Obje Kırmızı Dantelli Uzun Tayt

Ürün Bilgileri

Obje Kırmızı Dantelli Uzun Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • % 80 polyamide - % 20 elasthane • likralı yapısı ile vücudunuzu sarar • rahat hareket etmenizi sağlayan elasthane mevcuttur • uzun ömürlü ve kullanışlıdır • % 100 yerli üretim

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Boy Uzun

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Poliamid, 20% Elasthane
Geri Bildirim Ver

Obje OBJE76469 Kırmızı Dantelli Uzun Tayt

Tayt olarak nitelenen alt giysileri, rahat yapıları nedeniyle günümüzde büyük oranda tercih edilir. Obje kırmızı dantelli uzun tayt, hemen her yaştan kadının kullanabileceği bir iç giyim ürünüdür. Bahsi geçen ürün %100 yerli üretimdir. Rahat hareket imkânı tanıyan bu tayt, kullanan kişiye konfor sunar. Bacağı saran yapısıyla güzel bir görünüm elde etmenize olanak tanır. Dantelli olarak üretilen tayt, kırmızı renge sahiptir. Söz konusu dantelli tayt, daha fit görünmenize imkân sağlar. Baldır kısmına tam oturan bu ürün, bedene göre sipariş verilmelidir. Hemen her bedeni olan bu tayt, kendinize uygun olan ve üstünüzde şık duran giysiyi bulmanıza olanak tanır. Kıyafetin öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Parlak ve canlı kırmızı renk
  • Dantelli uzun tayt
  • Esneyebilen kumaş

Obje Kırmızı Dantelli Uzun Taytın Özellikleri Nelerdir?

Obje Kırmızı Dantelli Uzun Taytın Özellikleri Nelerdir?

Obje kırmızı dantelli uzun tayt, sahip olduğu özelliklerle kullanan kişinin beğenisini kazanmayı hedefler. Likralı yapısı, kıyafeti giyen kişinin vücudunu tamamen sarar. Bu sayede, toparlayıcı olarak kullanılması mümkündür. Geniş kalçaya sahip kişilerin bile fit durmasını sağlar. Esneyen kumaşı rahat bir şekilde hareket etmenize olanak tanır. Kumaşın yapısında bulunan %20 oranında elastane kullanıcısına konforlu bir kullanım sunar. Ürünün geneli polyamide kumaş türünden elde edilir. Böylece, parlak ve canlı bir görünüm elde etmeniz mümkün hâle gelir. Obje kırmızı dantelli taytın üstünde çiçek desenleri bulunur. Dayanıklı malzemelerle üretilen bu giysi, uzun ömürlü kullanıma olanak tanır. %100 yerli üretim olan söz konusu dantelli tayt, uzun bir yapıya sahiptir. Bel ve bilek arasını kapsayan bu tayt, estetik bir görüntü sunar.

Obje Kırmızı Dantelli Uzun Tayt Kimlere Hitap Eder?

İç giyim tercihi hem kıyafetin duruşunu hem de sizin özgüveninizi etkiler. Obje kırmızı dantelli uzun tayt, çekici bir görünüm elde etmek isteyen kadınlara hitap eder. Hemen her kadının kullanabileceği çeşitli bedenleri bulunur. Söz konusu tayt, rahat hareket etmeyi önemseyen kişilerin beklentilerini karşılar. Giysi altına giyildiğinde toparlayıcı etkide bulunur. Kırmızı ve çiçekli olarak tasarlanan bu ürün, kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Erkeklerin de beğenisini kazanan özellikleri, vazgeçilmez olmanıza olanak tanır. Elbiselerin altına da giyilebilen bu tayt, daha fit görünmek kadınları memnun etmeye odaklanır. Obje kırmızı dantelli uzun kadın tayt kullanım sonrası bacağa tamamen oturur. Bu sayede, aşağı kayma gibi bir sorunla karşılaşılmaz. Şık görüntüsü sayesinde eşiniz ya da sevgiliniz üstünde unutulmaz bir iz bırakmanız mümkündür.

Obje Kırmızı Dantelli Uzun Tayt Kaliteli midir?

Obje kırmızı dantelli uzun tayt kaliteli bir yapıya sahiptir. Ürün naylon kumaş kullanılarak üretilir. Isıya dayanıklı bu kumaş türü, yüksek sıcaklıkta yıkamaya olanak tanır. Likralı yapısı sayesinde esneyebilir. Ilık suda yıkanması önerilir. Bu sayede giysiyi daha uzun süre kullanmak mümkün hâle gelir. Kopma, çekilme ya da sürtünme gibi sorunlar yaşanmaz. Dayanıklı yapısı sayesinde yıllarca giyilebilir. Yıkama sonrasında hızlı kuruması kullanan kişiye konfor sunar. Hemen her yaştan kadının kullanabileceği işlevsel bir giysidir. Parlak yapıda olan kumaşı, fazla kırışmaz. Kırmızı rengi sık yıkama sonrasında akmaz. Canlı rengi uzun süre ilk günkü görüntüsünü korur. Obje kırmızı dantelli uzun tayt fiyatı her bütçeye uygundur. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Obje kırmızı dantelli uzun tayt yorumlarına göz atabilirsiniz. Eşinize ya da sevgilinize hediye olarak alabilirsiniz. Kendiniz daha şık bir iç görünüm elde etmek istiyorsanız hızlı bir şekilde taytı Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.