orta ve büyük çaplı ağaç kesme Güç:3.0 hp - 2.2 kw Silindir hacmi:50.9 cm³ Kılavuz uzunluğu:45 cm Zincir ölçüsü / diş:.325" - 36 diş Yağ pompası tipi:Otomatik / ayarlanabilir/ alüminyum Yağ / yakıt depo kapasitesi:0,55 / 0,26 lt Ağırlık:5,3 kg
Geri Bildirim Ver

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51 Trendyol'da

Oleomac ağaç odun kesme motoru hızar 36 diş modern tasarımı, hızlı kesim performansı ve hafif yapısıyla ön plana çıkar. Düşük devirlerde daha yüksek tork üretebilen motor performansı yüksek bir üründür. Büyük ağaçları devirme, budama ve parçaları ayırma gibi pek çok işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilir.

 
  • Yüksek tork gücü
  • Ergonomik kullanım
  • Teknolojik tasarım

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51 Özellikleri

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51 Özellikleri

Oleomac ağaç odun kesme motoru özellikleri el ergonominiz için özel olarak dizayn edilen bu ürünün rahat kullanımını ve yüksek performans gücünü ön plana çıkarır. Kullanım konforu ile fark yaratan, orta ve büyük çaplı ağaç kesme için ideal bir malzemedir. Silindir hacmi 50.9 cm³ olup kılavuz uzunluğu 45 cm'dir. Otomatik ayarlanabilir yapıda olan cihazın yakıt depo kapasitesi ise 0.55 /0.26 litredir. Pek çok alanda kullanımı için ideal olan bu ürün doğada çokça bulunan ağaçları hızlı ve güvenli şekilde kesmenize yardım eder. Kesme ya da budama işlemleri için özel olarak geliştirilen bu ürün profesyonel ve rahat kullanım imkânı sunar. Amatör ve profesyonel kullanım için ideal olup istediğiniz işlemi zahmetsiz ve hızlı şekilde gerçekleştirmenize yardım eder. Son yıllarda teknolojik alanda meydana gelen gelişmelerle modern şekilde tasarlanan görünüm ve performans açısından öne çıkan bu cihaz oldukça ilgi görür. Ürün kılavuzunu analiz ederek cihazı doğru ve bilinçli şekilde kullanmanız gerekir.

 

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51 İşlevleri

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51 İşlevleri

Oleomac ağaç odun kesme motoru zincir ve motorla yüksek uyumluluk gösterir. Güçlü performans sergileyebilen teknolojik bir cihazdır. Motorun zinciri motordan güç alarak döndüğü için verimli performans sergiler. Bu da ağaçla alakalı tüm işlemleri kolaylıkla halletmenize olanak sağlar. Kesme ve budama işlemlerinin rahat yapılmasına yardım eden oldukça kullanışlı bir cihazdır. Bazı kalın dallı ve iri köklü ağaçları kesme ve budama işlemleri için ideal olup ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılayabilir. İlaç kullanımının ardından ya da yorgun olduğunuz günlerde dahi bu ürünleri kolaylıkla kullanabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Kullanım sırasında koruyucu gözlük, başlık ve eldiven gibi ekstra aparatları kullanmanız tavsiye edilir. Geri tepme gibi farklı olumsuz durumların önüne geçebilmek için ürünün tüm özellikleri bilmeniz gerekir. Çalıştırmadan önce muhakkak kullanım kılavuzunu ve önemli talimatları dikkatli ve özenli şekilde incelemelisiniz. Oleomac ağaç odun kesme motoru yorumları cihazın yüksek motor gücü, hızlı kesim performansı ve kullanışlılığını ortaya çıkarır.

 

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51 Fiyatı

Oleomac Ağaç Odun Kesme Motoru Hızar 36 Diş Gsh 51 Fiyatı

Oleomac ağaç odun kesme motoru fiyat ürünün orijinalliği, modeli ve marka kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Cazip indirim seçenekleriyle sahip olabileceğiniz bu ürün hızlı motor gücüyle müşterilerinden tam not alır. Ergonomik şekilde dizayn edildikleri için kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Ellerin koyulacağı bölümü sıkıca kavrayarak kesim ya da budama işlemlerinizi zahmetsiz şekilde halledebilirsiniz. Ürünü sağlam ve emniyetli şekilde kavrayarak olası olumsuz durumlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ağaç kesme motorunun keskin ve güçlü yapıda olması budama ve kesme işlemlerini eksiksiz, doğru ve kaliteli şekilde gerçekleştirmenize yardım eder. Motorun keskin kısımları üst düzey performans sergileyebilmeniz için özel olarak üretilmiştir. Ürünü kullanırken ellerinizin kuru olmasına özen göstermelisiniz. Kullanım sırasında farklı modları çalıştırabilirsiniz. Yüksek performansından tam anlamıyla yararlanabilmek için motor seviyesini ideal ayarda çalıştırmanız gerekir. Kesme işlemini hafif sağa ya da sola eğerek kolay ve hızlı şekilde yapabilirsiniz. Kesme ya da budama işlemlerini konforlu şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan ve yakıt tasarrufu sunan bu ürünü Trendyol'dan inceleyerek sipariş oluşturabilirsiniz.