Nippo Yapışkansız Göğüs Ucu Kapatıcısı

300 TL
Beden: Standart
Standart
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
329,90 TL

Ürün Bilgileri

Nippo Yapışkansız Göğüs Ucu Kapatıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DETUS Satıcı Ünvanı: SERKAN PEKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2075609737600000 Vergi Kimlik Numarası: 7250120517
    Bu ürün DETUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nippo yeniden kullanılabilir YAPIŞKANSIZ silikon göğüs ucu kapatıcı gizleyici bant nipple pad ultra ince yapısı ile dekolteye sahip giysilerinizi giyerken çektiğiniz en büyük sıkıntılardan biri göğüs ucunun görünmesidir. Bikinilerinizi, bodylerinizi, gece kıyafetlerinizi ya da tişörtlerinizi özellikle iç çamaşırsız giydiğinizde kullanabilirsiniz. Nippo yeniden kullanılabilir yapışkansız silikon göğüs kapatıcısı göğüs uçlarının olası belirginliğini kapatmak adına tasarlanmıştır ve bilhassa kapsız sütyenlerde, mayo, bikini, mayokini tarzında dış görselliği ön planda tutan giysilerde göğüs ucu belirginliğini örtüp kapatan bir ürün. Içeriğinde bulunan özel maddesiyle kendinden yapışabilen silikon halkaların adeta bir parçanız olduğunu göreceksiniz. Göğüsleriniz daha iyi görünecek ve daha iyi hissedeceksiniz. Cildinize dost, sağlıklı bir ürün olan yeniden kullanılabilir Nippo YAPIŞKANSIZ silikon göğüs ucu fırsatını kaçırma! Nippo göğüs ucu kapatıcı nipple pad silikon göğüs ucu bandı özellikleri %100 silikon malzemeden üretilmiştir. Standart büyüklüktedir. Her beden ve ölçüye uyum sağlar. Ince bir yapıya sahiptir. Göğüs ucu kapatıcı, ince ve dar giysilerin içinden belli olan göğüs uçlarını gizlemeyi sağlar. Aparat, göğüs uçlarına yapıştırılıp çıkarılarak rahatça kullanılabilir. Dekolte giysilerde rahatlıkla kullanılabilir. Kolay takılır, acısız sancısız çıkartılır. Cilde dost ve sağlıklı bir üründür. Doğal ten rengi görünümlüdür ve ten hissiyatı verir. Nippo YAPIŞKANSIZ g öğüs ucu kapatıcı nipple pad silikon göğüs ucu bandı ürün paket içeriği bir paketinin içerisinde sağ ve sol göğüsler için 2 adet nipple pad bulunmaktadır. Göğüs ucu kapatıcı nipple pad silikon göğüs ucu bandı ölçüleri çap : 8 cm paket gizliliği: Ürün paketleri dışarıdan gözükmeyecek şekilde size yollanmaktadır. KULLANIM: Nippo Göğüs Ucu Kapatıcısını biraz su ile nemlendirin, ters çevirin ve ortalayarak göğüs uçlarınıza bastırın, içerisindeki hava tamamen çıkıp vakumlanarak yerine oturacak.
  • Nazikçe üzerine 15 saniye bastırın ve vücut ısınızla beraber derinize tam oturmasını sağlayın.
  • Gerektiğinde sabun ile yıkayıp kurumaya bırakabilirsiniz veya çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz.
  • Nippo Göğüs Ucu Kapatıcıları YAPIŞKANLI DEĞİLDİR bu sebeple tekrar kullanabilirsiniz.
  • Ultra ince kenarları sayesinde cildinizle ile bütünlük sağlar.
  • Hafiftir, plajda ve sporda takılabilir, su ve ter geçirmez.
  • Yapışkansız yapısı sayesinde takarken ve çıkartırken asla can yakmaz.
  • Kullanmadan önce herhangi bir iritasyona karşı kolunuzda deneyiniz, iritasyonlu ve problemli ciltlerde kullanım önerilmez.
  • Olası bir alerjik reaksiyonda lütfen doktorunuza danışınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver