Nuk No:1 Kauçuk Emzik - Star - Saklama Kutulu 0-6 Pembe ( 2'li )

318,99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
398,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL

Ürün Bilgileri

Nuk No:1 Kauçuk Emzik - Star - Saklama Kutulu 0-6 Pembe ( 2'li )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AMERIKAY TRADE INC Satıcı Ünvanı: NİLGÜL YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460503260
    Bu ürün AMERIKAY TRADE INC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil NUK emzikleri daha ince, daha yumuşak ve kavisli yapısı ile bebeğin dilinin daha serbest hareket etmesini sağlar. Emziğin ucu, anne göğsünün emzirme esnasında aldığı şekle göre tasarlanmıştır. Ortodontik şekli ile bebeğin ağız gelişimini daha iyi destekler ve yanlış emzik kullanımına bağlı oluşabilen diş çarpıklığının önüne geçer. Bebeklerin %90'ından fazlası Star emzikle sakinleştirilebilir. Emziren annelerin %92'si emzirmeye uygun olduğunu kabul ediyor. Ortodontistlerin %100'ü şeklinin çene için doğru olduğunu onaylıyor. BPA içermez. EN1400 standartlarına uygun olarak Almanya’da üretilmiştir. Güvenlik ve hijyen nedeniyle silikon emziği 1-2 aylık kullanımdan sonra değiştirmeniz tavsiye edilmektedir.
Geri Bildirim Ver