Oba Makarna Karışık Makarna Paketi (500gr X 8 Adet)

109,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oba Makarna Karışık Makarna Paketi (500gr X 8 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş Satıcı Ünvanı: OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632005334500012 Vergi Kimlik Numarası: 6320053345
    Bu ürün OBA MAKARNACILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet Spagetti 500 gr
  • 1 adet Burgu 500 gr
  • 1 adet İri kalem 500 gr
  • 1 adet Fiyonk 500 gr
  • 1 adet Kelebek 500 gr
  • 1 adet İnce kesme 500 gr
  • 1 adet Tel şehriye 500 gr
  • 1 adet Boncuk 500 gr

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Oba Makarna Karışık Makarna Paketi (500 gr x 8 Adet)

Makarna, dünya genelinde çeşitli mutfak ve sofralarda yer alan ve büyük küçük herkesin beğenerek tükettiği bir gıda türüdür. Besleyici ve vitaminli olması sebebi ile çocukların gelişimde büyük rol oynar. Makarna buğdayı diye adlandırılan buğdayından üretilerek çeşitli şekillerde müşteriye sunulur. Makarna buğdayı büyük bir titizlikle ve özenle temizlenip teknik sistemlerle usta ellerde şekil alır. Klasik sade olanların yanı sıra sebzeli ve baharatlı olmak üzere birçok çeşit makarna üretilir. Müşteri arzu ettiği çeşitler arasından seçim yaparak tüketme lüksüne sahiptir. Ayrıca farklı şekillerdeki çeşitler çoklu paketler halinde satışa sunularak müşteriye avantaj sağlar. Oba Makarna karışık makarna paketi (500 gr x 8 adet) halinde farklı şekilleri ile lezzeti size sunar. Severek tüketilen markanın çeşitlerinden siz de dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • 500 gr ambalaj
  • 8'li paket

Leziz Oba Makarna Karışık Makarna Paketi Kullanımı

Leziz Oba Makarna Karışık Makarna Paketi Kullanımı

Sofraların vazgeçilmezlerinden olan Oba Makarna kalitesi ile size sunulur. Birbirinden farklı çeşitleri ile Oba Makarna, sofralarda ayrı bir lezzet ve görsellik sunan doğal gıda türüdür. Vitamin değeri yüksek doğal ve besleyici özelliğinden dolayı çocukların gelişimine katkı sağlar. Son dönemlerde popüler olan Oba Makarna karışık makarna paketi farklı avantajları ile bütün çeşitleri bir arada tatma imkanı sunar. Pratik yapımı ve sunumuyla her yaş grubunun favorisi haline gelir. Acil durumlarda çeşitli malzemelere zenginleştirerek kısa süre içinde kurtarıcı bir ana yemek haline gelir. Besleyici ve doğal olmasının yanı sıra oldukça lezzetli bir yiyecek türüdür. Çoklu paket avantajı ile profesyonel ve amatör bütün mutfaklarda büyük bir keyifle tüketilmek üzere yerini almış durumdadır. Sofralarda şık bir görsele imza atabileceğiniz bu gıdayı siz de tercih edebilirsiniz.

Oba Makarna Karışık Makarna Paketi (500 gr x 8 adet) Fiyatı

Oba Makarna Karışık Makarna Paketi (500 gr x 8 adet) Fiyatı

Uzun yıllardan beri lezzeti ile farkını ortaya koymuş olan marka, doğal içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Tekli ve çoklu paketler halinde sade, sebzeli ve baharatlı birçok çeşidiyle mutfaklarda yerini alarak sofraların baş tacı olur. Farklı yaş gruplarının severek ve beğenerek tükettiği Oba Makarna karışık makarna paketi (500gr x 8 adet) fiyatı her bütçeye uygun olduğu için rahatlıkla satın alabilirsiniz. Birçok çeşidi bünyesinde bulunduran karışık makarna paketi, üretim aşamasında kullanılan doğal maddelerin maliyeti ile orantılı olarak satışa sunulur. Tamamen doğal içerikli organik bir ürün niteliği taşıması sebebi ile sıklıkla tercih edilir. Müşterinin göstermiş olduğu yoğun ilgi ve talep karşısında yeterli hizmeti sunarak popüler olmayı sürdürmeyi başarır. Doğal ve besleyici özelliği sayesinde günlük öğünlerde gönül rahatlığıyla tüketilir. İhtiyaca ya da tercihe göre karışık çeşitlerin olduğu paketi alarak sevdiklerinize farklı görseldeki lezzetleri sunabilirsiniz.

Müşterilerin Oba Makarna Karışık Makarna Paketi Yorumları

Müşterilerin Oba Makarna Karışık Makarna Paketi Yorumları

Birbirinden farklı lezzetlerin bir arada bulunduğu amatör ya da profesyonel mutfaklar Oba Makarna çeşitleri ile değişik sunumlar yapma imkanı bulur. Zengin çeşit içeriğiyle besleyici ve doyurucu doğal bir gıda niteliği taşır. İnsan sağlığını tehlikeye atacak bir kimyasal madde içermeyen bu ürün türü müşteriler tarafından büyük bir keyifle tüketilir. Oba Makarna karışık makarna paketi (500 gr x 8 adet) yorumları bu besleyici yiyeceğin kalitesini ve lezzetini ön plana çıkarmaya yardımcı olan ana unsurdur. Yorum kısmı sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi edinerek lezzetin farkına varabilirsiniz. Doğal içeriği sayesinde vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet içerir. Farklı çeşitleri ile müşteri ile buluşan Oba Makarna, günlük öğünlerde sofralarda keyifle tüketilir. Sizin de farklı öğünlerde tüketmek isteyeceğiniz bu gıdaya güvenli alışverişin adresi Trendyol aracılığı ile kısa sürede sahip olabilirsiniz.