Nillkin Paperlike Screen Protector Ekran Koruyucu iPad Pro 11 Uyumlu

749,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
759,90 TL

Ürün Bilgileri

Nillkin Paperlike Screen Protector Ekran Koruyucu iPad Pro 11 Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vipfiyat Satıcı Ünvanı: PI ELEKTRONİK BİLGİSAYAR PROMOSYON VE TASARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0965038112900015 Vergi Kimlik Numarası: 9650381129
    Bu ürün Vipfiyat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay uygulanabilen yapışkan tabakası ile hava kabarcığı oluşumunu önleyen Paperlike ekran koruyucu yüksek kaliteli mat malzemeden yapılmıştır ve iPad Pro 11'in ekranına uyumludur.
  • Apple Pencil ile kullanıma uygun tasarlanan Nillkin Paperlike kağıt hissi veren yüzeyi sayesinde doğal yazım ve çizim deneyimi sunar.
  • Anti-parmak izi ve anti-parlama özelliklerine sahip Paperlike ekran koruyucu iPad Pro 11 sayesinde ekran netliği korunur ve parlamayı azaltarak daha rahat bir kullanım sağlar.
  • Tasarımı sayesinde ekranı çizilmelere, darbelere ve günlük kullanıma karşı korurken, yüksek hassasiyetli dokunmatik tepkiyi de engellemez bu sayede sorunsuz bir deneyim sunar.
  • Özel üretimi sayesinde ekran koruyucu yüksek dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Nillkin Paperlike Ekran Koruyucu Ipad Pro 11

Günlük hayatta kullanılan teknolojik aletlerin çoğunun kırılgan bölümü ekranlarıdır. Bu sebepten aletlerin ekranlarını düşme, çarpma gibi durumlardan alacakları hasardan korumak önemlidir. Nillkin Paperlike ekran koruyucu iPad Pro 11 0183-2017 modeli bu hususta müşteriye güvenilir bir deneyim sağlar. Ürün 3h sertliğe dayanıklı yapısı sayesinde düşme, çarpma, çizilme gibi durumlardan ekranı korur. Bunun yanı sıra çizilmelere karşı sağladığı koruma sayesinde diğer eşyalarınızla birlikte cihazı rahatça çantanızda taşıyabilirsiniz. Model mat dokusu aracılığı ile iPad’in yoğun ışık altında veya dış kullanımlarda kullanımını da kolaylaştırır. Ekranın yansımasını ve parlamasını azaltan ve görünürlüğünü iyileştiren bu özellik sayesinde model size keyifli bir kullanım sağlar. 3 katmanlı sayesinde yazı yazma ve resim yapma gibi işlemleri kolaylaştırır.

  • Parlamayı azaltan mat doku
  • 3h sertliğe dayanıklı yapı
  • Yazımı kolaylaştıran 3 katmanlı yapı

Üstün Nillkin Paperlike Ekran Koruyucu Özellikleri

Üstün Nillkin Paperlike Ekran Koruyucu Özellikleri

Ekran koruyucuların önemli işlevi kullanılan aleti çeşitli düşmelere, çarpmalara ve çizilmelere karşı korumasıdır. Nillkin Paperlike 3h sertliğe dayanıklı yapısı sayesinde bu işlevi başarılı bir şekilde sağlar. Model mat dokusu sayesinde ekranın yansımasını ve parlamasını azaltır ve dışarıda ya da yoğun ışık altındaki kullanımlarda görünürlüğü iyileştirir. Ürün mat yüzey, premium PET film ve silikon yapıştırıcı katman olmak üzere üç katmandan oluşan bir yapıya sahiptir. Bu sayede kaymayı önlemek için uygun sönümlemeyi sağlar ve kağıt üzerinde yazıyor hissiyatı veren sorunsuz bir yazı yazma deneyimi sunar. Aynı zamanda bu özellik sayesinde ürün çizim ve resim yapma gibi işlemlerde keskin çalışma ve ayrıntı oranını artırma olanağı sağlar. Koruyucu sunduğu konfor, dayanıklılık, işlevsellik gibi birçok özelliği sayesinde sıkça tercih edilir.

Nillkin Paperlike Ekran Koruyucu Avantajları

Nillkin Paperlike Ekran Koruyucu Avantajları

Nillkin Paperlike ekran koruyucu iPad Pro 11 kullanım rahatlığı sağlayan özellikleri sayesinde müşteriyi avantajlı bir konuma getirir. Güçlü koruması sayesinde ekranınızı düşme, çarpma, çizilme gibi durumlardan başarı ile korur. Böylece seyahat ve benzeri alanlardaki taşıma işlemlerinde müşteriye kolaylık sağlar. Sahip olduğu yüksek teknoloji üç katmanlı yapı sayesinde ekranın yansımasını engeller ve güneş ışığı altında dahi kaliteli bir görüntü sunar. Böylece müşteriye dış ortamdaki kullanımlarda avantaj sağlar. Nillkin Paperlike ekran koruyucu iPad Pro 11 kullananlar ürünün kaymayı önlemek için uygun sönümlemeyi sağlayan yapısı dolayısıyla hassas bir ekran kullanımına sahip olur. Model, çizim ve resim yapma gibi alanlarda keskin ve hassas dokunma algılama özelliği sayesinde müşteriye ayrıntı oranını artırma ve rahat bir çizim deneyimi sunma olanağı sunar.

Uygun Nillkin Paperlike Ekran Koruyucu iPad Pro 11 Fiyatları

Uygun Nillkin Paperlike Ekran Koruyucu iPad Pro 11 Fiyatları

Nillkin Paperlike ekran koruyucu iPad Pro 11 fiyatları modelin müşteriye sağladığı tüm avantajlar ve özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu hususta ürünün sunduğu çarpma, düşme, çizilme gibi durumlara karşı dayanıklılığı, taşıma kolaylığı sağlaması, yansıma ve parlamaları azaltan mat dokusu, çizim ve yazı yazma alanında sağladığı konfor göz önüne alınır. 3h sertliği ve dayanıklı yapısı ile seyahat ve taşıma işlemleri için güvenli bir kullanım sağlar. Dış alanlarda yapılacak işlemlerde yüksek ışık altında görüntü kalitesini koruması sayesinde avantajlı bir kullanım sunar. Kağıt hissiyatı veren keskin bir dokunma işlemi sunan premium PET filmi, çizim ve resim yapma işlemlerinde müşteriye kolaylık sağlar. Model sunduğu bu özelliklerle müşteriye premium bir deneyim sağlar. Siz de Nillkin paperlike ekran koruyucu iPad Pro 11 yorumları ve fiyatlarını inceleyebilir, Trendyol’dan güvenle ürünü satın alabilirsiniz.