9
KadınEşarp kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Nowa Scarf Çıtçıtlı Fular Siyah Üzerine Uyumlu Havuz Ve Deniz Hazır Şal

199,80 TL

Ürün Bilgileri

Nowa Scarf Çıtçıtlı Fular Siyah Üzerine Uyumlu Havuz Ve Deniz Hazır Şal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ns nowascarf Satıcı Ünvanı: YAVUZ ARPA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2016545070000001 Vergi Kimlik Numarası: 0800114356
    Bu ürün Ns nowascarf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz Dolabınızdaki eşarplarının yerini dolduracak İğne sorununu ortadan kaldıran yepyeni modelimizi çok seveceksiniz Oval kesimdir. Fuları enseden çıtçıtlıdır KUMAŞ : Esnek Sandy ÖLÇÜSÜ : En: 60cm Boy:48cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Nowa Scarf Çıtçıtlı Fular Şal Siyah

Nowa Scarf çıtçıtlı fular şal siyah modanın önemli parçalarından biridir. Beğendiğiniz kombinleri hazırlamanıza yardım eder. Birbirleriyle uyumlu kıyafetlerle bir araya gelerek tamamlayıcı bir rol üstlenir. Gardırobunuzda fular şala yer vererek memnun edici sonuçlara ulaşabilirsiniz. Günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür. Klasik eşarpların beraberinde getirdiği iğne sorununu ortadan kaldırmaya vesile olur. Oval kesime sahip olup enseden çıtçıtlıdır. 60 cm genişliğinde ve 48 cm uzunluğundadır. Düz bir desenle tasarlanıp siyah rengiyle ilgi çeker. Koyu tonlarıyla birçok giysiyle uyumlu olduğunu gösterir. Rahatlıkla çıkarılıp takılabilir. Saçınıza bağlarken herhangi bir zahmet çekmenizin önüne geçer. Az bir kuvvet uygulayıp çıtçıtlarıyla şalı gönül rahatlığıyla başınıza geçirebilirsiniz. Uzun süre değerlendirebilmeniz için nitelikli materyallerle üretilir. Sunduğu ayrıcalıklardan yararlanarak ürünü hemen deneyebilirsiniz.

  • Modaya uygun
  • Pratik kullanım
  • Şık tasarım

Kadınların Sıklıkla Tercih Ettiği Çıtçıtlı Şal Siyah

Kadınların Sıklıkla Tercih Ettiği Çıtçıtlı Şal Siyah

Nowa Scarf çıtçıtlı fular şal siyah, değerli bir aksesuar olarak karşınıza çıkar. Konfor yaratarak başınızı örttüğünüzde karşılaşabileceğiniz olumsuz etmenlerden sizi uzak tutar. Sevdiklerinizle vakit geçirirken arzuladığınız görünüme kavuşturur. Seyahatlerinizde, iş hayatınızda sizi yalnız bırakmaz. Güne başlarken nasıl bağladıysanız saçınız da o şekilde kalmaya devam eder. Sürekli müdahale ederek düzeltmenize gerek bırakmaz. Cazibesiyle elinizi ne kadar rahatlattığını ispatlar. Her tarza uygun bir giyim parçasıdır. Dağınık saçların toplanmasını sağlayarak yaşamınızı iyileştirecek pratik formüller geliştirir. Düzgün bir görünüm için arzuladığınız uygun koşulları meydana getirir. Denizde kullanılabilir olduğundan farkını belli eder. Plajlara giderken çekimser bir tutum benimsemenize yol açabilecek engellerin önüne geçebilir. Hızlı bir şekilde giyilebilir. Memnun edici bir tecrübe yaşatır. Nowa Scarf çıtçıtlı fular şal siyah kullananlar tarafından beğeni toplayan modelin çok yönlülüğüyle yaşamınızı kolaylaştırdığını görebilirsiniz.

Estetik Açıdan Değer Katan Çıtçıtlı Şal Avantajları

Estetik Açıdan Değer Katan Çıtçıtlı Şal Avantajları

Çıtçıtlı fular şal, herkese hitap eden niteliklere sahiptir. Kişiselleştirilmiş zevklerinize uygun tercihlerde bulunarak size uygun şalı değerlendirebilirsiniz. Hoşunuza giden kıyafet seçimleriniz, fiziksel açıdan olduğu kadar kadar duygusal anlamda da sizi etkiler. İyi hisler uyandırarak dışarıda keyifli dakikalar geçirmenizin önünü açar. Yer aldığınız mekana göre ürünü farklı biçimde kullanabilirsiniz. Şık davetlere katılım sağlarken size eşlik eder. Kendinizi dilediğiniz gibi süslerken katkı alabileceğiniz önemli alternatiflerden biridir. Giysi dolaplarınızda bu ürünü bulundurarak gerekli şartlar oluştuğunda modelden faydalanabilirsiniz. Sportif faaliyetlerle ilgili kişilerin de kullanabileceği özellikler taşır. Yürüyüş ya da antrenman yaparken takabililirsiniz. Çıtçıtlı olması sebebiyle kayma sorunlarından uzak tutar. Başınıza geçirdiğiniz gibi aynı şeklini gün boyu korur. Nowa Scarf çıtçıtlı fular şal siyah yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak ürünü sizden önce kullanan müşterilerin tecrübelerini araştırabilirsiniz.

Sevilen Nowa Scarf Fular Şal Siyah Fiyatları

Sevilen Nowa Scarf Fular Şal Siyah Fiyatları

Nowa Scarf çıtçıtlı fular şal siyah fiyatları uygun olup bütçe dostu seçenekler sunar. Zarif dizaynıyla sade ve etkili bir dış görünüşe ulaşmanıza aracılık eder. Giydiğinizde pozitif hisler duymanızı sağlayabilir. Gözünüze güzel gelebilecek tonları sayesinde çok sayıda kıyafet türüyle uyumlu bir renge sahiptir. Her elbiseye ayak uydurabilecek bir yanı vardır. Bu nedenle tesettür takan kadınların ilk tercihleri arasında yerini alır. Göz zevkinize uygun şalı belirleyerek Nowa Scarf fularla beklentilerinize yanıt bulabilirsiniz. Yapısı itibariyle ilham kaynağı haline gelen ürün, moda anlamında çağdaş sonuçlar doğurur. Sağlam bir kumaşa sahip olup sağlıklı bir kullanım deneyimiyle tanıştırır. Yaz aylarında deniz sefası sürme avantajından sizi mahrum bırakmaz. Yüzerken kullanarak eğlenebilirsiniz. Soğuk kış günlerinde ise başınızı sıcak tutabilir. Birçok fırsat sunan fular şal siyahı Trendyol’da satın alabilirsiniz.