Oksizinc Pişik Kremi %40 Çinko Oksit 3x100gr.

389,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oksizinc Pişik Kremi %40 Çinko Oksit 3x100gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAKTİF Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün DERMOAKTİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oksizinc pişik kremi, içeriğinde bulunan 40% oranındaki çinko oksit sayesinde cildi kurutucu özelliğe sahiptir. Uygulanan bölgede güçlü bir koruyucu tabaka oluşturarak cildinize bakım yapmanızı sağlar. Oksizinc Pomat pişik sorununu gidermeye yardımcı olur. İçeriğinde bulunan balıkyağı sayesinde bebeğinizin cildine bakım sağlar. Oksizinc Pomat paraben içermez. İçindekiler: Zinc Oxcide, Vaseline, Cod Liver Oil, Lanolin, Talc, Water (Aqua) Kullanım şekli: Uygulanacak bölgeyi temizleyiniz ve kuruduktan sonra Oksizinc Pomat uygulayınız. Ürünün gözler ile temasından kaçınınız. Göze temas etmesi durumunda bol suyla yıkayınız. Beklenmeyen bir etki gördüğünüzde doktorunuza başvurunu Günde 2-3 kez, gerekiyorsa daha fazla miktarda uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver

Oksizinc Pomat %40 Çinko Asit 100 gr, 3 Kutu

Oksizinc 40 çinko oksit pomat 100 gr cildin nem dengesini korumaya yardımcı olur. Çeşitli hava koşullarında, yanlış kıyafet tercihlerinde ve kişinin vücut değerlerine bağlı olarak cildin kuruluğu, yağ oranı ve hassasiyeti değişiklik gösterebilir. Sağlıklı ve nemli bir cilde kavuşmak için tercih edebileceğiniz Oksizinc pomat %40 çinko asit 100 gr 3 kutu alarak ihtiyacınız olduğu her anda elinizin altında bulunmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle bebeklerde tercih edilen bezlerin pamuklu yapıları pişik oluşumuna neden olabilir. Markanın sunduğu pişik önleyicinin içerisinde bulunan balıkyağı sayesinde cildi iyileştirirken, besler. Ürünün içerisinde cildi hassaslaştıran, alerjik reaksiyonlara neden olabilen paraben maddelerine yer verilmez. Oksizinc Pomat pişik önleyici günde 2-3 defa kullanarak kısa sürede bebeklerin ciltlerini sağlığına kavuşturabilir ve yağ oranını dengede tutabilirsiniz

  • Hızlı çözüm
  • Pratik kullanım
  • Etkili sonuç

Oksizinc 100 gr Pomat %40 Çinko Asit 3 Kutu Özellikleri

Oksizinc 100 Gr Pomat %40 Çinko Asit 3 Kutu Özellikleri

Oksizinc pomat 100 gr olarak size sunulan ürün sayesinde pişiklerin ve ciltteki bulunan lekelerin kısa sürede iyileşmesini sağlayabilirsiniz. Dışarıdan aldığınız enfeksiyonlar, vücutta üreyen bakteriler nedeniyle özellikle yüz çevresinde sivilce, uçuk, siyah nokta gibi problemler gözlenebilir. Yağlı cilt yapısına sahip müşterilerin tercihleri arasında yer alan Oksizinc pomat %40 çinko asit 100 gr pişik önleyici krem sayesinde cildin ideal nem dengesine ulaşması hedeflenir. Kremin içeriğinde yer alan çinko oksit fazla nemi emerek parlak görüntü oluşumunu önler. Geniş bir yaş grubuna hitap eden ve günlük kullanıma uygun olan pişik önleyicinin kullanım miktarı farklılık gösterebilir. Yaz aylarında kıyafetler veya hava nedeniyle vücudun belirli bölgelerinde tahriş, kızarıklık ve acı hissiyatı duyabilirsiniz. Bu gibi durumların önüne geçmek için temiz kıyafetlerinizi giymeden önce pişik önleyici sürebilirsiniz.

Oksizinc 100 gr Pomat %40 Çinko Asit 3 Kutu Fiyatı

Oksizinc 100 Gr Pomat %40 Çinko Asit 3 Kutu Fiyatı

Cilt bakım ürünlerinin kalitesi, etkisi veya boyutu fiyatı etkileyebilir. Kaliteli ve etkili içeriğe sahip Oksizinc pomat %40 çinko asit 100 gr 3 kutu fiyatı avantajlı bir şekilde size sunulur. Uzun dönemler ihtiyacınız olduğu her zaman çantanızda bulundurabileceğiniz pişik önleyici, bebeklerin ciltlerini iyileştirmesinin yanı sıra yetişkinlerin de farklı cilr problemlerinde tercih edebileceği bir üründür. Basit bir uygulamaya sahip olması nedeniyle kremi günün farklı zamanlarında değerlendirebilirsiniz. Stresli olduğunuz, kötü beslendiğiniz veya yanlış cilt bakım ürünleri kullandığınız zamanlarda cildinizde özellikle yüz bölgesinde sivilceler, akneler ve lekeler meydana gelebilir. Bu rahatsız edici görüntüden kısa sürede kurtulmak için markanın sunduğunu etkili formüle sahip kremi deneyimleyebilirsiniz. Temiz ve kuru bölgeye uyguladığınız kremi kısa bir süre bekledikten sonra iyice durulanması gerekir. Düzenli olarak bu işlemi uygulamanın ardından pürüzsüz bir cilt kazanabilirsiniz.

Oksizinc 100 gr Pomat %40 Çinko Asit 3 Kutu Yorumları

Oksizinc 100 Gr Pomat %40 Çinko Asit 3 Kutu Yorumları

Pişik önleyici olarak size sunulan üründen yüksek verim almanız için Oksizinc Pomat %40 Çinko Asit 100 gr 3 kutu yorumları ürünle birlikte paylaşılır. Ürünü satın alarak deneyimleyen müşteriler tarafından gerçekleştirilen yorumlar, kremi kullanım şekli, miktarı, etkileri ve görüşlerini içerir. Müşteri yorumlarından faydalanarak satın alacağınız ürünün kullanım şartlarına hakim olabilirsiniz. Kremden yüksek verim almanızı, etkilerini kısa sürede görmenizi sağlayan yorumlar zaman kazanmanızı da sağlar. Sivilce, leke, çil veya kuruluk oluşumunu önleyen Oksizinc Pomat içerisinde balık yağı da bulundurur. Bu balık yağı kremin nem dengesini sağlamasının yanı sıra onarım etkilerini artırır. İyileştirici etkisi sayesinde sıklıkla tercih edilen Türk markası Oksizinc Pomat %40 çinko asit değeriyle sağlıklı bir cilde kavuşmanızı hedefler. Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz losyonu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.