Oba Makarna Kuskus Makarna 500gr 5'li Paket

79,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oba Makarna Kuskus Makarna 500gr 5'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş Satıcı Ünvanı: OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632005334500012 Vergi Kimlik Numarası: 6320053345
    Bu ürün OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 adet 500 gr Kuskus Makarna OBA Makarna tahta kaşık hediyesiyle lezzetlerinize ortak olmaya geliyor !

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Oba Makarna Kuskus Makarna 500 gr 5'li Paket

Oba makarna kuskus makarna 500 gr 5’li paket, her yaştan ve bölgeden insanın tükettiği besinlerden biridir. Yüksek oranda tercih edilmesini etkileyen farklı faktörler bulunur. Fiyatının uygun olması sık tercih edilmesinin ve tüketilmesinin öncelikli etkenlerinden biridir. Ayrıca kolay ve hızlı hazırlanabilir olması da belirgin özellikleri arasındadır. Bunların yanı sıra damak zevkine uygun farklı tatlarla da birleştirilebilir. Buğday unu ve su ile hazırlandığı için vegan veya vejetaryen beslenen kişiler için de ideal bir gıda olarak bilinir. Çeşitli sebzelerle birleştirildiğinde de lezzetli bir yemek haline gelen kuskus makarna, sebze sevmeyen çocukların da rahatça tüketebileceği ürünlerin başında gelir. Bakliyat kategorisinde yer alan ürün, uzun süre muhafaza edilebilir ve saklanabilir olmasıyla da avantaj sağlar.

  • Kolay bir şekilde hazırlanma
  • Uzun süre saklanabilme
  • Farklı tatlara uyum

Beğenilen Oba Kuskus Makarna Makarna Avantajları

Beğenilen Oba Kuskus Makarna Makarna Avantajları

Bu makarna, yemek yapmaya vakit bulamayanlar için kurtarıcı bir ürün olma özelliği taşır. Günlerini iş ya da okul yoğunluğuyla geçirenler, öğünlerinde Oba makarna 500 gr kullanabilir. Lezzetli olmasının yanı sıra her öğüne uygun olmasıyla da bilinir. Farklı tariflerle de her damak zevkine uygunluk gösterir. Karbonhidrat grubuna dahil olduğu gibi bakliyat kategorisine de giren kuskus makarna, protein de içerir. Böylece hem protein hem de karbonhidrat alımına özen gösterenler için aranan gıdalardan biri olduğu söylenebilir. Yeterli oranda tüketildiği takdirde, ihtiyaç duyulan enerjiyi verir. %100 Türk buğdayından üretilmesiyle kalitesini öne çıkaran makarna, özel harman olduğu için sahip olduğu lezzet ile beğeni toplar. Ürünün pişme süresi damak zevkinize göre 8 - 10 dakika arasındadır. Dilerseniz daha kısa ya da uzun süre pişirebilirsiniz. Soğuk ya da sıcak olarak tüketilmesi mümkündür.

Oba Kuskus Makarna Özellikleri ve Yapılışı

Oba Kuskus Makarna Özellikleri ve Yapılışı

Oba makarna, farklı ürünlerle birleştirilebilen kullanışlı bir gıda olduğu için birçok tarifte değerlendirilebilir. Ürün, basit bir şekilde sade olarak hazırlanabilir. Bol miktarda su kaynattıktan sonra içine tuz ve Oba kuskus makarna 500 gr 5’li paket arasından ihtiyaca göre dökülür. 8 - 10 dakika arası belirli aralıklarla karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra sudan çıkarıp süzebilirsiniz. Sıcak servis etmek isterseniz, sudan geçirmeden direkt tüketime hazır hale getirebilirsiniz. Soğuk tüketmeyi tercih edecekseniz, sevdiğiniz diğer malzemelerle birleştirerek salata olarak servise hazırlayabilirsiniz. Pişirme süresi sayesinde müşteriler için oldukça avantajlı bir üründür. Bu avantaj sayesinde tüketim açısından yoğun bir talep görür. Bir diğer avantajlı özelliği ise fiyatının uygun olmasıdır. 5li paket halinde satılan 500 gramlık kuskus makarnayı acil durumlarda ihtiyacınıza uygun şekilde kullanmanız mümkündür.

Uygun Oba Kuskus Makarna 5’li Paket Fiyatları ve Yorumları

Uygun Oba Kuskus Makarna 5’li Paket Fiyatları ve Yorumları

Gündelik hayatta tüketimi yüksek ürünlerin başında gelen makarna çeşitleri arasında yer alan kuskus, karbonhidrat ve proteini aynı anda sunar. Yeterli bir besin ürünü olma özelliğine sahip Oba makarna kuskus makarna 500 gr 5’li paket fiyatı da oldukça uygun aralıklarda seyreder. Sporla ilgilenen kişiler için de ideal bir besin ürünü olan makarna, spor sonrasında kaybedilen enerjiyi geri alma konusunda kolaylık sağlar. Tüm bu olumlu etkileri sayesinde geniş kitlelere hitap eder. Farklı lezzetlerle uyum sağlayan ürün, günlük hayatta pratik bir yemek olarak tüketilebilir. Ayrıca özel günlerde farklı tarifleriniz de ürünü kullanmanız mümkündür. Oba makarna kuskus makarna 500 gr 5’li paket yorumlarını inceleyerek ürün hakkındaki deneyimlere ulaşabilirsiniz. Trendyol’dan Oba marka kuskus makarnanın tüm detaylarına ulaşabilir, 5’li paket fırsatını değerlendirebilir ve uygun fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.