Oinone %100 Doğal At Kılı Yüz Bakım Fırçası (SAKLAMA KESESİ VE KUTUSU HEDİYE)

209 TL

Ürün Bilgileri

Oinone %100 Doğal At Kılı Yüz Bakım Fırçası (SAKLAMA KESESİ VE KUTUSU HEDİYE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bualinir Satıcı Ünvanı: LONG-AGE HEALTH CONSULTING GENEL SAĞLIK HİZMETLERİ MED.EĞT.ÖĞRETİM GIDA ORG.İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609042918800018 Vergi Kimlik Numarası: 6090429188
    Bu ürün bualinir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OINONE DOĞAL AT KEÇİ KILI YÜZ BAKIMFIRÇASI: Yüz bakımı için özel olaraktasarlanmış Oinone Doğal At Kılı ve Keçi Kılı Fırçası %100 doğal at ve keçikılından üretilmiştir. Bu özel karışım, cildinizi nazikçe temizlerken aynı zamandacildinizin canlanmasına yardımcı olur. Kolay kullanımı destekleyen ergonomikdoğal ahşap sapa sahiptir. Fırça, at ve keçi kılıkarışımının avantajlarını bir araya getirerek cildinizin daha derinlemesinetemizlenmesine ve bakıma alınmasına katkı sağlar. Kan dolaşımını artırarak ince çizgilerin vekırışıkların azaltılmasına yardımcı olur. Lenf sistemini harekete geçirerek kolojenyapımını destekler. Aynı zamanda cilt dokusunu iyileştirir ve hücreyenilenmesini teşvik ederek cildin daha genç görünmesini sağlar. Cildi gözlegörülür şekilde sıkılaştırarak cildin toparlanmasını ve yüz ovalininbelirginleşmesini sağlar. Peeling etkisi ile ölü hücrelerdenarındırarak parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Gözenekleri açarak daha sonra yüzünüzeuygulayacağınız cilt bakım ürünlerinin emilimini artırır. KULLANIM ŞEKLİ: Cildinizin hassasiyetine göre her gün ya da haftada üç günkullanabilirsiniz. Kullanımöncesi cildin tamamen temiz olması, makyajdan, kremlerden veya herhangi birüründen arındırılmış ve kuru olması gerekir. Birkaçdakika boyunca boyundan alına doğru yukarı ve dairesel hareketlerle uygulayın. Kuru fırçalamanın ardından cildiniz hafifçe kızarmışgörünebilir. Bu artan kan dolaşımının bir işaretidir. Fırçalama sonrasında cildinize antiagingürünlerimizden Oinone Işıltı Serumu ya da Oinone Yaşlanma Karşıtı Anti AgingSerumu uygulamanızı öneriyoruz. DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR: Hassas ciltler, çok fazla kuru ciltler, akne ya dayara oluşmuş ya da işlem görmüş ciltlerde kullanılması önerilmez. Fırçanızı su ile temas ettirmekten kaçının. Nemli birbez ile silerek kumaş kesesinde muhafaza edebilirsiniz. Ürün kişisel kullanım için üretilmiş olup hijyenaçısından lütfen başkalarıyla kullanım için paylaşmayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver